Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Cristian din Brașov

“Bine ati venit la TopAltDent, clinica dentara de top situata în apropiere de cartierul Cristian din Brasov, unde zâmbetul dumneavoastră este prioritatea noastră!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA CRISTIAN

Despre Clinica noastra Dentara TopAltDent din Brasov

Amplasată în apropiere de cartierul Cristian, în Brasov, CLINICA DENTARĂ TopAltDent este un punct de referință pentru cei care caută servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. Suntem un colectiv de medici dentiști profesioniști cu vastă experiență în toate ramurile stomatologiei, iar abordarea noastră individualizată asigură faptul că fiecare pacient primește cele mai bune soluții pentru sănătatea dentară. Am creat în TopAltDent un ambient placut și relaxant în care te poți simți confortabil, în timp ce experții noștri lucrează pentru a-ți reda zâmbetul frumos și sănătos. Bucură-te de serviciile noastre competente, într-un mediu curat și bine echipat, cu tehnologie de ultimă oră. Pentru noi, la TopAltDent, zâmbetul tău este prioritatea noastră.

Importanța alegerii unei clinici dentare de încredere

Este esențial să alegeți o clinică dentară de încredere, precum TopAltDent, nu doar pentru a vă asigura că zâmbetul dvs. va străluci întotdeauna, ci și pentru sănătatea generală. Alegerea unei clinici dentare de calitate înseamnă a vă asigura că beneficiati de cea mai bună îngrijire, experiență și echipament ultramodern. La TopAltDent, în apropiere de cartierul CRISTIAN din Brașov, vă oferim servicii stomatologice de calitate superioară. Avem o echipă de profesioniști dedicați care își dedică timpul pentru a înțelege nevoile fiecărui pacient și a crea un plan de îngrijire personalizat. Sănătatea orală impactează în mod direct sănătatea generală și este timpul să i se acorde importanța cuvenită. Aveți încredere că, la TopAltDent, sunteți întotdeauna în mâini bune.

profesionistă CLINICA DENTARA CRISTIAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de CRISTIAN

Beneficiile unei CLINICA DENTARA de top

Alegerea unei CLINICA DENTARA cu calificative excelente este esențială pentru sănătatea dvs. orală. Este de neconceput să compromiți calitatea serviciilor dentare pe care le primești, deoarece pot avea un impact semnificativ asupra vieții tale. Alegerea celei mai bune clinici dentare, precum TopAltDent, situata in apropiere de cartierul CRISTIAN din Brasov, înseamnă că beneficiați de experiență, cunoștințe specializate, tehnologie de ultimă generație și un mediu de îngrijire confortabil și sigur. Fie că aveți nevoie de examinări regulate, proceduri cosmestice sau intervenții mai complexe, sunteți în mâinile celor mai buni profesioniști din domeniu. Recenziile bune sunt o mărturie a angajamentului nostru pentru îngrijirea de calitate și satisfacția pacienților. Așadar, alegând o CLINICA DENTARA de top, nu numai că vă protejați sănătatea orală, dar beneficiați și de confortul unei experiențe fără vreo presiune.

Cu TopAltDent, veți avea încredere că aveți cea mai bună îngrijire dentară posibilă și rezultate excepționale. Pentru că zâmbetul tău merită numai ce e mai bun!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CRISTIAN

TopAltDent – Serviciile stomatologice de top în zona CRISTIAN

Bine ați venit la TopAltDent, clinica stomatologică situată în apropiere de cartierul CRISTIAN, în Brașov. Oferim o gamă largă de servicii dentare, începând cu implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți, tratamentele stomatologice cu laser pentru o abordare minim invazivă și finalizând cu protetică dentară pentru restabilirea funcției și esteticii orale. De asemenea, oferim servicii de radiologie dentară pentru diagnostice precise și tratamente personalizate.

La TopAltDent, ne mândrim cu abordarea noastră holistică a sănătății dentare, oferind cosmetică dentară pentru a vă oferi zâmbetul perfect, profilaxia dentară pentru a preveni apariția bolilor dentare, și tratamentele endodontice complexe pentru a salva dinții afectați de carii profunde sau infecții la rădăcină.

O gamă completă de servicii stomatologice ar fi incompletă fără a trata și preveni problemele parodontale și ortodontice. Din acest motiv, oferim și servicii de paradontologie și ortodonție. Nu am uitat nici de cei mici, oferind servicii specializate de pedodonție pentru copii.

TopAltDent este dedicat să asigure îngrijire dentară de calitate pentru întreaga comunitate din zona CRISTIAN, Brașov. Ne așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem! Veniți și descoperiți diferența pe care o poate face un serviciu stomatologic excepțional!

FAQ - CLINICA DENTARA in CRISTIAN

1. Ce servicii oferă clinica dvs. TopAltDent în apropiere de cartierul CRISTIAN, Brașov?

Clinica noastră, TopAltDent, oferă o gamă diversificată de servicii stomatologice pentru pacienții noștri, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Scopul nostru este de a furniza îngrijire stomatologică de înaltă calitate, într-un mediu confortabil, cu tehnologie modernă.

2. Sunteți specializați în tratamentele dentare cu laser?

Da, suntem specializați în tratamentele dentare cu laser. Acestea sunt o metodă eficientă, non-invazivă de a trata diferite probleme dentare, inclusiv carii, leziuni gingivale și multe altele. Beneficiile tratamentului dentar cu laser pot fi descoperite aici.

3. Oferiți servicii de profilaxie dentară?

Da, oferim servicii de profilaxie dentară. Acest proces include curățarea dinților și a gingiilor pentru a preveni apariția bolilor dentare. În plus, ajutăm pacienții să înțeleagă importanța menținerii unei igiene orale bune. Mai multe informații despre profilaxia dentară pot fi găsite aici.

4. Ce servicii de ortodonție oferiți?

Oferim o gamă largă de opțiuni de tratament ortodontic, inclusiv aparate dentare metalice și cu safir. Aceste tratamente sunt concepute pentru a îmbunătăți alinierea și aspectul dinților pacienților noștri. Detalii despre tratamentul ortodontic pot fi accesate aici.

5. Oferiți servicii specializate pentru copii?

Da, oferim servicii de pedodonție, concentrându-ne pe sănătatea orală a copiilor. Înțelegem că nevoile dentare ale copiilor sunt unice și că aceștia necesită o îngrijire specială. Puteți citi mai multe despre pedodonție și îngrijirea orală a copiilor aici.

Link-uri

CLINICA DENTARA CRISTIAN