Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Scheii din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dentara de top aici în apropierea cartierului Scheii din Brașov, unde frumusețea zâmbetului dumneavoastră este prioritatea noastră.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA SCHEII

CLINICA DENTARĂ TopAltDent în cartierul SCHEII

Vă prezentăm cu mândrie CLINICA DENTARĂ TopAltDent, situată în imediata apropiere a cartierului SCHEII din Brașov. La TopAltDent, ne dorim să îți oferim cea mai bună îngrijire dentară, astfel încât să îți păstrezi zâmbetul strălucitor. Avem la dispoziție o echipă de medici dentiști de excepție, cu experiență și pregătirea necesară pentru a se confrunta cu orice situație. Ei se țin la curent cu cele mai moderne tehnici și tehnologii din domeniu, pentru a-ți putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Credem în importanța unei îngrijiri dentare profesionale și personalizate. Investim continuu în echipamentele noastre și în dezvoltarea profesională a medicilor noștri, pentru a rămâne în topul clinicilor dentare. Vino la TopAltDent și lasă experții să aibă grijă de zâmbetul tău!

Importanța alegerii unei clinici dentare de calitate

Efortul de a alege cea mai bună clinică dentară pentru sănătatea dumneavoastră orală este esențial. La clinica noastră dentară, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul Scheii, din Brasov, îngrijirea clienților și oferirea unei experiențe confortabile sunt prioritățile noastre principale. Calitatea serviciilor noastre este asigurată de echipele noastre de profesioniști cu experiență, inovație în echipamentele și tehnicile de tratament dentar pe care le folosim, și atenția riguroasă la detaliile care contează. Ne străduim să oferim servicii de excepție pentru a vă ajuta să obțineți și să mențineți un zâmbet sănătos. Nu lăsați sănătatea dentară în mâinile oricărei clinici; alegeți o clinică de încredere, cum este TopAltDent.

profesionistă CLINICA DENTARA SCHEII

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de SCHEII

Cealaltă față a sănătății: Alegerea unei clinici dentare de top

Securitatea, confortul și încrederea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le veți avea atunci când vă veți alege CLINICA DENTARA TopAltDent, situată lângă cartierul SCHEII din Brașov. Având la bază un personal dedicat, cu experiență și o abordare orientată spre pacient, cea mai bună alegere pe care o puteți face pentru sănătatea dumneavoastră dentară este aceasta CLINICA DENTARA. În zilele noastre, a opta pentru o clinică dentală cu recenzii foarte bune nu este doar o opțiune, ci o necesitate. Condițiile igienice de top, competența ridicată a personalului și dotările moderne contribuie la păstrarea și îmbunătățirea sănătății dentare a fiecărui pacient. În plus, a alege o clinică dentală de încredere asigură o experiență plăcută, minimizând anxietatea și neliniștea. Oferind o gamă largă de servicii de stomatologie, ne angajăm nu doar să vă tratăm problemele dentare existente, ci să vă ajutăm să preveniți apariția unora noi. În concluzie, alegerea unei clinici dentare de top, precum TopAltDent, reprezintă cel mai bun pas pe care îl puteți face pentru a vă proteja zâmbetul.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCHEII

Serviciile Noastre de Stomatologie la TopAltDent, Aproape de Cartierul SCHEII, Brașov

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice pentru rezidenții din cartierul Scheii, Brașov. Acestea includ Implant Dentar, tratamente inovatoare cu laser, servicii de Protetică Dentară și Radiologie Dentară. În plus, oferim și servicii de Cosmetică Dentară pentru a vă ajuta să aveți un zâmbet strălucitor, ireproșabil.

Pentru a menține sănătatea orală în cea mai bună formă, vă oferim servicii de Profilaxie Dentară, precum și Tratament Endodontic, pentru a vă ajuta să preveniți problemele dentare înainte ca acestea să apară. De asemenea, avem specialiști în Parodontologie și Ortodonție, pentru a rezolva orice probleme ale danturii și gingiilor.

Știm cât de importantă este sănătatea orală pentru copii, prin urmare oferim servicii specializate de Pedodonție, precum și servicii generale de Odontologie. La TopAltDent, ne angajăm să vă oferim un serviciu de calitate superioară, la doar câțiva pași de cartierul Scheii, Brașov. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau pentru a programa o vizită!

FAQ - CLINICA DENTARA in SCHEII

1. Care sunt serviciile oferite de TopAltDent în cartierul Scheii din Brașov?

La TopAltDent, ne ocupăm de o gamă largă de servicii stomatologice, de la implanturi dentare, tratamente cu laser, protetică dentară, la radiologie dentară, estetică dentară, profilaxie dentară, tratamente endodontice, parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. Scopul nostru este de a îmbunătăți sănătatea orală și zâmbetul fiecărui pacient într-un mediu confortabil și prietenos. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, vă invităm să vizitați website-ul nostru aici.

2. Ce este tratamentul endodontic și când este acesta necesar?

Tratamentul endodontic implică îngrijirea interiorului dintelui pentru a trata inflamațiile sau infecțiile pulpării. Acesta este necesar atunci când există o afecțiune severă a nervului dintelui. Prin acest tratament endodontic, putem salva dinți care altfel ar trebui extrasi.

3. Ce înseamnă profilaxia dentară și de ce este importantă?

Profilaxia dentară implică proceduri preventive menite să protejeze împotriva cariilor, a bolilor de gingii și a altor afecțiuni orale. Aceasta include curățarea profesională a dinților, precum și educația pentru o bună igienă orală. Profilaxia este vitală pentru menținerea unui zâmbet sănătos pe termen lung. Citiți mai multe despre importanța profilaxiei dentare pe site-ul nostru.

4. Cum ajută tratamentul cu laser la imbolnavirea gingiilor?

Tratamentul cu laser este o metodă eficientă și minim invazivă utilizată pentru a trata diverse afecțiuni orale, inclusiv cele gingivale. Acesta vindecă țesuturile afectate, reduce inflamația și sângerarea, îmbunătățind astfel sănătatea orală generală a pacientului. Pentru a afla mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser, vizitați site-ul nostru.

5. Ce este ortodonția și când este ea recomandată?

Ortodonția este specialitatea stomatologică axată pe corectarea dinților și a maxilarelor malpozitionate. Aparatul dentar este cel mai cunoscut tratament ortodontic și este recomandat atunci când există probleme precum spațierea incorectă a dinților, suprafețele sau subafețele, mușcătura incorectă etc. Pentru mai multe detalii despre tratamentul ortodontic, vizitați site-ul nostru.

Link-uri

CLINICA DENTARA SCHEII