Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Cetru Istiric Brasoc din Brașov

Bine ai venit la TopAltDent, CLINICA DENTARA de top din apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC unde zâmbetul tău este prioritatea noastră.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA CETRU ISTIRIC BRASOC

Clinica noastră dentară: TopAltDent – Profesionalism și Experti în CETRU ISTIRIC BRASOC

La CLINICA DENTARA TopAltDent, ne mândrim cu echipa noastră de medici dentiști profesioniști și experți, dedicați să ofere servicii de înaltă calitate în domeniul stomatologic. Situata în proximitatea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC, clinica noastră a fost fondată cu scopul de a transforma experiența stomatologică într-una plăcută și lipsită de stres pentru pacienții noștri. De la proceduri de rutină până la cele mai complexe tratamente, medicii noștri sunt pregătiți să îi ajute pe pacienți cu un serviciu cuprinzător și personalizat. La TopAltDent, îmbinăm tehnologia de ultimă generație cu pasiunea pentru sănătatea orală, pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cele mai bune servicii stomatologice. Alegeți calitatea, alegeți profesioniștii, alegeți CLINICA DENTARA TopAltDent.

Pentru ce este important să alegi o clinică dentară de înaltă calitate

Alegerea unei clinici dentare de încredere precum TopAltDent, situate în apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC, este extrem de importantă pentru sănătatea și binele dvs. oral. Clinica noastră vă oferă servicii dentare profesionale, utilizând cele mai noi tehnologii și materiale. Experiența și profesionalismul echipei noastre garantează o îngrijire dentară de vârf, durabilă și eficientă. Înțelegem că visul fiecărei persoane este acela de a avea un zâmbet frumos și sănătos, de aceea serviciile noastre sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui pacient. Puteți conta cu noi pentru a transforma acest vis în realitate. Investiția în sănătatea orală nu este doar o necesitate, ci și o decizie care poate îmbunătăți calitatea vieții dvs. Alegeți TopAltDent pentru o experiență dentară fără stres și cu rezultate excepționale.

profesionistă CLINICA DENTARA CETRU ISTIRIC BRASOC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Alegeți cu încredere CINETICA DENTARA TopAltDent, situată în imediata apropiere a cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC din Brasov, pentru servicii dentare de cea mai înaltă calitate. Înțelegem importanța având un zâmbet sănătos și strălucitor, iar acest lucru începe cu alegerea celei mai bune clinici dentare. O CLINICA DENTARA cu recenzii excelente de la pacienți este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență. Acest lucru nu numai că garantează calitatea tratamentelor pe care le primiți, dar și siguranța cunoașterii faptului că zâmbetul vostru se află în mâini pricepute. La TopAltDent, ne mândrim cu angajamentul nostru față de servicii dentare superioare și satisfacția pacientului. Abordarea noastră profesională și modul nostru de a vă trata cu compasiune fac diferența. Așadar, pentru un zâmbet mai frumos și sănătos, alegeți TopAltDent, cea mai bună CLINICA DENTARA din zona CETRU ISTIRIC BRASOC din Brasov.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Serviciile Noastre în Apropiere de Cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC în Brașov

La Clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în apropiere de cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC în Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice. Acestea includ Implant Dentar, Tratamente Dentare cu Laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, și Cosmetică Dentară. Ne mândrim de asemenea cu expertiza noastră în Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie,și Ortodonție. Mai oferim de asemenea servicii de Odontologie și Pedodonție. Ne dedicăm în a oferi cele mai bune servicii de stomatologie pentru a vă menține zâmbetul sănătos și strălucitor.

FAQ - CLINICA DENTARA in CETRU ISTIRIC BRASOC

1. Ce servicii oferă Clinica Dentară TopAltDent în cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC din Brașov?

Clinica noastră oferă o gamă largă de servicii, inclusiv: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Echipa noastră de profesioniști este dedicată să vă ofere cea mai bună îngrijire dentară posibilă.

2. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, sau cunoscut și sub denumirea de tratament de canal, este necesar atunci când pulpa dintelui (nervul) este infectată sau deteriorată. Vizitați link-ul nostru pentru a afla mai multe despre acest tip de tratament.

3. Cum pot preveni parodontoză la Clinica TopAltDent?

Principala strategie pentru prevenirea parodontitei este realizarea unui control dentar regulat și a unui adecvat comportament de igienă orală. Noi la TopAltDent, oferim servicii de profilaxie dentară care pot ajuta la menținerea sănătății gingiilor și a dinților dumneavoastră.

4. Oferiți servicii de pedodonție în cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC din Brașov?

Da, oferim servicii de pedodonție la clinica noastră. Dorim să ne asigurăm că și cei mici au parte de cele mai bune servicii dentare și sunt învățați importanța igienei orale de la o vârstă fragedă. Vezi aici mai multe detalii despre serviciile noastre de pedodonție.

5. Utilizați tehnologia laser în tratamentele dentare?

Da, la TopAltDent folosim tehnologia laser pentru o varietate de proceduri. Tratamentele cu laser sunt mai eficiente, mai confortabile și mai rapide. Aflați aici mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser.

Link-uri

CLINICA DENTARA CETRU ISTIRIC BRASOC