Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Noua din Brașov

Descoperiți o îngrijire dentară de excepție la Clinica Dentara TopAltDent, aflată în apropiere de cartierul Noua, în Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA NOUA

CLINICA DENTARĂ TopAltDent: Profesionalism și competență în stomatologie

Bine ați venit la CLINICA DENTARĂ TopAltDent, un etalon al competenței și profesionalismului în domeniul stomatologiei. Clinică dentară situată în apropiere de cartierul NOUA în Brașov, TopAltDent este recunoscută pentru medicii săi extrem de calificați și dornici să aducă zâmbetul pe chipul fiecărui pacient. Scopul nostru este să oferim servicii medicale de top, concentrându-ne pe nevoile individuale ale fiecărui pacient. Fiecare tratament este efectuat cu o atenție deosebită la detalii, luând în considerare confortul pacientului și asigurând cele mai bune rezultate. Descoperă standardul înalt de calitate pe care îl oferim, vizitând-ne la CLINICA DENTARĂ TopAltDent, unde sănătatea orală primește întotdeauna prioritatea de care are nevoie.

De ce este crucială alegerea unei clinici dentare de încredere?

Alegerea unei clinici dentare de încredere este esențială pentru sănătatea și bunăstarea dumnevoastră. O clinică dentară buna îți pune la dispoziție toate resursele necesare pentru a beneficia de cele mai bune servicii și tratamente dentare. Aici la TopAltDent, avem o echipă de specialiști dornici să vă ajute cu toate nevoile dumneavoastră dentare. Clinica noastră situată în apropierea cartierului NOUA, în Brașov, este dotată cu cele mai noi tehnologii, pentru a vă putea oferi toată gama de servicii stomatologice de care aveți nevoie, într-un mediu steril, sigur și confortabil. Nu compromiteți atunci când vine vorba de sănătatea dumneavoastră orală, alegeți înțelept, alegeți TopAltDent!

profesionistă CLINICA DENTARA NOUA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de NOUA

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Alegerea celei mai bune CLINICA DENTARA este de o importanţă crucială pentru sănătatea şi frumuseţea zâmbetului tău. La TopAltDent, situată în imediata apropiere a cartierului NOUA din Brașov, ne dedicăm oferirii unui serviciu de înaltă calitate, ajutându-vă să menţineţi şi să îmbunătăţiţi sănătatea orală. O CLINICA DENTARA de top, cu recenzii pozitive, asigură pacienţilor tehnologii avansate, medici specialişti, condiţii de igienă stricte şi o abordare personalizată. Fiecare pacient este unic, iar nevoile sale necesită atenţie personală şi sârguinţă. Aşa că nu riscaţi sănătatea dvs. cu orice CLINICA DENTARA, alegeţi cea mai bună. Alegeți- TopAltDent.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de NOUA

Serviciile noastre dentare în cartierul NOUA, Brașov

La clinica noastră de stomatologie TopAltDent din cartierul NOUA, Brașov, oferim o gamă largă de servicii dentare pentru îngrijirea sănătății orale. Printre acestea, oferim Implant Dentar, un procedeu modern destinat îmbunătățirii esteticii și funcționalității danturii. Pentru durere minimă și recuperare rapidă, folosim Tratamente dentare cu laser. De asemenea, oferim servicii de Protetică Dentară pentru a vă ajuta să vă redobândiți zâmbetul perfect.

Pentru diagnoze precise, avem la dispoziție un serviciu specializat de Radiologie Dentară, iar pentru un zâmbet atrăgător, puneți-vă încrederea în serviciul nostru de Cosmetică Dentară. Ne asigurăm că oralitatea dvs. este sănătoasă printr-un program eficient de Profilaxie Dentară, plus tratamente endodontice specializate de la Tratament Endodontic pentru a trata infecțiile profunde ale dinților.

Serviciile noastre de Parodontologie ajută la tratarea problemelor amănunțite ale gingiilor, în timp ce sectiunea noastră de Ortodonție se ocupă de corectarea dinților și a maxilarelor malpoziționate. Mai avem un departament special pentru copii numit Pedodonție – o specialitate îndrăgită în clinica noastră. Vă așteptăm cu drag la TopAltDent pentru a beneficia de cele mai bune servicii stomatologice din cartierul NOUA, Brașov.

FAQ - CLINICA DENTARA in NOUA

1. Ce servicii oferă Clinica Dentară TopAltDent din cartierul Noua, Brașov?

Răspuns: TopAltDent este o clinică dentară modernă situată în apropiere de cartierul Noua, în Brașov. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Avem o echipă de specialiști cu experiență largă care vă va asigura servicii de cea mai înaltă calitate. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați pagina noastră de servicii.

2. Ce face unica clinica noastră de dentistă în cartierul Noua, Brașov?

Răspuns: Clinica noastră dentară se distinge prin standardele înalte de îngrijire pe care le oferim pacienților noștri precum și prin gama variată de servicii disponibile. De asemenea, utilizăm cele mai recente tehnologii, inclusiv radiologia dentară și tratamentele dentare cu laser, pentru a asigura că pacienții noștri primesc cea mai bună îngrijire posibilă. În plus, oferim și protetice dentare și servicii de ortodonție.

3. Ce tip de tratamente cu laser oferiți la clinica dentară TopAltDent?

Răspuns: Clinică noastră oferă o varietate de tratamente cu laser, utilizând această tehnologie modernă pentru a elimina rapid și eficient problemele dentare. Laserul poate fi folosit pentru tratamentele de canal, pentru îndepărtarea cariilor, a depunerilor de tartru și pentru alte proceduri dentare.

4. Cum funcționează tratamentul endodontic la clinica TopAltDent?

Răspuns: Tratamentul endodontic, cunoscut și ca tratamentul de canal, este o procedură prin care se îndepărtează pulpa infectată dintr-un dinte pentru a evita durerea. Procesul poate fi complex, dar la TopAltDent, folosim tehnologie modernă și tehnici avansate pentru a asigura confortul pacienților noștri. Pentru a înțelege mai multe despre acest tratament, puteți citi articolul nostru despre tratamentul endodontic.

5. Oferiți servicii de profilaxie dentară la clinică?

Răspuns: Da, TopAltDent oferă profilaxie dentară, care este esențială pentru menținerea sănătății orale. Acest serviciu include curățarea profesională a dinților și a gingiilor, îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului și oferirea de recomandări pentru îngrijirea orală zilnică.

Link-uri

CLINICA DENTARA NOUA