Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Astra din Brașov

Descoperă TopAltDent, clinica dentară de top în apropierea cartierului ASTRA din Brașov – excelenta îngrijire dentară este doar la un pas de tine.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA ASTRA

CLINICA DENTARA TopAltDent – Profesionalism și Expertiză în Astra, Brașov

Fiți bineveniți la CLINICA DENTARA TopAltDent, situată în apropierea zonei ASTRA din Brașov! Deținem cea mai profesională echipă de medici stomatologi, dedicați și pasionați de domeniul lor. Fiecare medic din echipa noastră este un expert în arta îngrijirii sănătății orale, oferind tratamente dentare de înaltă calitate și folosind cele mai avansate tehnologii din domeniu. Atât profesionalismul, cât și expertiza noastră ne consolidează reputația de top pe piața stomatologică din Brașov și ne permit să vă oferim cele mai bune servicii. CLINICA DENTARA TopAltDent este locul ideal unde vă puteți păstra zâmbetul sănătos și strălucitor. Vizitați-ne pentu a experimenta serviciile noastre excepționale și pentru a cunoaște personalul nostru prietenos și bine pregătit.

Pentru ce este importantă alegerea unei bune clinici dentare?

În prezent, frumusețea și sănătatea danturii joacă un rol important în viața fiecărei persoane. Totuși, pentru a atinge aceste scopuri, este esențial să selectăm cea mai potrivită clinică dentară. TopAltDent, clinica noastră situată în apropierea cartierului ASTRA din Brașov, este caracterizată printr-un nivel înalt de profesionalism și servicii de urmărire post-tratament. Echipa noastră este compusă numai din stomatologi licențiați cu o mare experiență în domeniu. Ne asigurăm totodată că toate tratamentele se desfășoară într-un mediu steril și confortabil. Este important să alegi TopAltDent pentru ca tu să poți avea încredere că zâmbetul tău se află în mâinile specialiștilor. Alegerea unei clinici dentare de încredere ca TopAltDent garantează nu doar sănătatea orală, dar și confortul și încrederea în propriul zâmbet.

profesionistă CLINICA DENTARA ASTRA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de ASTRA

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Alegerea celei mai bune CLINICA DENTARA este o decizie importantă pentru sănătatea dvs. orală. La TopAltDent, situat în apropiere de cartierul ASTRA din Brașov, ne mândrim cu calitatea serviciilor noastre și cu satisfacția deplină a pacienților. Unul dintre cele mai mari beneficii ale alegerii unei clinici dentare de top este accesul la cele mai recente tehnologii și materiale de înaltă calitate care pot ajuta la prevenirea și tratarea diverselor probleme dentare. De asemenea, recenziile pozitive reflectă nivelul de profesionalism și dedicație pe care medicii noștri îl pun în fiecare tratament. De aceea, alegerea unei clinici dentare cu recenzii de înaltă calitate este esențială. Nu numai că asigură un tratament eficient, dar vă oferă și confortul de a știi că sunteți în mâini sigure, într-un mediu curat și prietenos. Fiți smart, alegeți cea mai bună CLINICA DENTARA pentru sănătatea dvs. orală!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de ASTRA

Serviciile noastre stomatologice în apropiere de cartierul ASTRA, Brașov

La TopAltDent, suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii stomatologice la cel mai înalt nivel de profesionalism și eficiență. Începând de la Implantologia Dentară, la Tratamentele dentare cu laser și Protetica Dentară, echipa noastră de experți se dedică optimizării sănătății și frumuseții zâmbetului dumneavoastră. Beneficiind de cele mai recente tehnologii, oferim de asemenea Radiologie Dentară, Cosmetica Dentară și Profilaxia Dentară pentru a menține dintii dumneavoastră sănătoși și strălucitori. Nu în ultimul rând, oferim Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodontie, ceea ce ne permite să îngrijim toate aspectele sănătății orale a pacienților noștri, indiferent de vârstă sau nevoi. Vă invităm să ne vizitați la clinica noastră din apropierea cartierului ASTRA, Brașov pentru a descoperi diferența pe care TopAltDent o poate face în îngrijirea dumneavoastră dentară.

FAQ - CLINICA DENTARA in ASTRA

1. Ce servicii oferă Clinica TopAltDent din Brasov?

Clinica noastră TopAltDent furnizează o gamă completă de servicii stomatologice, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Profesionalismul echipei noastre asigură pacienților cele mai bune soluții pentru toate problema dentare.

2. Care sunt avantajele tratamentelor dentare cu laser la Clinica TopAltDent?

La TopAltDent, utilizăm tehnologia laser pentru a face tratamentele dentare mai puțin dureroase și mai eficiente. Laserul poate fi utilizat pentru o varietate de proceduri, inclusiv tratamentele pentru carii, tratamentele endodontice și cele parodontale. Această tehnologie face tratamentul mai confortabil pentru pacienți și reduce timpul de vindecare.

3. Cum pot fi prevenite și tratate afecțiunile parodontale la Clinica TopAltDent?

La TopAltDent, ne bazăm pe profilaxie dentară pentru a preveni afecțiunile parodontale. O igienă orală corespunzătoare și controalele regulate la dentist pot preveni dezvoltarea bolilor parodontale. Dacă totuși aveți nevoie de tratament, dispunem de soluții moderne incluzând cel cu laser, tratamentul endodontic și chirurgia parodontală.

4. Ce soluții oferă Clinica TopAltDent pentru restaurarea dinților?

La TopAltDent, oferim o varietate de soluții pentru restaurarea dinților, inclusiv coroane, punți dentare, proteze, implanturi, si tratamentul ortodontic. Toate aceste soluții sunt personalizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient, asigurând atât funcționalitatea cât și estetica.

5. Ce servicii de cosmetică dentară oferă Clinica TopAltDent?

La TopAltDent, oferim o gamă variată de servicii de cosmetică dentară pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care l-ați dorit întotdeauna, incluzând albirea dinților, fațetele dentare, coroanele dentare și multe altele. Aceste servicii sunt realizate de profesionistii noștri, care folosesc cele mai recente tehnici și tehnologii pentru a asigura rezultatele cele mai naturale și durabile.

Link-uri

CLINICA DENTARA ASTRA