Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Harman din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dentară de top din vecinătatea Harman, Brașov, unde sănătatea și zâmbetul dumneavoastră sunt prioritatea noastră.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA HARMAN

Profesionalism și experiență la CLINICA DENTARA TopAltDent

Bine ați venit la CLINICA DENTARA TopAltDent, un etalon de excelență și profesionalism în domeniul stomatologiei din cartierul HARMAN, Brasov. Echipa noastră de medici dentisti este dedicată să ofere un serviciu de înaltă calitate, prin combinarea expertizei și a cunoștințelor vaste cu utilizarea tehnologiilor moderne pentru o îngrijire dentară de primă clasă. Prioritatea noastră principală este să vă oferim o experiență cât mai confortabilă și plăcută, oferind totodată rezultate remarcabile. Încrederea pe care ne-o acordați pentru sănătatea orală este extrem de importantă pentru noi, motiv pentru care ne străduim să ne ridicăm mereu la cele mai înalte standarde de calitate. Alegeți TopAltDent, clinica dentară care vă pune pe primul loc.

Importanța alegerii unei clinici dentare de înaltă calitate

Nimic nu este mai important decât sănătatea dumneavoastră, deci alegerea unui cabinet stomatologic de încredere, este o decizie crucială de luat. La Clinica Dentara TopAltDent, situată aproape de cartierul HARMAN în Brașov, înțelegem că pacienții noștri nu caută doar un loc care să le rezolve problemele dentare, dar și un mediu prietenos, un personal plăcut și servicii profesioniste. Avem o echipă de medici stomatologi de top, cu experiență vastă în domeniu, folosind cele mai avansate tehnologii pentru a vă oferi tratamente de cea mai bună calitate. Beneficiind de curățire profesională a danturii, intervenții chirurgicale sau tratamente cosmetice, la TopAltDent veți experimenta confortul și eficiența de care aveti nevoie. Alături de noi, o vizită la dentist devine mult mai mult decat o necesitate obișnuită, devine o experiență plăcută și îngrijită. Aduceți-vă zâmbetul la TopAltDent și lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de restul.

profesionistă CLINICA DENTARA HARMAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de HARMAN

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA: TopAltDent

Când vine vorba de sănătatea orală, alegeți întotdeauna cea mai buna CLINICA DENTARA. Alegerea unui cabinet stomatologic cu recenzii foarte bune este extrem de importantă pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai bune servicii și tratamente. Clinica noastră, TopAltDent, situată în apropierea cartierului HARMAN din Brașov, este recunoscută pentru profesionalismul și dedicarea cu care ne îngrijim pacienții. Cu cea mai bună tehnologie la dispoziție și cu un personal altfel de pregătit, TopAltDent vă garantează tratamente dentare superioare care vor îmbunătăți semnificativ calitatea vieții dumneavoastră. Alegerea unei clinici dentare de top nu este doar o chestiune de confort, ci și una care poate afecta în mod semnificativ viitorul sănătății dvs. orale. Vă așteptăm la TopAltDent – alegerea inteligentă pentru sănătatea dvs. orală.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de HARMAN

Servicii Dentare TopAltDent în cartierul HARMAN, Brașov

TopAltDent este un cabinet dentar modern localizat în apropierea cartierului HARMAN din Brașov. Fie că sunteți în căutarea unui Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, sau Protetică Dentară, echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, și Profilaxie Dentară. De asemenea, la TopAltDent puteți găsi tratamente specializate, cum ar fi Tratament Endodontic, Parodontologie, și Ortodonție. Pentru pacienții mai tineri, oferim Pedodonție și restul odontologiei. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet mai frumos și sănătate orală imbatabilă!

FAQ - CLINICA DENTARA in HARMAN

1. Ce servicii oferă Clinica Dentară TopAltDent în cartierul Harman, Brașov?

Clinica noastră oferă o gamă largă de servicii pentru pacienți, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Echipa noastră profesională este dedicată să ofere cele mai bune soluții pentru fiecare pacient. (detalii)

2. Cum îmi pot rezerva o programare la TopAltDent?

Puteți rezerva o programare la TopAltDent prin contactarea clinicii noastre direct sau prin utilizarea sistemului nostru online de programări. Vă asigurăm că veți primi îngrijirea dentară de cea mai înaltă calitate în cartierul Harman, Brașov. (detalii)

3. Ce sunt tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser sunt proceduri moderne, eficiente și mai puțin dureroase comparativ cu metodele tradiționale. Acestea sunt folosite pentru o gamă largă de tratamente, precum albirea dinților, îndepărtarea cariilor, etc. (detalii)

4. Imi pot face un implant dentar la TopAltDent?

Da, oferim servicii de Implant Dentar la TopAltDent. Implanturile dentare sunt o soluție modernă și eficientă pentru a înlocui dinții pierduți, oferind un aspect natural și funcționalitatea unui dinte real. (detalii)

5. Care sunt opțiunile mele pentru tratamentele de cosmetică dentară la TopAltDent?

La TopAltDent, oferim o serie de opțiuni pentru tratamentele de cosmetică dentară, inclusiv albirea dinților, fațetele dentare și multe altele. Aceste proceduri pot ajuta la îmbunătățirea și restabilirea zâmbetului dvs. (detalii)

Link-uri

CLINICA DENTARA HARMAN