Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Brasov Vechi din Brașov

“Bine ati venit la TopAltDent, clinica dentara de top situate in apropierea cartierului Brasov Vechi, alegerea perfecta pentru un zambet sanatos si stralucitor!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA BRASOV VECHI

Clinica Dentara TopAltDent – Cele Mai Profesionale Servicii Dentare din Brasov

La CLINICA DENTARA TopAltDent, situata in apropierea cartierului Brasov Vechi, suntem mândri să oferim servicii de înaltă calitate în domeniul stomatologiei. Echipa noastră de medici dentisti este recomandată pentru profesionalismul și expertiza sa deosebită, dedicându-se să vă asigure confortul și sănătatea orala. Fiecare tratament vine cu o abordare prietenoasă și cu atenția la detalii, facand experiența fiecărui pacient plăcută și lipsită de stres. Optând pentru serviciile noastre, beneficiați de cele mai bune soluții și tratamente personalizate, pentru o igienă orală îmbunătățită și un zâmbet superb. Așadar, pentru o vizita la clinica dentara unde calitatea și profesionalismul sunt prioritare, alegeți TopAltDent!

Importanța unei alegeri înțelepte pentru clinica dentară

Alegerea unei clinici dentare potrivite este extrem de importantă pentru sănătatea orală și nu ar trebui să fie neglijată. Este important să alegeți o clinică dentară în care să aveți încredere, cum ar fi TopAltDent, situată în apropierea cartierului Brașov Vechi, în Brașov. Aceasta nu este doar o întrebare de estetică, ci, mai ales, una de sănătate. O clinică dentară de calitate vine cu un grup de profesioniști în domeniul dentar nu numai experimentați, dar și pasionați de ceea ce fac. La TopAltDent, punem un accent puternic pe calitatea serviciilor noastre, pe actualizarea constantă a tehnologiei și pe formarea continuă a personalului. Înțelegem că vizitele la dentist pot fi uneori stresante, de aceea ne dedicăm timpul pentru a face fiecare vizită cât mai confortabilă și relaxantă posibil. Alegeți TopAltDent pentru o sănătate orală optimă și un zâmbet care strălucește de încredere!

profesionistă CLINICA DENTARA BRASOV VECHI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de BRASOV VECHI

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA – TopAltDent

Alegerea celei mai bune CLINICA DENTARA este extrem de importantă. Conectarea cu o clinica dentara de top de prestigiu, cum ar fi TopAltDent, cu recenzii de înaltă calificare, vă poate asigura că beneficiați de cele mai bune servicii posibile pentru sănătatea și îngrijirea orala. În clinica noastră din apropierea cartierului BRASOV VECHI, vă oferim servicii de calitate excepțională, profesionalism și tehnologie de ultimă oră. Avem o echipă de dentiștișști cu mare experiență, dedicați să vă ofere sănătate orală optimă. Toți acești factori fac ca alegerea unei clinici dentare de înaltă calificare, cu recenzii pozitive de la pacienții săi, să fie un factor crucial în menținerea unei sănătăți orale excelente. Investiți în zâmbetul vostru alegând clinica dentară TopAltDent. Alegeți calitatea, alegeți experiența, alegeți TopAltDent – CLINICA DENTARA cea mai buna în BRASOV VECHI.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BRASOV VECHI

Servicii stomatologice la TopAltDent, lângă BRASOV VECHI

La TopAltDent, clinica stomatologică situată aproape de cartierul BRASOV VECHI, oferim o gamă largă de servicii specializate pentru a menține sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Numeroasele noastre servicii includ: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne angajăm să oferim servicii stomatologice profesionale și de înaltă calitate, adaptate nevoilor dvs. specifice – fie că aveți nevoie de o curățare rutină, un implant dentar sau de tratament cosmetic. Asigurați-vă sănătatea orală și zâmbitul strălucitor cu TopAltDent!

FAQ - CLINICA DENTARA in BRASOV VECHI

1. Ce servicii de stomatologie oferă clinica TopAltDent în Brasov Vechi?

Clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată aproape de cartierul Brasov Vechi, oferă o gamă completă de servicii care vizează sănătatea orală a pacienților. Acestea includ: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Obiectivul nostru este de a vă oferi cele mai bune soluții pentru un zâmbet sănătos și frumos.

2. Cum poate TopAltDent ajuta cu prevenirea și tratamentul parodontozei?

Procesul de parodontoză poate fi prevenit și tratat printr-un program personalizat de profilaxie dentară, în plus față de tratamentele parodontale de specialitate, pe care le oferă echipa noastră de stomatologi profesioniști la TopAltDent. Mai multe detalii despre aceasta afecțiune și tratamentele pe care le oferim, puteti citi în acest articol: Paradontoza: ce este, cum o prevenim și cum o tratăm.

3. Ce este tratamentul endodontic și când este acesta necesar?

Tratamentul endodontic, cunoscut de asemenea ca tratamentul canalului radicular, este necesar atunci când partea interioară a dintelui, numită pulpa, se infectează sau se inflamează. La TopAltDent, utilizăm metode avansate și tehnologii moderne pentru a efectua tratamente endodontice eficiente și cu un minim de disconfort pentru pacienți. Aflați mai multe despre ce implică acest tratament citind articolul Cum funcționează tratamentul endodontic? Tot ce trebuie să știți.

4. Ce opțiuni oferă TopAltDent pentru îmbunătățirea aspectului danturii?

TopAltDent oferă soluții din domeniul medicinei dentare cosmetice pentru a îmbunătăți aspectul danturii pacienților noștri. Serviciile noastre cuprind albirea dinților, facaturi ceramice, coroane și punți, precum și implanturi dentare. Pentru mai multe informații despre aceste servicii, vă invităm să parcurgeți articolul 5 lucruri de luat în considerare înainte de a obține stomatologie cosmetica.

5. Cum tratăm cariile dentare la TopAltDent?

La TopAltDent, avem la dispoziție mai multe metode moderne pentru tratarea cariilor dentare, incluzând obturațiile, coroanele și tratamentele cu laser. Aceste abordări ajută la eliminarea cariei și prevenirea deteriorării mai ulterioare a dintelui. Pentru mai multe detalii despre tipurile de carii dentare și tratamentul acestora, puteți parcurge articolul Tipuri de carii dentare și tratament de pe site-ul nostru.

Link-uri

CLINICA DENTARA BRASOV VECHI