Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Stomatologică și Implantologie Dentară în Brașov

Cu o gamă completă de servicii dentare, aparatură de ultimă generație și doctori cu ani de experiență pentru a-ți oferi tratament stomatologic pentru problemele danturii tale: de la tratamente pentru înfrumusețarea zâmbetului până la tratarea afecțiunilor complexe.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii
Zâmbetul tău este prioritatea noastră!
Programează o vizită în cabinetul nostru!

clinica dentară topaltdent

Lasă problemele stomatologice în mâinile dentiștilor noștri!

Clinica Topaltdent este alegerea ideală pentru o dantură sănătoasă! Aparatura performantă, echipa de specialiști dornici să te ajute să zâmbești cu încredere și locația deosebită pe care trebuie să o explorezi – acestea sunt doar câteva motive pentru care trebuie să ne alegi!

Misiunea noastră este ca tu să te bucuri de o dantură sănătoasă și puternică! Activitatea din cadrul clinicii este întotdeauna supravegheată de medicii responsabili pentru zâmbetul tău.

pacient-implanturi-dentare-brasov
performanță stomatologică în inima munților
Nu locuiești în Brașov? Alege pachetul de turism dentar!

Tu vii să-ți repari dantura, iar noi avem grijă de bunăstarea ta!

Una din ocupațiile noastre este turismul dentar. Credem că zona montană în care clinica Topaltdent este amplasată trebuie explorată de toți pacienții noștri!

Îți oferim cazare în orașul Brașov, în zonă apropiată gării.
Ușor de accesat, complexul de apartamente pus la dispoziție pacienților noștri are o priveliște deosebită direct spre muntele Tâmpa.

Apartamentele sunt dotare și utilate cu toate cele necesare: electrice și electrocasnice, iar mobilierul este calitativ și confortabil.

FAQ

Întrebări Frecvente

La Topaltdent, oferim o gamă completă de servicii dentare, de la tratamente pentru înfrumusețarea zâmbetului până la tratarea afecțiunilor complexe. Acest lucru include implanturi dentare, protetică dentară, radiologie dentară, cosmetică dentară și multe altele. Puteți explora toate serviciile noastre aici.

Alegerea Topaltdent ca clinica stomatologică înseamnă a alege profesionalism, aparatură de ultimă generație și o echipă dedicată sănătății și frumuseții zâmbetului dvs. Avem o echipă de medici și specialiști cu experiență vastă în domeniu.

Sănătatea gingiilor este esențială pentru o dantură sănătoasă. La Topaltdent, oferim servicii de parodontologie pentru a vă ajuta să mențineți sănătatea gingiilor. Este esențial să aveți o igienă orală adecvată și să vizitați regulat dentistul pentru controale.

Implantul dentar este o soluție modernă pentru înlocuirea dinților lipsă. Este un dispozitiv mic, de obicei din titan, care se inseră în osul maxilar pentru a susține o coroană, o punte sau o proteză dentară. Puteți afla mai multe despre procesul de implant dentar aici.

Alegerea unei clinici stomatologice este o decizie importantă. Este esențial să vă informați despre serviciile oferite, echipa de medici, echipamentele și tehnologiile utilizate și recenziile pacienților. La Topaltdent, ne mândrim cu serviciile noastre de calitate și cu echipa noastră de profesioniști.

Radiologia dentară este o tehnică utilizată pentru a obține imagini detaliate ale dinților și structurilor adiacente. La Topaltdent, folosim aparatură radiologică de ultimă generație pentru a asigura diagnosticarea precisă și tratamentul eficient.

Există multe tratamente de cosmetică dentară disponibile pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului. La Topaltdent, oferim o gamă variată de servicii, de la albirea dinților până la fațete dentare, pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul dorit.

Detartrajul este un proces de curățare a dinților pentru a elimina placa bacteriană și tartrul acumulat. Este esențial pentru menținerea sănătății orale și prevenirea bolilor gingivale. Puteți afla mai multe despre detartraj aici.

Ortodontia se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și tratamentul problemelor dentare și faciale. Acesta include utilizarea aparatelor dentare pentru a corecta alinierea dinților. Puteți afla mai multe despre ortodontie aici.

În cazul unei urgențe stomatologice, este esențial să contactați imediat clinica stomatologică. La Topaltdent, suntem pregătiți să vă ajutăm în astfel de situații și să vă oferim tratamentul necesar cât mai curând posibil.

Sfaturi utile și soluții pentru tratamente dentare

Acasa

Call Now Button