Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Darste din Brașov

“Bine ai venit la Clinica Dentara TopAltDent din Brasov, aproape de cartierul Darste, unde zâmbetul tău este prioritatea noastră.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA DARSTE

CLINICA DENTARA TopAltDent, Excelenta In Ingrijirea Dentara

Cu mare angajament pentru furnizarea celor mai bune servicii, CLINICA DENTARA TopAltDent in apropierea cartierului DARSTE, Brasov va pune la dispozitie cei mai profesionisti medici in domeniul dentist. Echipa noastra de experti este in mod constant instruita, actualizata si pregatita sa ofere cele mai calitative servicii stomatologice. Dorinta noastra este sa le oferim pacientilor noştri cea mai buna experienta si un zambet frumos si sanatos. Apreciem si respectam fiecare pacient care intra prin usile CLINICA DENTARA noastre, punand stapanire pe arta si stiinta de a oferi ingrijire dentara fara durere, curata si eficienta. Alegeti TopAltDent, alegeti profesionismul si experienta in stomatologie.

De ce este atât de important să alegi o clinică dentară de încredere?

A alege o clinică dentară de încredere, precum TopAltDent din apropierea cartierului DARSTE, în Brașov, este fundamental pentru sănătatea și confortul tău. TopAltDent nu oferă doar acces la tehnologie de ultimă generație și tratamente dentare de calitate superioară, ci și la un colectiv de medici dentați compasiuni și experți. Să ai încredere în medicul tău dentist înseamnă că te poți relaxa știind că te afli în mâinile unor profesioniști și că îți vor fi respectate drepturile de pacient. În TopAltDent, îți garantăm că vom avea grijă de zâmbetul tău oferind servicii de top și consiliere personalizată pentru fiecare pacient, pentru a se asigura că fiecare vizită este o experiență plăcută și eficientă. Alege TopAltDent, alege sănătatea și confortul!

profesionistă CLINICA DENTARA DARSTE

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de DARSTE

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Optând pentru cea mai bună CLINICA DENTARA, veți beneficia de servicii dentare de calitate superioară, cu oameni altamente calificați și aparatură modernă. Este crucial să alegem o CLINICA DENTARA cu recenzii foarte bune, pentru că îngrijirea orală este foarte importantă pentru sănătatea noastră generală. În clinica noastră de la DARSTE, TopAltDent, ne angajăm să oferim asistență dentară de top, cu medici experimentați, tehnologie avansată și un mediu plăcut și steril. Prioritizăm sănătatea dumneavoastră orală și binele dvs. și ne concentrăm pe a vă asigura că aveți cea mai bună experiență la noi. Optând pentru cele mai bine clasate clinici dentare, precum TopAltDent, puteți fi siguri că vă veți păstra zâmbetul frumos și sănătatea orală pentru o perioadă lungă de timp. Vă așteptăm la TopAltDent, cea mai bună CLINICA DENTARA din apropierea DARSTE!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de DARSTE

Serviciile noastre stomatologice în apropierea cartierului DARSTE, Brașov

La TopAltDent, o clinică stomatologică profesionistă situată în apropierea cartierului DARSTE, Brașov, oferim o gamă largă de servicii menite a vă menține sănătatea orală într-o formă optimă. Noi întemeiem încredere pe termen lung cu pacienții noștri prin servicii de calitate precum Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser sau Protetică Dentară. Oferim, de asemenea, Radiologie Dentară de top, precum și servicii de Cosmetică Dentară de înaltă calitate pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi-l doriți. Adițional, Profilaxia Dentară și Tratamentul Endodontic sunt la cuisine de la noi, impreuna cu Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Păstrăm întotdeauna pacientul la centru, oferind servicii medicale stomatologice personalizate, care să asigure confortul și succesul tratamentului.

FAQ - CLINICA DENTARA in DARSTE

1. Ce servicii oferă Clinica Dentară TopAltDent situată în apropierea cartierului DARSTE din Brașov?

La Clinica Dentară TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii dentare pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. Printre acestea se numără Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vă invităm să accesați site-ul nostru.

2. De ce ar trebui să aleg Clinica Dentară TopAltDent pentru tratamentele dentare cu laser?

Pe lângă îndeplinirea tuturor serviciilor stomatologice tradiționale, la TopAltDent utilizăm tehnologia de ultimă oră în toate tratamentele noastre, inclusiv tratamentele dentare cu laser. Aceasta poate duce la o recuperare mai rapidă și la mai puțină durere pentru pacienți. Pentru a afla mai multe despre aceste servicii, nu ezitați să ne contactați.

3. Ce face tratamentul endodontic de la TopAltDent atât de special?

Abordarea noastră pentru tratamentul endodontic este una diferită. Noi încercăm să reducem la minim disconfortul pacienților, oferind un mediu prietenos și relaxant. De asemenea, folosim echipamente moderne pentru a asigura precizie și eficacitate ridicată.

4. Ce tipuri de protetică dentară sunt disponibile la clinica dumneavoastră?

Clinica noastră oferă soluții moderne pentru protetica dentară, inclusiv proteze dentare și implanturi. Aceste opțiuni oferă rezultate naturale și durabile. Vă puteți informa mai multe despre aceste servicii accesând pagina noastră web dedicată protetică dentară.

5. Ce implică serviciul de profilaxie dentară la TopAltDent?

Profilaxia dentară este esențială pentru a menține un zâmbet sănătos. Acest serviciu include curățarea profesională a dinților, educație privind periajul și folosirea aței dentare corect, precum și examinări regulate pentru a detecta orice problemă la început. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina noastră web.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp