Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dentară de top din apropiere de Centru Civic, Brașov, unde zâmbetul dumneavoastră este prioritatea noastră.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA CENTRU CIVIC

CLINICA DENTARĂ TopAltDent – Expertiză și profesionalism în centrul orașului Brașov

Situată lângă cartierul CENTRU CIVIC în Brașov, CLINICA DENTARĂ TopAltDent este locul unde veți găsi cei mai profesioniști și experți medici stomatologi. Misiunea noastră este să oferim servicii dentare de înaltă calitate într-un mediu confortabil și relaxant. Fie că aveți nevoie de o curățenie dentară rutină sau un tratament mai complex, echipa noastră vă va oferi îngrijirea de care aveți nevoie. Driven de o dorință sinceră de a vedea fiecare pacient zâmbind, ne dedicam atentia, abilitățile și expertiza pentru a vă asigura că vizita la CLINICA DENTARĂ TopAltDent este una plăcută și eficientă.

Alegerea unei clinici dentare de încredere – esențială pentru sănătatea ta

Prioritizarea sănătății tale dentare este esențială și acest lucru începe odată cu alegerea unei clinici dentare de încredere. La TopAltDent, situat în apropierea zonei Centru Civic din Brașov, ne dedicăm pentru a oferi pacienților noștri cel mai înalt standard de îngrijire dentară. Înțelegem că o dantură sănătoasă reprezintă o componentă esențială a sănătății generale și a stării de bine, de aceea, echipa noastră de specialiști este dedicată pentru a asigura că fiecare pacient beneficiază de un tratament personalizat, confortabil și eficient. În plus, recunoaștem importanța utilizării tehnologiei și a echipamentelor de ultimă generație pentru a oferi cele mai bune rezultate. Optând pentru clinică noastră dentară, faci alegerea corectă pentru sănătatea dentară a ta și a familiei tale.

profesionistă CLINICA DENTARA CENTRU CIVIC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de CENTRU CIVIC

Beneficiile unei CLINICA DENTARA de top

În alegerea unei CLINICA DENTARA este esențial să luăm în considerare calitatea serviciilor oferite și feedbackul pozitiv al pacienților. La TopAltDent, clinica noastră dentară situată în apropierea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov, ne mândrim cu o reputație excelentă și valori înalte în domeniul stomatologiei. Recenziile noastre de top reflectă angajamentul nostru constant de a oferi cel mai înalt nivel de îngrijire. Un cabinet dentar de top îți va proteja sănătatea orală, îți va păstra zâmbetul strălucitor și te va ajuta să îți menții încrederea în tine. Alegerea unei CLINICA DENTARA de încredere este nu doar o garanție a calității, ci și a unui zâmbet sănătos și frumos. Pe lângă competența profesională, la TopAltDent, ne asigurăm că fiecare pacient se simte confortabil și în siguranță, având la dispoziție cele mai moderne tehnologii din domeniu. Pentru noi, fiecare pacient este unic, iar satisfacția dumneavoastră este obiectivul nostru principal. Alegeți o CLINICA DENTARA de top pentru o experiență completă și beneficiați de calitatea serviciilor noastre. Translation:

The benefits of a top DENTAL CLINIC

When choosing a DENTAL CLINIC, it is essential to consider the quality of services and positive patient feedback. At TopAltDent, our dental clinic located near the CENTRU CIVIC neighborhood in Brasov, we pride ourselves on an excellent reputation and high values in dentistry. Our top reviews reflect our constant commitment to providing the highest level of care. A top dental office will protect your oral health, keep your smile shining, and help you maintain your confidence. Choosing a trusted DENTAL CLINIC is not only a guarantee of quality, but also of a healthy and beautiful smile. In addition to professional competence, at TopAltDent, we ensure that every patient feels comfortable and safe, having access to the most modern technologies in the field. For us, every patient is unique and your satisfaction is our main goal. Choose a top DENTAL CLINIC for a complete experience and benefit from the quality of our services.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CENTRU CIVIC

Serviciile Dentare de Top pe Care le Oferim în Centru Civic, Brașov

Situată în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov, clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii de înaltă calitate. Ne mândrim cu faptul că oferim servicii precum Implant Dentar, Tratamente Dentare cu Laser, Protetică Dentară și Radiologie Dentară de top. De asemenea, oferim servicii de Cosmetică Dentară pentru ca zâmbetul dvs. să fie mereu perfect, Profilaxie Dentară pentru a menține sănătatea danturii, Tratament Endodontic pentru combaterea problemelor dentare, servicii de Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție pentru cei mici. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet sănătos în centrul Brașovului.

FAQ - CLINICA DENTARA in CENTRU CIVIC

1. Ce servicii oferă clinica stomatologică TopAltDent din apropierea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov?

Clinica noastră oferă o gamă largă de servicii stomatologice, printre care Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Vizitați pagina noastra de servicii pentru mai multe informații.

2. Ce este un implant dentar și care sunt beneficiile acestuia?

Un implant dentar este un înlocuitor artificial pentru rădăcina unui dinte pierdut. Este introdus chirurgical în maxilar pentru a ajuta la înlocuirea dinților pierduți. Beneficiile includ încredere îmbunătățită, abilitatea de a mânca alimente pe care le-ați evitat și un zâmbet mai frumos. Aflați mai multe despre implanturile dentare la clinica noastră.

3. În ce constau tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent?

Tratamenetle dentare cu laser sunt mai puțin dureroase și mai eficiente. Acestea pot fi folosite pentru diverse probleme dentare, inclusiv carii dentare, inflamații gingivale, sau pentru albirea dinților. Unul dintre beneficiile majore ale tratamentului cu laser este minimizarea sângelui și durerei post-procedurale.

4. Cum poate contribui profilaxia dentară la un zâmbet sănătos?

Profilaxia dentară joacă un rol esențial în menținerea sănătății orale. Ea implică curățarea profesională a dinților, prevenind astfel afecțiunile gingivale, cariile și alte probleme dentare. Aflati aici mai multe despre profilaxia dentară.

5. De ce să alegeți clinica dentară TopAltDent din cartierul CENTRU CIVIC din Brașov?

La TopAltDent, punem mare accent pe nevoile individuale ale pacientilor noștri. Cu o gamă diversă de servicii de înaltă calitate, personalul nostru dedicat se angajează să ofere fiecărui pacient îngrijire dentară personalizată. De asemenea, locația noastră convenabilă în apropierea cartierului CENTRU CIVIC este ideală pentru rezidenții Brașovului. Aflați mai multe despre alegerea clinicii noastre.

Link-uri

CLINICA DENTARA CENTRU CIVIC