Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Bartolomeu din Brașov

Descoperiți TopAltDent, cea mai avansată CLINICA DENTARA din apropierea cartierului Bartolomeu din Brașov, oferindu-vă soluții stomatologice de top pentru un zâmbet perfect!

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA BARTOLOMEU

CLINICA DENTARA TOP PENTRU SANATATEA DUMNEAVOASTRA ORALA

La CLINICA DENTARA TopAltDent, situată în apropiere de cartierul Bartolomeu din Brașov, ne mândrim cu echipa noastra extrem de profesionistă și expertă în domeniul stomatologic. Acordăm o importanță crucială sănătății dumneavoastră orale și ne dedicăm pentru a oferi cele mai bune servicii. Experiența și competența echipei noastre se reflectă în calitatea serviciilor pe care le oferim și prin numeroasele povești de succes pe care le avem. Prețuim relațiile pe care le dezvoltăm cu pacienții noștri și suntem dedicati în a asigura că fiecare pacient are o experiență confortabilă și pozitivă. Alegeți TopAltDent, alegeți sănătatea orală la cele mai înalte standarde!

Importanța alegerii unei clinici dentare de înaltă calitate

Alegerea unei clinici dentare potrivite este crucială pentru sănătatea dvs. orală și bunăstarea generală. În TopAltDent, clinica noastră din apropiere de BARTOLOMEU, Brasov, suntem hotărâți să oferim servicii de top, cea mai bună tehnologie și o experiență confortabilă pentru toți pacienții noștri. Înțelegem că fiecare pacient este unic, de aceea tratamentele noastre sunt personalizate pentru a îndeplini nevoile individuale ale fiecărui pacient. Echipa noastră de medici dentiști experimentați și prietenoși este dedicată sănătății dvs. orale și să vă asigure un zâmbet frumos și strălucitor. Alegeți TopAltDent, CLINICA DENTARA de încredere și calitate, unde sănătatea și confortul dvs. sunt prioritățile noastre.

profesionistă CLINICA DENTARA BARTOLOMEU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de BARTOLOMEU

Beneficiile folosirii unei clinici dentare de top

Alegerea unei clinici dentare de cea mai bună calitate poate face întreaga diferență când vine vorba de sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. La CLINICA DENTARA TopAltDent din apropierea cartierului Bartolomeu în Brașov, avem angajamentul de a vă oferi cele mai înalte standarde de îngrijire dentară, într-un mediu confortabil și prietenos. Având recenzii excelente, clinica noastră se mândrește cu o echipă de specialiști de top, cu experiență și devotament. A alege cea mai bună CLINICA DENTARA vă va asigura că beneficiați nu numai de tratamente de înaltă calitate, dar și de cel mai bun sfat profesional care vă ajută să vă mențineți dantura sănătoasă. Noi credem că fiecare pacient merită să-și păstreze zâmbetul luminos și sănătos, iar la clinica noastră, vă vom ajuta să realizați acest lucru. Experimentați diferența pe care o face alegerea unei clinici dentare de top, alegeți TopAltDent.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BARTOLOMEU

Servicii dentare de top in vecinătatea BARTOLOMEU, Brașov

Clinica noastră TopAltDent, situată in apropierea cartierului BARTOLOMEU din Brașov, va oferă o gamă largă de servicii stomatologice de calitate superioară. Ne înțelegem pacienții și știm cât de importantă este îngrijirea dentară pentru sănătatea generală și pentru încrederea în sine, de aceea avem disponibile servicii precum Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protezică Dentară, sau Radiologie Dentară.

Pentru a vă ajuta să arătați cât mai bine, oferim și Cosmetică Dentară, dar și Profilaxie Dentară pentru a vă menține dantura sănătoasă. De asemenea, oferim servicii specializate precum Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. Veniți la noi pentru o îngrijire dentară superioară in Brașov!

FAQ - CLINICA DENTARA in BARTOLOMEU

1. Care sunt serviciile oferite de TopAltDent în zona Bartolomeu, Brasov?

TopAltDent este o clinică dentară situată în apropiere de BARTOLOMEU în Brasov și oferă o gamă largă de servicii dentare. Acestea includ Implant Dentar, tratamente cu laser pentru dentiție, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Petodontia, Odontologia, Ortodonția, Parodontologia, Tratamentul Endodontic și Profilaxia Dentară. Suntem mândri să oferim toate aceste servicii la standarde înalte de calitate și profesionale iar prioritatea noastră este întotdeauna sănătatea și confortul pacienților noștri.

2. Care este specificul tratamentelor dentare cu laser?

Tratamentul dentar cu laser este o metodă modernă, eficientă și confortabilă pentru pacient. Această tehnică tratează o gamă largă de probleme dentare, de la tratamenti carii până la tratamentul parodontal. Va recomandăm să citiți articolul nostru 5 Beneficii ale tratamentului laser pe care nu le știați pentru a înțelege mai bine avantajele acestui tratament.

3. Este TopAltDent o alegere bună pentru copii?

Da, la TopAltDent ne ocupăm de sănătatea orală a tuturor membrilor familiei, inclusiv a copiilor. Oferim servicii de pedodonție pentru a asigura că dezvoltarea dentară a copiilor dvs. este sănătoasă și normală. Vă sugerăm să citiți ghidul nostru despre Pedodontia: Ghidul părinților pentru îngrijirea orală a copiilor pentru a afla mai multe detalii.

4. Ce pot face pentru a preveni problemele dentare?

La TopAltDent, punem prevenția înainte de tratament. Recomandările pentru profilaxie dentară includ igienă orală corespunzătoare și vizite regulate la stomatolog pentru controale periodice. În acest sens, vă sugerăm să citiți articolul nostru despre Importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos .

5. Cum pot mări încrederea în zâmbetul meu cu ajutorul TopAltDent?

La TopAltDent avem o serie de servicii de cosmetică dentară, precum și de protetică dentară, care pot ajuta la îmbunătățirea aspectului zâmbetului dvs. De la albirea dintilor la coroane, punți și fațete, échipa noastră de experți va lucra cu dvs. pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru necesitățile dvs. individual. Vă invităm să citiți articolul nostru despre 5 lucruri de luat în considerare înainte de a obține cosmetica dentară pentru a afla mai multe despre acest subiect.

Link-uri

CLINICA DENTARA BARTOLOMEU