Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Rasnov din Brașov

Bine ati venit la TopAltDent, cea mai de top CLINICA DENTARA din apropierea cartierului RASNOV, Brasov, unde zambetul dumneavoastra este prioritatea noastra.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA RASNOV

CLINICA DENTARA TopAltDent – Excelență în Servicii Dentare

Situată în apropierea cartierului RASNOV din Brasov, CLINICA DENTARA TopAltDent este renumită pentru serviciile de calitate superioară oferite. Deținem o echipă de medici profesioniști cu experiență extinsă în diverse specialităţi dentare. Cu pasiune pentru perfecțiune, ne dedicăm în totalitate sănătății și frumuseții zâmbetului dumneavoastră. Ne mândrim cu oferirea unor servicii de înaltă calitate, concepute într-un mediu sigur și confortabil. Fiecare pacient este tratat cu cel mai mare respect și îngrijire. Oricare ar fi nevoile dumneavoastră, CLINICA DENTARA TopAltDent este alegerea perfectă pentru asigurarea unui zâmbet sănătos și strălucitor.

Alegerea unei clinici dentare de top – un pas esențial pentru sănătatea orală

Este extrem de important să alegem cu grijă clinica dentară la care ne adresăm, ținând cont de experiența, profesionalismul și calitatea serviciilor pe care le oferă. În Clinica noastră Dentară TopAltDent, situată lângă cartierul RASNOV din Brașov, punem mare preț pe furnizarea celor mai bune servicii. Cu un personal dedicat și bine pregătit, un mediu curat și echipament de ultimă oră, ne asigurăm că fiecare vizită este confortabilă, sigură și plăcută. Este esențial de înțeles că starea de sănătate orală se reflectă în întregul corp, de aceea ne străduim să oferim tratamente dentare de înaltă calitate, pentru a asigura o viață sănătoasă și a vă face să zâmbiți cu încredere. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet strălucitor și o sănătate orală de neegalat.

profesionistă CLINICA DENTARA RASNOV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de RASNOV

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Alegeți cu încredere TopAltDent, cea mai bună CLINICA DENTARA situată în apropierea cartierul RASNOV din Brasov. Un zâmbet sănătos și strălucitor nu este doar un semn de frumusețe, ci și o mărturie a unei sănătăți dentare bune. O vizită la o CLINICA DENTARA cu recenzii de calitate superioară vă poate oferi servicii de top, echipamente moderne și personal medical calificat și profesionist. Alegând cea mai bună CLINICA DENTARA asigură că primești cele mai bune servicii și tratamente personalizate în funcție de nevoile tale specifice într-un mediu curat, confortabil și prietenos. TopAltDent se angajează să ofere fiecărui pacient experiența dentară cea mai relaxată și confortabilă posibilă. Alegeți cea mai bună CLINICA DENTARA, alegeți TopAltDent!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de RASNOV

TopAltDent – Clinica stomatologică de top în apropierea cartierului RASNOV din Brașov

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii și tratamente dentare de excepție pentru locuitorii cartierului RASNOV din Brașov. Oferim servicii de Implant Dentar, asigurându-ne că înlocuim dintele lipsă cu precizie și profesionalism. De asemenea, oferim Tratamente dentare cu laser, pentru o experiență dramic mai puțin dureroasă. Cei care caută soluții de restaurare dentară pot conta pe serviciul nostru de Protetică Dentară. Asigurăm, de asemenea, un diagnoză precisă cu ajutorul Radiologie Dentară. Pentru cei care își doresc un zâmbet perfect, oferim Cosmetică Dentară, iar pentru o igienă dentară corectă, oferim Profilaxie Dentară. În caz de infecții dentare, oferim Tratament Endodontic, iar pentru prevenirea și tratamentul afecțiunilor parodontale avem Parodontologie. Oferim, de asemenea, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție pentru toate nevoile dentare ale copiilor. La TopAltDent, ne străduim să oferim cele mai bune servicii pentru a vă menține zâmbetul sănătos și frumos.

FAQ - CLINICA DENTARA in RASNOV

1. Ce servicii oferă Clinica TopAltDent in zona RASNOV din Brasov?

Clinica TopAltDent oferă o gamă largă de servicii dentare de înaltă calitate în zona RASNOV din Brasov. Acestea includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție – serviciile oferite de o clinica stomatologica de top. Cu o echipă de profesioniști experimentați, ne angajăm să oferim cele mai bune soluții de îngrijire orală pacienților noștri.

2. De ce este importantă Profilaxia Dentară?

Profilaxia Dentară este extrem de importantă pentru un zâmbet sănătos. Aceasta constă într-o serie de proceduri care ajută la prevenirea apariției bolilor orale, cum ar fi cariile sau parodontoza. include curățarea profesională a dinților, educarea pacienților despre igiena orală corespunzătoare și multe altele. Vezi mai multe detalii pe website-ul nostru, unde explicăm importanța profilaxiei dentare pentru un zambet sanatos.

3. Ce este un Implant Dentar și când este nevoie de el?

Un implant dentar este un dispozitiv care este inserat în maxilar prin intervenție chirurgicală, ce înlocuiește rădăcina unui dinte pierdut. Acesta oferă o bază solidă pentru un dinte de înlocuire, care arată și se simte ca unul real. Este o opțiune populară pentru persoanele care au pierdut un dinte din cauza cariilor, bolilor parodontale sau accidentelor. află mai multe informații pe website-ul nostru despre proteza dentara sau implant.

4. Care sunt avantajele tratamentului dentar cu laser oferit de Clinica TopAltDent?

Tratamentul dentar cu laser este o procedură inovatoare care reduce durerea, inflamația și timpul de recuperare comparativ cu metodele tradiționale. TopAltDent implementeaza aceasta tehnologie moderna pentru a obține rezultate superioare în tratamentul mai multor probleme dentare, de la carii până la afecțiuni ale gingiei. Descoperă pe website-ul nostru 5 beneficii ale tratamentului laser pe care nu le stiați.

5. Cum pot păstra sănătatea gingiilor?

Părțile esențiale ale menținerii unei sănătăți orale bune sunt periajul regulat al dinților, folosirea aței dentare și vizitele de control la dentist. Parodontologia, specialitatea noastră, se concentrează exact pe acest aspect. Pe website-ul nostru poți găsi un ghid despre cum sa aveti grija de sanatatea gingiilor dvs.

Link-uri

CLINICA DENTARA RASNOV