Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Florilor din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dentara de top din apropierea cartierului Florilor din Brașov, unde zâmbetul tău perfect este misiunea noastră.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA FLORILOR

Bine ați venit la CLINICA DENTARĂ TopAltDent

TopAltDent este o CLINICA DENTARĂ de prestigiu situată în apropiere de cartierul FLORILOR din Brașov. Suntem mândri să oferim pacienților noștri servicii dentare de înaltă calitate, efectuate de cei mai profesioniști și experimentați medici stomatologi. Echipa noastră de specialiști este dedicată confortului și siguranței dumneavoastră, oferind tehnici avansate și tratamente personalizate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient. În TopAltDent, ne străduim să vă oferim o experiență dentară pozitivă și să vă ajutăm să obțineți și să mențineți zâmbetul perfect. Vino să descoperi excelentul nostru serviciu și să îți transformi percepția despre vizita la stomatolog.

Importanța alegerii unei clinici dentare de calitate

Este extrem de important să alegeți o clinică dentară de încredere pentru a asigura sănătatea și longevitatea zâmbetului dumneavoastră. Clinica noastră, TopAltDent, situată lângă cartierul Florilor din Brașov, se distinge prin profesionalism și calitate, oferind o gamă largă de servicii dentare pentru a satisface fiecare nevoie a pacienților noștri. Înțelegem că sănătatea orală implică mai mult decât doar dantură albă strălucitoare, ci o abordare amănunțită care include prevenție, tratament și reabilitare. TopAltDent este dedicată asigurării că fiecare vizită este confortabilă, personalizată și rezultatele sunt ireproșabile. Încrederea dvs. în noi provine din calitatea serviciilor noastre, personalul bine pregătit și îngrijirea detaliiilor. Alegând TopAltDent, alegeți o clinică dentară care pune pacientul pe primul loc și oferă cele mai bune soluții pentru sănătatea dumneavoastră dentară.

profesionistă CLINICA DENTARA FLORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de FLORILOR

Beneficiile alegerii unei CLINICA DENTARA de top

Alegerea unei CLINICI DENTARE de înaltă calitate este esențială pentru sănătatea dvs. orală. TopAltDent, situat în apropierea cartierului FLORILOR din Brasov, este un exemplu perfect de CLINICA DENTARA care pune accent pe calitate și serviciu. O CLINICA DENTARA cu recenzii excelente ne arată că pacienții sunt mulțumiți de serviciile oferite și de profesionalismul echipei. Investiția într-o CLINICA DENTARA de calitate înseamnă investiție în sănătatea dvs. orală pe termen lung. Într-o CLINICA DENTARA de top cum este TopAltDent, veți beneficia de ultimele tehnologii, un personal amabil și profesionist și cel mai important, un zâmbet sănătos. Nu lăsați nimic la îndoială când vine vorba de sănătatea dvs. orală – alegeți o CLINICA DENTARA de încredere și cu recenzii excelente.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de FLORILOR

Serviciile noastre stomatologice în FLORILOR, Brașov

La TopAltDent, clinica noastră stomatologică situată aproape de cartierul FLORILOR în Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice. Printre acestea se numără Implantul Dentar, un procedeu modern ce vă permite să vă recuperați zâmbetul. De asemenea, oferim Tratamente dentare cu laser, soluția minunată și fără durere la problemele dentare. Serviciul nostru de Protetică Dentară vă poate ajuta să recuperați funcția și estetica orale.

Oferim de asemenea Radiologie Dentară, care ne permite să evaluăm în mod comprehensiv starea orală a pacientului. Pentru a vă îmbunătăți zâmbetul, serviciile noastre de Cosmetică Dentară sunt aici să vă ajute.

Grijă preventivă prin Profilaxia Dentară poate menține sănătatea orală pe termen lung. Tratamentul Endodontic, Parodontologia, Ortodonția, Odontologia, și Pedodonția sunt și ele servicii pe care le oferim, uzând de experiența și profesionalismul nostru pentru a vă oferi îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate. Veniți la TopAltDent pentru servicii stomatologice la standard european chiar în cartierul FLORILOR, Brașov.

FAQ - CLINICA DENTARA in FLORILOR

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cartierul FLORILOR din Brasov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii dentare în cartierul FLORILOR din Brașov, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Angajăm medici stomatologi specializați în diferite ramuri ale stomatologiei pentru a asigura standarde înalte de tratament pentru toți pacienții noștri. Deci, indiferent de problema dvs. dentară, suntem aici să vă ajutăm.

2. Cum pot să aflu mai multe informații despre serviciile TopAltDent?

Puteți accesa site-ul nostru pentru a găsi mai multe despre serviciile pe care le oferim. Avem articole care explică de ce este important să aveți o bună Profilaxie Dentară, ce este Tratamentul Endodontic, cum ajută Tratamentul cu Laser și multe altele.

3. De ce ar trebui să aleg clinica de stomatologie TopAltDent?

În primul rând, la TopAltDent, ne concentrăm pe oferirea de servicii de înaltă calitate pentru toți pacienții noștri. Serviciile noastre sunt personalizate pentru a ne asigura că fiecare pacient primește tratamentul de care are nevoie. De asemenea, utilizăm cele mai recente tehnologii și metode de tratament, cum ar fi protetica dentară și tratamentul ortodontic cu safir.

4. Ce trebuie să știu înainte de a planifica o vizită?

Este esențial să cunoașteți importanța unei bune igiene orale și să aveți câteva cunoștințe despre diferitele tratamente dentare care ar putea fi necesare. Avem un ghid de îngrijire dentară pe site-ul nostru, care explică aceste lucruri în detaliu. De asemenea, avem informații despre prevenirea și tratamentul parodontozei, unul dintre cele mai comune afecțiuni orale.

5. Ce tipuri de tratament dentar cu laser oferă clinica?

La TopAltDent, utilizăm tehnologia laser pentru a face tratamente dentare mai eficiente și mai confortabile pentru pacienți. Tratamentul nostru cu laser include albirea dinților, tratamentul cariilor dentare, eliminarea țesutului gingival bolnav și multe altele. Puteți citi 5 beneficii ale tratamentului laser pe site-ul nostru pentru a afla mai multe.

Link-uri

CLINICA DENTARA FLORILOR