Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Stupini din Brașov

“Bine ati venit la TopAltDent, cea mai de incredere clinica dentara din apropierea cartierului Stupini, Brasov. Va oferim servicii profesionale si ingrijire dentara de calitate superioara.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA STUPINI

CLINICA DENTARA TopAltDent – Excelenta in Ingrijirea Orală

Am plăcerea să vă prezint CLINICA DENTARA TopAltDent, poziționată strategic în apropiere de cartierul Stupini din Brașov. La clinica noastră, oferim servicii dentare de înaltă calitate, asigurate de o echipă de medici stomatologi profesioniști și experimentați. Ne mândrim cu echipa noastră de specialiști, care acordă un tratament individualizat fiecărui pacient, folosind metode moderne și echipamente de ultimă generație. Un zâmbet frumos și sănătos este atât de important pentru încrederea în sine și, la TopAltDent, ne străduim să oferim aceasta fiecărui client. Fie că aveți nevoie de un control dental de rutină sau de un tratament mai complex, la CLINICA DENTARA TopAltDent, veți primi cel mai bun serviciu posibil. Vă așteptăm cu drag să descoperiți de ce suntem alegerea numărul unu a pacienților noștri!

Pentru ce este important să alegeți o clinică dentară de încredere?

Alegerea unei clinici dentare de calitate, precum TopAltDent, situată în apropierea cartierului Stupini din Brașov, joacă un rol esențial pentru sănătatea și longevitatea zâmbetului dumneavoastră. Înțelegem și respectăm faptul că fiecare pacient este unic și de aceea tratamentele noastre sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale fiecăruia. Echipa noastră de specialiști în stomatologie este dedicată oferirii unor servicii de înaltă calitate într-un mediu confortabil și relaxant. Fiind dotată cu ultima aparatură de top și tehnologii de ultimă generație, clinica noastră garantează un tratament eficient și fără durere pentru orice problemă dentară. Așadar, a alege TopAltDent nu este doar o decizie, este un angajament pentru zâmbetul vostru sănătos.

profesionistă CLINICA DENTARA STUPINI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de STUPINI

Bineficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Alegerea unei CLINICA DENTARA de top, precum TopAltDent, situată în apropiere de cartierul STUPINI, din Brașov, are beneficii semnificative. În primul rând, o clinică dentară de încredere îți oferă siguranța unui zâmbet sănătos și strălucitor, dar și confortul și încrederea de care ai nevoie atunci când vine vorba de sănătatea orală. O CLINICA DENTARA cu recenzii pozitive și un înalt standard de calitate reflectă competența, profesionalismul și dedicarea echipei medicale. Acest lucru înseamnă rezultate excelente, recuperări rapide și complicații minime. TopAltDent pune accent pe utilizarea celor mai noi tehnologii și metode, oferind pacienților cele mai bune soluții pentru nevoile lor dentare. Alegeți înțelept, punându-vă sănătatea orală pe primul loc și optând pentru o CLINICA DENTARA de top, cum ar fi TopAltDent.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de STUPINI

Serviciile TopAltDent în cartierul STUPINI, Brașov

La clinica de stomatologie TopAltDent din apropierea cartierului STUPINI din Brașov, oferim o gamă largă de servicii dentare de înaltă calitate, care includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, și Radiologie Dentară. De asemenea, oferim servicii de Cosmetică Dentară, pentru a vă ajuta să obţineţi zâmbetul pe care vi-l doriţi, precum și servicii de Profilaxie Dentară, esenţiale pentru a menţine sănătatea orală pe termen lung.

Serviciile noastre mai includ Tratamentul Endodontic, vital pentru a salva dinţi afectaţi, Parodontologie pentru a trata afecţiunile gingivale, și Ortodonţie, care vizează corectarea aliniamentului dentar. De asemenea, nu uităm de cei mai tineri pacienți, oferind servicii de Odontologie și Pedodonţie, pentru a ne asigura că sănătatea orală a copiilor dumneavoastră este protejată și îngrijită corespunzător.

Vă așteptăm la clinica noastră pentru a experimenta calitatea serviciilor noastre și a vă bucura de zâmbetul pe care îl meritați!

FAQ - CLINICA DENTARA in STUPINI

1. Ce servicii oferă clinica dentară TopAltDent în cartierul Stupini, Brașov?

Clinica noastră dentară TopAltDent, situată în apropierea cartierului Stupini din Brașov, oferă o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Acestea includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. În plus, echipa noastră profesională este dedicată să ofere îngrijire corporate pentru sănătatea orală pentru a asigura un zâmbet sănătos și frumos.

2. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, adesea cunoscut sub numele de „tratament de canal”, este necesar atunci când centrul unui dinte (pulpa) devine infectat sau inflamat. În TopAltDent, sunt disponibile proceduri detaliate pentru Tratament Endodontic pentru a asigura că pacienții primesc cel mai bun tratament posibil.

3. Ce este Protetica Dentară și cum poate ajuta?

Protetica Dentară, sau prostodontie, implică refacerea și înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați. Prin utilizarea tehnologiilor moderne, precum cele explicate în acest articol, vă ajutăm să vă recăpătați încrederea în zâmbet.

4. Ce includ serviciile de Cosmetică Dentară pe care le oferiți?

Serviciile noastre de Cosmetică Dentară sunt concepute pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dvs. Acesta poate include albirea dinților, fațetele dentare, plombarea albă și multe altele. Puteți afla mai multe despre avantajele serviciilor noastre de Cosmetică Dentară în acest articol.

5. Care sunt beneficiile tratamentelor cu laser în clinica dumneavoastră?

Tratamentul cu laser este o soluție eficientă și confortabilă pentru diverse probleme dentare. Poate ajuta la reducerea durerii și a inflamației, accelerarea vindecării și reducerea bacteriilor. Aruncați o privire la acest articol pentru a afla mai multe despre beneficiile Tratamente dentare cu laser.

Link-uri

CLINICA DENTARA STUPINI