Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Blumana din Brașov

“Bine ați venit la CLINICA DENTARA TopAltDent, expertul dumneavoastră de încredere în îngrijirea orală în apropierea cartierului BLUMANA din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA BLUMANA

CLINICA DENTARA TopAltDent – Profesionalism și Expertiză în Domeniul Dentar

“La CLINICA DENTARA TopAltDent, avem ceea ce se face mai bine în domeniul stomatologiei, echipa noastră având medici profesioniști cu experiență bogată. Situată în apropierea cartierului Blumana din Brașov, clădirea noastră modernă și echipamentele avansate ne permit să oferim servicii dentare de cea mai înaltă calitate, indiferent de complexitatea cazului. Procedurile noastre includ de la intervenții minime până la reconstrucții dentare complete, iar tu poți fi sigur că ești întotdeauna în cele mai bune mâini. Dați un click aici pentru a vizita CLINICA DENTARA TopAltDent și să vedeți de ce suntem crema serviciilor dentare din Brașov. Încrederea dumneavoastră în serviciile noastre este obiectivul nostru principal, iar satisfacția dumneavoastră este confirmarea că suntem liderii în acest domeniu. Puneți-vă sănătatea orală pe primul loc cu TopAltDent, clinica dentara cu profesioniști de top din Brașov.”

De ce este important să alegeți o clinică dentară de încredere?

Atunci când vine vorba de sănătatea dvs. orală, alegerea unei clinici dentare de prestigiu este de o importanță crucială. În zona Blumana, Brasov, TopAltDent îți oferă exact acest lucru. Am construit un renume pe baza serviciilor noastre dentare de excepție, fiind recunoscuți pentru profesionalismul și dedicația noastră absolută pentru pacienți. Optând pentru TopAltDent, veți beneficia de cea mai înaltă calitate de îngrijire orală, datorită personalului nostru calificat și tehnologiei moderne din dotare. Dintotdeauna, ne-am asigurat că fiecare vizită în clinica noastră este o experiență confortabilă și relaxantă, depășind așteptările fiecărui pacient. Alegerea unei clinici dentare bune pentru CLINICA DENTARA nu este doar o decizie, este o investiție în sănătatea ta orală și un zâmbet frumos pe termen lung. Alegeți TopAltDent – partenerul tau de încredere pentru o sănătate orală de top.

profesionistă CLINICA DENTARA BLUMANA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de BLUMANA

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Un zâmbet strălucitor și sănătos este o carte de vizită importantă. De aceea, alegerea unei excelente CLINICA DENTARA este crucială și poate avea beneficii pe termen lung pentru sănătatea și încrederea ta. La TopAltDent, clinica noastră dentară situată în apropiere de cartierul BLUMANA din Brașov, ne mândrim cu serviciile noastre de înaltă calitate, menite să asigure sănătatea orală optimă pentru toți pacienții noștri. Faptul că alegem o CLINICA DENTARA cu recenzii excelente este esențial pentru că îți garantează că primești cea mai bună îngrijire posibilă. Echipa noastră competentă și experimentată folosește cele mai recente tehnologii și metode, pentru a-ți oferi tratamente dentare de neegalat. Alegeți TopAltDent, alegeți cea mai bună CLINICA DENTARA din Brașov!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BLUMANA

Serviciile Noastre in Cadrul Cabinetului Dentar TopAltDent, în apropiere de Cartierul BLUMANA, Brașov

Situat în apropierea cartierului BLUMANA din Brașov, cabinetul nostru stomatologic, TopAltDent, oferă o gamă variată de servicii. Ne mândrim cu furnizarea serviciilor de calitate precum Implant Dentar , Tratamente dentare cu laser , Protetică Dentară sau radiologie dentară.

Cabinetul stomatologic TopAltDent înțelege cât de importantă este frumusețea zâmbetului tău, așa că de asemenea oferim cosmetice dentare pentru a-ți îmbunătăți și lumina zâmbetul.

Pentru a ne asigura că tu și familia ta aveți cele mai sănătoase zâmbete, clinică noastra oferă, de asemenea, profilaxie dentară și pedodonție.

Oferim, de asemenea, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, și Odontologie pentru a acoperi toate nevoile tale dentare.

Vino să ne descoperi la TopAltDent, cabinetul dentar care pune la dispoziție o gamă variată de servicii stomatologice în apropierea Cartierului BLUMANA, Brașov. Te așteptăm să-ți redescoperi zâmbetul!

FAQ - CLINICA DENTARA in BLUMANA

1. Ce servicii oferă Clinica TopAltDent?

Clinica TopAltDent își dedică activitatea pentru a pune la dispoziția pacienților ei o gamă largă de servicii. Acestea includ implanturi dentare, tratamente dentare cu laser, protetică dentară, radiologie dentară, cosmetică dentară, profilaxie dentară, tratament endodontic, parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. Toate aceste servicii sunt disponibile în vecinătatea cartierului BLUMANA din Brașov.

2. Cum contribuie Implanturile dentare la îmbunătăţirea calității vieții pacienților?

Implanturile dentare oferite de TopAltDent ajută la îmbunătățirea calității vieții pacienților prin reconstituirea esteticii și funcționalității naturale a danturii. Acestea oferă o soluție durabilă și confortabilă pentru înlocuirea dinților lipsă.

3. În ce constă tratamentul endodontic?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament al canalului radicular, este o procedură prin care este îndepărtat țesutul afectat de cării sau infecții din interiorul unui dinte. Procesul ajută la salvarea dintelui și prevenirea răspândirii infecției. TopAltDent este specializată în acest tip de tratament.

4. Cum contribuie tratamentele dentare cu laser la sănătatea orală?

Tratamentele dentare cu laser oferite de clinica TopAltDent sunt o metodă eficientă și minim invazivă de tratament. Acestea pot fi folosite pentru un variul număr de afecțiuni, de la gingivită până la albirea dinților. Laserul permite medicilor stomatologi să trateze țesuturile cu precizie, reducând disconfortul pacientului și timpul de vindecare.

5. Ce tipuri de servicii de ortodonție oferă Clinica TopAltDent?

Ortodonția la TopAltDent implică corectarea dinților și maxilarelor poziționate incorect. Clinica oferă diverse tipuri de aparate ortodontice, inclusiv cele metalice și cu safir. Aceste proceduri pot îmbunătăți nu numai aspectul zâmbetului pacienților, dar și sănătatea orală pe termen lung.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp