Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Sacele din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dentara de top din apropierea cartierului Sacele din Brasov, unde zâmbetul sănătos este prioritatea noastră.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA SACELE

Clinica Dentara TopAltDent

Situată în proximitatea cartierului SACELE din Brașov, CLINICA DENTARĂ TopAltDent reprezintă vârful de lance în domeniul stomatologiei. Echipa noastră este formată din medici dentisti profesioniști și experți, fiecare competență în spate fiind susținută de numeroase cursuri, certificări și experiență în domeniu. Ne mândrim cu faptul că oferim servicii dentare de înaltă calitate, personalizate pentru fiecare pacient în parte. În CLINICA DENTARĂ TopAltDent, ne străduim să oferim cel mai înalt nivel de îngrijire, combinat cu tehnologii moderne și comfort la superlativ. Alege acum TopAltDent, pentru un zâmbet perfect și o sănătate orală fără compromisuri.

Pentru ce este important să alegeti o clinică dentară bună?

Alegerea unei clinici dentare de înaltă calitate este esențială pentru sănătatea și bunăstarea dvs. dentară. În clinica noastră, TopAltDent, situată în apropierea cartierului SACELE din Brasov, oferim cele mai bune servicii și proceduri dentare pentru a asigura confortul și satisfacția clientului. Avem o echipă de specialiști dedicați și bine pregătiți care utilizează cele mai recente tehnici și tehnologii pentru a oferi rezultate excepționale. De la igiena orală până la intervențiile chirurgicale complexe, ne angajăm să oferim fiecărui pacient îngrijirea personală și atenția la detalii pe care le merită. Alegerea TopAltDent ca clinică dentară înseamnă a alege un mediu confortabil, sigur și prietenos în care sănătatea dvs. orală este prioritatea noastră absolută. Fii încrezător în zâmbetul tău – alege TopAltDent.

profesionistă CLINICA DENTARA SACELE

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de SACELE

Despre beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Alegerea unei CLINICA DENTARA de înaltă calitate, precum TopAltDent, situată în apropierea cartierului SACELE din Brasov, este indispensabilă pentru sănătatea ta orală. O clinică dentară excelentă este echipată cu cele mai moderne instrumente și tehnicile, ceea ce asigură o îngrijire și un tratament superior pentru tine și familia ta. În plus, dacă alegi o CLINICA DENTARA cu recenzii pozitive, te poți aștepta la un serviciu fiabil, profesional și eficient, unde necesitățile și confortul tău sunt întotdeauna prioritare. În cele din urmă, alegând o clinică cu recenzii excelente, cum ar fi TopAltDent, vei avea certitudinea că primești cele mai bune îngrijiri dentare posibile. Nu risca sănătatea ta orală alegând o clinică dentară necunoscută sau nerecenzată. Alege excelența în materie de îngrijire orală cu TopAltDent.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SACELE

Servicii de Stomatologie TopAltDent în Zona SACELE

La Clinica TopAltDent, situată în imediata apropiere a cartierului SACELE din Brașov, vă oferim o gamă variată de servicii stomatologice de înaltă calitate. Suntem specializați în diverse domenii precum Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară și Radiologie Dentară. Prioritatea noastră este să vă oferim un zâmbet frumos, prin Cosmetică Dentară, împreună cu Profilaxie Dentară pentru prevenirea afecțiunilor orale. Pentru cazurile complexe, dispunem de Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie sau Pedodonție. Vă invităm să descoperiți serviciile stomatologice oferite de TopAltDent, deoarece pentru noi, zâmbetul dumneavoastră este prioritatea noastră.

FAQ - CLINICA DENTARA in SACELE

1. Ce servicii oferă Clinica Dentară TopAltDent situată în apropierea cartierului SACELE, Brașov?

Clinica Dentară TopAltDent este mândră să ofere o gamă largă de servicii dentare de înaltă calitate în apropierea cartierului SACELE, Brașov. Acestea includ Implant dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică dentară, Radiologie dentară, Cosmetică dentară, Profilaxie dentară, Tratament endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Oferim o abordare personalizată pentru fiecare pacient și ne angajăm să oferim cele mai bune rezultate posibile.

2. Ce tipuri de tratamente ortodontice oferă Clinica TopAltDent?

Clinica TopAltDent oferă o varietate de tratamente ortodontice pentru pacienții noștri. De la aparatul dentar metalic la [aparatul cu safir](https://topaltdent.ro/tratamentul-ortodontic-aparate-dentare-metalice-cu-safir/), echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ajute să obțineți zâmbetul pe care îl doriți.

3. Cum ajută TopAltDent pacienții cu probleme de parodonție?

Dacă suferiți de probleme de parodonție, precum parodontoza, Clinica TopAltDent are soluții pentru a vă ajuta. Oferim evaluări complete și tratamente personalizate pentru parodonție, care pot include [profilaxie dentară](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/), curățare profesională, educarea pacientului și multe altele.

4. De ce ar trebui să aleg TopAltDent pentru tratamentele dentare cu laser?

TopAltDent oferă [tratamente dentare cu laser](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/) care sunt mai eficiente, mai puțin dureroase și au un timp de vindecare mai scurt decât metodele tradiționale. Laserul poate fi utilizat pentru o gamă largă de proceduri dentare, oferind pacienților confort și rezultate superioare.

5. Care sunt beneficiile ale protetică dentare oferite de Clinica TopAltDent?

Protetica dentară este esențială pentru restaurarea funcției și aspectului dinților pierduți sau deteriorați. La Clinica TopAltDent, oferim [soluții moderne de protetică dentară](https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/) care pot include coroane, punți, implanturi și proteze. Aceste soluții nu doar că îmbunătățesc aspectul zâmbetului vostru, dar vă ajută și să mâncați, să vorbiți și să vă simțiți mai bine.

Link-uri

CLINICA DENTARA SACELE