Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Ghimbav din Brașov

Descoperiți TopAltDent, cea mai renumită CLINICA DENTARA din apropierea cartierului GHIMBAV, Brașov, unde sănătatea dintilor dumneavoastră este prioritatea noastră.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA GHIMBAV

Clinica Noastră Dentară TopAltDent din Ghimbav

Suntem mândri să vă prezentăm CLINICA DENTARĂ TopAltDent situată strategic în vecinătatea Ghimbavului, Brașov. Având la dispoziție o echipă de medici stomatologi profesioniști și experimentați, ne dedicăm oferirii unor servicii stomatologice de calitate superioară. Medicii noștri specialiști, expertiza de neegalat și angajamentul profund față de pacienții noștri fac din clinica noastră o destinație preferată pentru toate nevoile dvs. dentare. Ne străduim să vă oferim cele mai înalte standarde de îngrijire într-un mediu prietenos și relaxant. La TopAltDent, sănătatea dvs. orală este pe mâini bune. Alegeți calitatea, profesionalismul și excelența!

Importanța alegerii unei clinici dentare de încredere

Asemenea cu toate domeniile medicale, asistența stomatologică necesită cerințe de înaltă calitate, competență și profesionalism. Este esențial să alegeți o clinică dentară de încredere, cum este TopAltDent, clinica situata în apropierea cartierului GHIMBAV din Brașov. A opta pentru o clinică dentară bună este o decizie care vă impactează starea de sănătate pe termen lung. În TopAltDent, noi credem că sănătatea orală este o componentă esențială a stării generale de sănătate și bunăstare. Echipa noastră de medici dentiști profesioniști vă va oferi asistență de top, tratamente personalizate și un mediu curat și sigur, într-o atmosferă primitoare și confortabilă. La TopAltDent, nu oferim doar tratamente dentare de înaltă calitate, ci și o experiență pozitivă care vă va face să zâmbiți cu încredere. Alegeți să fiți tratați cu respect și profesionalism, alegeți TopAltDent!

profesionistă CLINICA DENTARA GHIMBAV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de GHIMBAV

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Alegerea celei mai bune CLINICA DENTARA este de o importanță vitală pentru sănătatea și încrederea dumneavoastră. La TopAltDent, aflată în apropierea cartierului GHIMBAV din Brașov, ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii, astfel încât fiecare vizită să fie una plăcută. Alegând o CLINICA DENTARA cu recenzii foarte bune, vă asigurați de profesionalismul și dedicarea echipei. O CLINICA DENTARA de top se distinge prin calitatea serviciilor, dotările de înaltă tehnologie, dar și printr-o abordare prietenoasă și atentă la nevoile fiecărui pacient. Când alegeți cel mai bun in domeniu, vă alegeți încrederea, confortul și siguranța. Așadar, nu așteptați să apară problemele. Investiți în sănătatea dumneavoastră orală alegând CLINICA DENTARA TopAltDent!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de GHIMBAV

Serviciile noastre stomatologice în apropierea cartierului GHIMBAV

La TopAltDent oferim o gama largă de servicii stomatologice de înaltă calitate în apropierea cartierului GHIMBAV în Brașov. Serviciile noastre includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetica Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară precum și Profilaxie Dentară. De asemenea, suntem specializați în Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne mândrim cu calitatea serviciilor noastre și suntem dedicați oferirii unui tratament dentar de excepție pentru toți pacienții noștri.

FAQ - CLINICA DENTARA in GHIMBAV

1. Ce servicii oferă Clinica Dentară TopAltDent din vecinătatea GHIMBAV, Brașov?

La Clinica Dentară TopAltDent oferim o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne asigurăm că pacienții noștri primesc cel mai înalt standard de îngrijire orală într-un mediu calm și confortabil. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați liste noastre de servicii.

2. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de acesta?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de canal radicular, este necesar atunci când pulpa dintelui devine inflamată sau infectată. Aceasta poate fi cauzată de traume dentare, carii dentare profunde sau crăpături și fisuri în dinte. Dacă doriți să aflați mai multe despre tratamentul endodontic, vă invităm să vizitați pagina noastră web.

3. Ce presupune cosmetica dentară la TopAltDent?

Cosmetica Dentară la TopAltDent nu se referă numai la zâmbetul dvs. Acesta are ca scop îmbunătățirea generală a sănătății orale, în timp ce îmbunătățește aspectul danturii dvs. Cu ajutorul procedurilor personalizate, precum albirea dinților, fațetele dentare, coroanele și punțile, sigilările dentare și restaurările din compozit, noi putem transforma orice zâmbet într-un zâmbet strălucitor. Vă rugăm să verificați acest articol pentru a afla mai multe.

4. Ce tratamente oferiți pentru parodontoză?

Parodontologia este specialitatea care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul bolilor gingivale. La TopAltDent, tratăm parodontita prin terapie non-chirurgicală, tratamente laser și chirurgie parodontală, dacă este necesar. Vă încurajăm să citiți acest articol pentru a înțelege mai bine ce este parodontita și cum o tratați.

5. Este clinică adecvată pentru copii?

Sigur că da! La TopAltDent avem un specialist Pedodonție dedicat exclusiv îngrijirii sănătății dentare a copiilor. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, consultați ghidul nostru pentru părinți pe website-ul nostru.

Link-uri

CLINICA DENTARA GHIMBAV