Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Racadau (Valea Cetatii) din Brașov

Bun venit la TopAltDent, cea mai avansată clinica dentară situată în inima cartierului Răcădău, în apropiere de Valea Cetății, Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA RACADAU (VALEA CETATII)

CLINICA DENTARA TopAltDent

Noi la CLINICA DENTARA TopAltDent, ne mândrim cu furnizarea unor servicii dentare de înaltă calitate, având la dispoziție o echipă de profesioniști excepționali și medici specialiști cu înaltă calificare. Situata în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII) în Brașov, clinica noastră este recunoscută pentru dedicarea către pacienți și pentru capacitatea de a furniza tratamente dentare personalizate în concordanță cu nevoile individuale ale fiecăruia. Ne străduim să vă facem experiența cât mai confortabilă și relaxantă posibil, oferindu-vă îngrijirea dentară de care aveți nevoie într-un mediu cald și primitor. Vizitați CLINICA DENTARA TopAltDent pentru a descoperi diferența unui zâmbet sănătos!

Alegerea unei clinici dentare de top potrivite

Ce poate fi mai important decât sănătatea dumneavoastră și sănătatea orală? Nimic! De aceea, alegerea unei clinici dentare potrivite este de o importanță critică. La TopAltDent, situata în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII) în Brașov, ne dedicăm oferirii de servicii de stomatologie de excepție. Avem grijă de sănătatea orală a tutoror pacienților noștri cu mult profesionalism și dăruire. Protejarea și îmbunătățirea zâmbetului dumneavoastră este prioritatea noastră numărul unu. Deținem o echipă de medici dentare calificați și experimentați, technologii de ultima oră și un mediu prietenos și confortabil. Alegand TopAltDent, alegeti calitate, profesionalism și un zâmbet perfect sănătos.

profesionistă CLINICA DENTARA RACADAU (VALEA CETATII)

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

Pentru cea mai bună îngrijire orală, alegeți TopAltDent, clinica dentară de top din apropierea RACADAU (VALEA CETATII)

Alegerea unei clinici dentare reprezintă o decizie extrem de importantă pentru sănătatea orală. Optând pentru cea mai bună CLINICA DENTARA, TopAltDent, beneficiați de un serviciu superior, oameni de știință devotați și tehnologii moderne. La TopAltDent, toate acestea sunt însoțite de păreri pozitive ale clienților, creând astfel o experiență plină de încredere pentru fiecare pacient. Este crucial să alegem o CLINICA DENTARA cu recenzii bune, deoarece acest lucru nu doar că ne asigură că vom beneficia de un tratament de calitate, dar ne oferă și liniștea psihică că suntem în mâinile celor mai buni profesioniști. TopAltDent, situată convenabil lângă cartierul RACADAU (VALEA CETATII) din Brașov, este alegerea ideală pentru toate nevoile dumneavoastră de îngrijire orală. Cu TopAltDent, zâmbetul dumneavoastră este întotdeauna în mâinile cele mai bune.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

Serviciile TopAltDent în RACADAU (VALEA CETATII) Brasov

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii pentru toate nevoile dvs. stomatologice în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII) din Brasov. Oferta noastră variată de servicii include Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne mândrim cu abordarea noastră profesionistă și orientată spre pacient, oferind un serviciu de calitate și de încredere pentru toți locuitorii din RACADAU (VALEA CETATII) și împrejurimi.

FAQ - CLINICA DENTARA in RACADAU (VALEA CETATII)

1. Ce servicii oferă TopAltDent în vecinătatea RACADAU (VALEA CETATII) din Brasov?

Clinica stomatologică TopAltDent, situată în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII) din Brasov, vă oferă o varietate de servicii, printre care: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Misiunea noastră este să oferim îngrijire dentară de cea mai bună calitate într-un mediu prietenos și confortabil.

2. Ce este Protetica Dentară și cum este ea implementată la TopAltDent?

Protetica dentară constă în înlocuirea dinților lipsă sau deteriorati cu ajutorul protezelor. La TopAltDent, utilizăm soluții moderne pentru a vă reface zâmbetul, având ca obiectiv funcționalitatea și estetica. Poate fi vorba despre proteze fixe sau mobile, coroane sau punți. Găsiți mai multe informații despre acest serviciu pe pagina noastră dedicată proteticii dentare.

3. Cum poate ajuta tratamentul cu laser de la TopAltDent pentru afecțiuni dentare?

Tratamentul cu laser la TopAltDent poate fi folosit pentru a trata o varietate de afecțiuni dentare. Laserul stomatologic poate fi folosit pentru a elimina țesutul inflamat sau infectat, pentru a preveni cariile dentare, tratarea afecțiunilor parodontale și chiar pentru albirea dintilor. Este o metodă minim invazivă și neintens dureroasă. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina noastră.

4. Care este scopul Profilaxiei Dentare la TopAltDent?

La TopAltDent, profilaxia dentară este o parte integrantă a abordării noastre preventive. Scopul este de a menține sănătatea orală și de a preveni dezvoltarea bolilor dentare printr-o igienizare regulată și prin informarea pacientilor despre importanța îngrijirii orale acasă. Pentru mai multe informații, puteți vizita pagina web dedicate profilaxiei dentare.

5. Ce este tratamentul endodontic pe care îl oferiți la TopAltDent?

Tratamentul endodontic sau tratamentul de canal este o procedură ce vizează salvarea dinților cu nervul afectat de carii profunde, fracturi sau traumatisme. La clinica noastră, efectuăm această procedură cu utilizarea de echipamente moderne și materiale de calitate superioară. Considerăm că informarea pacienților despre acest subiect este esențială, așa că puteți găsi mai multe detalii pe pagina noastră dedicată tratamentului endodontic.

Link-uri

CLINICA DENTARA RACADAU (VALEA CETATII)