Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Codlea din Brașov

Bucurați-vă de un zâmbet strălucitor cu TopAltDent, cea mai de încredere Clinica Dentara din Brasov, situată aproape de cartierul Codlea.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA CODLEA

TopAltDent – Clinica Dentara Profesionala

Situata aproape de cartierul Codlea din Brasov, CLINICA DENTARA TopAltDent va ofera cele mai bune servicii stomatologice. Misiunea noastra este de a asigura pacientilor un tratament dentar de calitate superioara, prin intermediul unei echipe de medici stomatologi profesionisti si experti in domeniul lor. Cu o abordare holistica, centrandu-ne pe frumusetea, sanatatea si confortul pacientilor nostri, ne straduim sa oferim o experienta pozitiva si relaxanta, in mediul prietenos al clinicii noastre. Alege CLINICA DENTARA TopAltDent pentru o ingrijire dentara la cele mai inalte standarde.

Importanța Alegerii unei Clinici Dentare de Top precum TopAltDent

Alegerea unei clinici dentare adecvate precum TopAltDent, situată în apropierea cartierului CODLEA din Brașov, este o decizie esențială pentru oricine își dorește să își protejeze sănătatea orală. O clinică de înaltă calitate nu numai că asigură prestarea unui tratament dentar excelent și confortabil, dar și oferă un plan de îngrijire individualizat, care să îți asigure un zâmbet frumos și sănătos pe termen lung. TopAltDent folosește tehnologia de vârf și are o echipă de specialiști cu înalta calificare pentru a furniza cele mai bune servicii. Te invităm la TopAltDent, clinica la care sănătatea ta orală devine prioritatea noastră. Alege înțelept, alege TopAltDent – pentru că nimic nu este mai valoros decât zâmbetul tău!

profesionistă CLINICA DENTARA CODLEA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de CODLEA

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Alegerea celei mai bune CLINICA DENTARA este crucială pentru o sănătate orală optimă. TopAltDent, situată lângă cartierul CODLEA din Brașov, oferă servicii stomatologice de top, având echipamente moderne și dentiști specializați. Când optați pentru o clinică dentară cu recenzii excelente, puteți fi siguri că veți beneficia de cele mai înalte standarde de îngrijire. O CLINICA DENTARA de încredere, cum este TopAltDent, vă poate ajuta să mențineți sau să vă îmbunătățiți sănătatea orală, și vă poate asigura un zâmbet frumos și sănătos. Serviciile noastre sunt personalizate pentru nevoile fiecărui pacient și depășesc standardele tradiționale de îngrijire dentară. Optând pentru o clinică dentară cu recenzii excelente, veți avea încredere în calitatea serviciilor oferite și veti fi mai motivat să vă îngrijiți regulat sănătatea orală. Nu compromiteți când vine vorba de sănătatea dumneavoastră orală, alegeți doar cea mai bună CLINICA DENTARA.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CODLEA

Serviciile noastre stomatologice de top în apropiere de cartierul CODLEA, Brașov

La TopAltDent, suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate locuitorilor din cartierul CODLEA, Brașov. Oferim Implant Dentar de înaltă calitate, eficiente şi de durată. Pentru confortul pacientei, oferim Tratamente Dentare cu Laser, o soluţie rapidă şi non-invazivă. Specialiştii noştri oferă Protezări Dentare personalizate şi rezistente. Avem cele mai noi tehnologii în Radiologie Dentară, oferindu-vă imagini clare și detaliate. Oferim de asemenea Cosmetică Dentară de ultimă generație, pentru a vă asigura un zâmbet strălucitor. Recomandăm fiecărui pacient serviciile noastre de Profilaxie Dentară pentru a preveni eventualele probleme dentare. Echipa noastră se specializează în Tratament Endodontic,Parodontologie,Ortodonție,Odontologie și Pedodonție, oferind îngrijire holistică pentru sănătatea orală a fiecărui pacient.

FAQ - CLINICA DENTARA in CODLEA

1. Ce servicii oferă clinica stomatologică TopAltDent în apropiere de cartierul Codlea, Brașov?

TopAltDent pune la dispoziție o gamă largă de servicii dentare pentru pacienții din Codlea și zonele adiacente. Oferim servicii precum: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Misiunea noastră este să oferim tratamente dentare de înaltă calitate, într-un mediu confortabil și amabil. Pentru mai multe informatii despre serviciile ofertate, vizitați site-ul nostru.

2. Ce este un implant dentar și cum se realizează la TopAltDent?

Un implant dentar este un dispozitiv chirurgical utilizat pentru a înlocui un dinte lipsă. Acesta este făcut din titan și se fixează în osul maxilar sau la mandibulă, oferind o bază stabilă pentru înlocuirea dintelui. La TopAltDent, implantul dentar este o procedură în care ne specializăm. Avem o echipă de chirurgi dentari experimentați care folosesc tehnologie avansată pentru a asigura un rezultat de succes. Vizitați pagina noastră pentru mai multe detalii.

3. În ce constă tratamentul endodontic oferit de TopAltDent?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament canal, este un proces prin care se curăță interiorul unui dinte infectat, se umple și se sigilează. La TopAltDent, urmărim să salvăm dintele existent și să prevenim necesitatea de extracție. În acest articol, am descris mai detaliat procesul de tratament endodontic.

4. Ce tipuri de tratamente cu laser oferă TopAltDent?

La TopAltDent, ne mândrim cu utilizarea tehnologiei pe laser într-o varietate de proceduri dentare, inclusiv în eliminarea cariilor, în tratamentul parodontal, în albirea dinților și în procedurile de chirurgie orală. Tratamentele cu laser sunt mai puțin dureroase, oferă o recuperare mai rapidă și reduc riscul de infecții. Descoperiți cele 5 beneficii ale tratamentului laser pe site-ul nostru.

5. Ce este profilaxia dentară și cât de importantă este pentru sănătatea orală?

Profilaxia dentară este un set de practici care au ca scop prevenirea apariției bolilor dentare sau agravarea celor existente. În cadrul TopAltDent, profilaxia dentară include servicii precum curățarea profesională a danturii, fluorizarea și sigilarea fosetelor dentare. Îngrijirea regulată a dinților și a gingiilor este esențială pentru un zâmbet sănătos. Vă invităm să citiți mai multe despre importanța profilaxiei dentare pe site-ul nostru.

Link-uri

CLINICA DENTARA CODLEA