Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Scriitorilor din Brașov

“Bine ai venit la TopAltDent, cea mai de încredere clinica dentara situată în apropierea cartierului Scriitorilor din Brașov, unde sănătatea și zâmbetul tău sunt prioritatea noastră!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA SCRIITORILOR

Clinica Dentara TopAltDent – Excelenta in Stomatologie

Daca sunteti in cautarea unei CLINICA DENTARA de incredere in apropierea cartierului Scriitorilor Brasov, nu trebuie sa cautati mai departe. Bine ati venit la TopAltDent, clinica dumneavoastra de stomatologie avansata. Aici, ne mandrim cu echipa noastra de doctori profesionisti si experti, care sunt dedicati sa va ofere cea mai buna ingrijire stomatologica posibila. Noi nu oferim doar servicii stomatologice – noi oferim solutii sigure si eficiente pentru toate problemele dumneavoastra dentare. Calitatea superioara a serviciilor noastre si dedicarea noastra fata de pacienti ne face sa fim prima alegere pentru ingrijirea dentara in Brasov. Va invitam sa vizitati TopAltDent, unde sanatatea si zambetul dumneavoastra sunt prioritatea noastra.

De ce este important să alegeți o clinică dentară bună pentru dvs?

Încrederea, sănătatea și confortul dvs. sunt pe primul loc pentru noi, la TopAltDent, clinica dentară din preajma cartierului Scriitorilor, în Brașov. Alegerea unei clinici dentare de calitate este foarte importantă pentru sănătatea orală pe termen lung. Este esențial să aveți încredere în medicul dentist și în echipa sa. Aceasta nu doar că vă asigură că veți primi cele mai bune servicii, dar vă și permite să vă relaxați în timpul tratamentelor, ceea ce pentru mulți poate fi o experiență stresantă. La TopAltDent, angajamentul nostru pentru standarde înalte de practice și îngrijire inovatoare vă permite să ne încredințați zâmbetul dvs. Avem o echipă de profesioniști dedicați, echipamente de ultimă oră și o atmosferă prietenoasă și primitorie- toate acestea ne diferentiază de restul. Alegeți TopAltDentși puneți-vă sănătatea orală pe mâini sigure.

profesionistă CLINICA DENTARA SCRIITORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de SCRIITORILOR

Beneficiile utilizării unei CLINICA DENTARA de top

Pentru a menține o sănătate orală bună, alegerea celei mai bune CLINICA DENTARA este esențială. Clinica noastră, TopAltDent, aflată în proximitatea cartierului SCRIITORILOR din Brașov, este recunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate. A alege o clinică dentară cu recenzii de clasă superioară este extrem de important, deoarece aceasta reflectă angajamentul clinicii față de excelență, competență și satisfacția pacientului. O CLINICA DENTARA de încredere, ca a noastră, asigură că primiți cele mai bune servicii, de la intervenții simple la cele mai complexe tratamente. Cu medici experimentați și echipamente moderne, TopAltDent este alegerea ideală pentru a păstra o dantură sănătoasă, strălucitoare și puternică. Veniți și experimentați standardul nostru ridicat de îngrijire dentară!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCRIITORILOR

Servicii stomatologice de top în cartierul SCRIITORILOR, Brașov

La Clinica Stomatologică TopAltDent, aproape de cartierul SCRIITORILOR din Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice. Printre acestea se numără Implantologie Dentară, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară. Mai mult, suntem specializați în Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Cu un personal dedicat și profesionist, ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii stomatologice disponibile. Vă invităm să descoperiți diferenta TopAltDent!

FAQ - CLINICA DENTARA in SCRIITORILOR

1. Ce servicii oferă Clinica TopAltDent în apropierea cartierului Scriitorilor din Brașov?

La clinica noastră dentară TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Toate acestea sunt concepute să se îngrijească de dantură într-un mod complet și să asigure un zâmbet impecabil pentru toți pacienții noștri. Puteți afla mai multe despre serviciile noastre detaliate pe site-ul nostru.

2. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser la Clinica TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser sunt o metodă modernă și non-invazivă prin care gestionăm diverse probleme dentare. Avantajele includ o recuperare mai rapidă, mai puțină durere și o eficiență mai mare în eliminarea bacteriilor. De asemenea, este o opțiune excelentă pentru persoanele cu anxietate dentară, deoarece minimizarea durerii și a disconfortului. Puteți citi mai multe despre beneficiile tratamentului laser pe site-ul nostru.

3. Ce implică tratamentul endodontic oferit de Clinica TopAltDent?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratamentul canalului radicular, este esențial pentru toți cei care se confruntă cu probleme de durere și infecție la rădăcina dintelui. Acest proces elimină bacteria și infecția pentru a salva dantura. Procedura poate fi mai bine înțeleasă de cititorii noștri din acest articol detaliat despre tratamentul endodontic.

4. Oferiți tratamente cosmetice dentare în clinica TopAltDent?

Da, oferim o gamă largă de tratamente cosmetice dentare care includ albirea dinților, veneers și multe altele. Scopul nostru este de a vă ajuta să vă simțiți încrezători în zâmbetul dvs., iar tratamentele noastre cosmetice sunt concepute pentru a îmbunătăți atât aspectul, cât și sănătatea generală a dinților dvs. Pentru mai multe informații, consultați acest articol despre tratamentele noastre cosmetice dentare.

5. Ce fel de profilaxie dentară se practică în clinica TopAltDent?

Practicăm o abordare proactivă a îngrijirii orale prin profilaxia dentară. Acest proces include curățarea profesională a dinților și a gingiilor, aplicarea de fluor și educarea pacientului despre igiena orală corespunzătoare pentru a preveni problemele orale înainte de a apărea. Iată un articol util despre importanța profilaxiei dentare în cadrul practicii noastre.

Link-uri

CLINICA DENTARA SCRIITORILOR