Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului San-Petru din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, cea mai avansată clinică dentară din cartierul San Petru, Brașov, unde sănătatea și zâmbetul dumneavoastră sunt prioritatea noastră!

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA SAN-PETRU

Clinica noastră dentară oferă cei mai profesioniști și experimentați medici

Vă întâmpinăm la CLINICA DENTARĂ TopAltDent, un nume de încredere în zona de SAN-PETRU, Brasov. Clinică de top în domeniul stomatologic, aceasta este cunoscută pentru a avea cei mai profesioniști și experimentați medici. Oferim cea mai înaltă calitate a tratamentelor stomatologice, personalul nostru este dedicat pentru a vă oferi îngrijirea dvs. orală în cel mai confortabil și profesionist mod. La CLINICA DENTARĂ TopAltDent, combinăm tehnicile moderne cu experiența și abilitățile unice ale medicilor noștri pentru a vă aduce sănătate orală optimă. Suntem mândri de angajamentul nostru pentru excelență, integritate și calitate, iar satisfacția pacienților noștri este mărturia principală a serviciilor pe care le oferim.

Importanța alegerii unei clinici dentare de calitate

Totul începe cu un zâmbet! La Clinica Dentară TopAltDent, situată în apropierea cartierului SAN-PETRU, Brașov, am înțeles acest lucru și ne străduim să vă ofere cele mai bune servicii stomatologice. Sănătatea orală nu este doar despre cosmetica zâmbetului, ci despre o viață sănătoasă și încrezătoare. Alegerea unei clinici dentare de calitate este o decizie foarte importantă și poate influența profund starea ta generală de sănătate. De aceea, TopAltDent pune la dispoziție o echipă de profesioniști cu experiență și un mediu curat și prietenos unde sănătatea și confortul pacientului sunt mereu pe primul loc. Vă promitem să vă oferim cele mai bune opțiuni și tratamente pentru a vă păstra zâmbetul strălucitor și sănătos. Nu este doar despre zâmbete, este despre a da fiecărui pacient o viață mai bună și mai sănătoasă!

profesionistă CLINICA DENTARA SAN-PETRU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de SAN-PETRU

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

O vizita la o CLINICA DENTARA de top, precum TopAltDent, situată în apropiere de cartierul SAN-PETRU din Brașov, nu este doar o necesitate, ci si un privilegiu. Beneficiile pe care le obții atunci când alegi o CLINICA DENTARA cu recenzii la superlativ sunt multiple și se regăsesc atât în tratamentele oferite, cât și în confortul și siguranța pe care le simți. De la proceduri simple până la cele complexe, te vei putea bucura de tehnologie de ultimă generație și de o echipă de medici dentiști profesioniști și experimentați. Sănătatea orală este extrem de importantă pentru starea generala de bine a fiecăruia, iar alegerea unei CLINICA DENTARA de top ne asigură că vom beneficia de cele mai bune servicii. Încrederea pe care o avem în medicul nostru dentist și în clinica sa dentara este esențială. De aceea, alege TopAltDent, alege excelența în stomatologie pentru întreaga familie!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SAN-PETRU

Servicii stomatologice de înaltă calitate la TopAltDent în vecinătatea SAN-PETRU, Brașov

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice pentru toate nevoile tale. Dintre acestea, primul nostru serviciu deosebit este Implant Dentar, care te poate ajuta să îți recuperezi confortul și încrederea în zâmbet. Apoi, avem Tratamente dentare cu laser, o metodă minim invazivă și nedureroasă de a trata diverse probleme dentare. Într-o eră tehnologică avansată, oferim și servicii de Radiologie Dentară, importantă pentru diagnosticarea corectă și tratamentul eficient al afecțiunilor buco-dentare.

Ne străduim, de asemenea, să îți oferim un zâmbet frumos cu ajutorul serviciilor noastre de Cosmetică Dentară. În scopul menținerii unor controale regulate pentru o sănătate orală deplină, propunem servicii de Profilaxie Dentară.

Oferim servicii complete, cum ar fi Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție.

Suntem poziționați într-un loc accesibil lângă cartierul SAN-PETRU din Brașov, astfel încât accesul la asistența stomatologică de calitate nu a fost niciodată mai ușor. Fie că este vorba de o urgență dentară sau de un control de rutină, suntem aici pentru tine.

FAQ - CLINICA DENTARA in SAN-PETRU

1. Ce servicii ofera Clinica Dentara TopAltDent în cartierul San Petru din Brasov?

TopAltDent ofera o gama larga de servicii stomatologice de inalta calitate, incluzand Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Ne propunem sa oferim cele mai bune servicii posibile, utilizand cele mai noi tehnologii si metode de tratament. Mai multe detalii despre serviciile noastre gasiti aici.

2. Cum va ajuta clinica TopAltDent cu profilaxia dentara?

Profilaxia dentară este extrem de importantă pentru un zâmbet sănătos. Noi, la TopAltDent, oferim servicii de profilaxie dentara, ajutându-vă să preveniți problemele dentare prin igienizare profesională, sfaturi privind o bună igienă orală acasă și controale regulate. Regasiti mai multe informatii despre importanta profilaxiei dentare aici.

3. Cum contribuie tratamentele cu laser la îmbunătățirea sănătății orale?

Tratamentele dentare cu laser au diverse beneficii, de la reducerea durerii și a disconfortului, pâna la îmbunătățirea procesului de vindecare. Acestea sunt eficiente, rapide și noninvazive. Citiți mai multe despre beneficiile tratamentelor cu laser aici.

4. Cum pot alege cea mai buna clinica stomatologica?

Alegerea clinicii stomatologice potrivite este esențială pentru sănătatea orală. Este important să verificați competența și experiența medicilor, tehnologia și echipamentele utilizate, precum și recenziile altor pacienți. La TopAltDent, ne străduim să oferim cele mai bune servicii stomatologice. Aflati mai multe despre cum sa alegeti cea mai buna clinica stomatologica aici.

5. Care sunt beneficiile unui implant dentar de la TopAltDent?

Implanturile dentare reprezintă una dintre cele mai bune soluții pentru înlocuirea dinților lipsă. La TopAltDent, folosim implanturi de înaltă calitate care oferă un aspect natural, funcționalitate excelentă și durabilitate pe termen lung. Descoperiti mai multe despre beneficiile implanturilor dentare.

Link-uri

CLINICA DENTARA SAN-PETRU