Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Tractorul din Brașov

“Bun venit la TopAltDent, cea mai de încredere Clinica Dentara din apropierea cartierului Tractorul din Brasov, unde zâmbetul dumneavoastră devine prioritatea noastră!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA TRACTORUL

Clinica noastră dentară – TopAltDent

La CLINICA DENTARA TopAltDent, situată în apropierea cartierului Tractorul din Brașov, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii stomatologice. Având în echipa noastră numai medici stomatologi profesioniști și experți, ne străduim să creăm un mediu în care sănătatea și confortul pacientului sunt prioritare. Utilizând cele mai recente tehnologii și inovații în domeniul dentar, dorim să asigurăm că fiecare pacient primește tratamentul de înaltă calitate de care are nevoie. La CLINICA DENTARA TopAltDent, vă garantăm rezultate de top cu ajutorul unei echipe de medici de excepție. Prioritatea noastră este să vă asigurăm că zâmbetul dvs. este în cele mai bune mâini.

Importanța alegerii unei clinici dentare de calitate

Având ața adresa în apropiere de cartierul Tractorul în Brașov, clinica noastră TopAltDent înțelege cu adevărat importanța de a alege o clinică dentară de bună reputație pentru CLINICA DENTARA. A te îngriji de sănătatea orală nu este doar bine pentru zâmbetul tău, dar este necesar pentru sănătatea generală a organismului tău. Motivul este simplu – gura este poarta de intrare în organismul tău. În TopAltDent, oferim cele mai înalte standarde de igienă și practici profesionale, ne preocupăm de sănătatea pacienților noștri și ne mândrim cu echipa noastră de medici dentiști experți și prietenoși. Ei vor avea grijă de tine, fie că ai nevoie de o simplă curățare, o plombă sau o procedură mai complexă. Investiția într-o clinică dentară de încredere este o investiție într-un zâmbet strălucitor și o viață mai sănătoasă. Alege TopAltDent – prioritatea ta ar trebui să fie întotdeauna sănătatea ta.

profesionistă CLINICA DENTARA TRACTORUL

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de TRACTORUL

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Echilibrul dintre sănătate, încredere și zâmbetul perfect este cheia succesului nostru la TopAltDent, cea mai apreciata CLINICA DENTARA din apropierea cartierului TRACTORUL din Brașov. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii excelente este de o importanță crucială, nu doar pentru aspectul tău estetic, dar mai ales pentru sănătatea orală. Un tratament aplicat corect și profesional, folosind tehnologiile moderne de care dispunem, va duce la eliminarea problemelor dentare și la prevenirea apariției altora noi, garantând astfel o sănătate orală de durată. În plus, cu ajutorul serviciilor noastre, pacienții beneficiază de un zâmbet strălucitor și sunt încrezători în comunicarea cu cei din jur. La TopAltDent, CLINICA DENTARA de top, ne propunem să oferim confortul și serviciile pe care fiecare pacient le merită. Pentru noi, cel mai important lucru este sănătatea și satisfacția pacientului, motiv pentru care acordăm o atenție deosebită detaliilor și oferim numai servicii de înaltă calitate.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRACTORUL

Serviciile Noastre Dentare în TRACTORUL, Brașov

Implantul Dentar este una dintre specialitățile la care excelăm la clinica noastră, Situată aproape de cartierul TRACTORUL din Brașov. Vă oferim, de asemenea, tratamente dentare cu laser, o metodă modernă și eficientă pentru a aborda o serie de probleme dentare. La clinica noastră, beneficiați de cele mai bune servicii de protetică dentară și radiologie dentară. Dacă sunteți în căutarea unui zâmbet mai strălucitor, echipa noastră de experți în cosmetică dentară este la dispoziția dumneavoastră. Oferim, de asemenea, profilaxie dentară de top pentru a menține sănătatea și bunăstarea dinților dumneavoastră. Pentru problemele mai complexe, aveți la dispoziție tratament endodontic, parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. Fiecare pacient beneficiază de abordare individuală și tratament personalizat, pentru obținerea rezultatelor optime.

FAQ - CLINICA DENTARA in TRACTORUL

1. Care sunt serviciile pe care le oferă clinica dvs. dentară, TopAltDent, în apropierea cartierului TRACTORUL din Brașov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii de stomatologie, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Fiecare tratament este realizat cu atenție maximă și utilizând cele mai recente tehnologii pentru a vă asigura că aveți experiența cea mai confortabilă și rezultatele cele mai bune posibile. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, puteți vizita site-ul nostru.

2. Ce implică tratamentul endodontic oferit de TopAltDent?

Tratamentul endodontic sau „tratamentul de canal” este o procedură care vizează îndepărtarea infecției din interiorul dintelui pentru a preveni daunele ulterioare. În clinica noastră, tratamentul endodontic este efectuat de specialiști cu experiență, folosind tehnologie de ultimă oră. Puteți afla mai multe despre cum funcționează acest tratament pe pagina noastră web.

3. Oferiți servicii de cosmectică dentară la clinica dvs. din Brașov, cartierul TRACTORUL?

Da, la TopAltDent oferim o serie de servicii de cosmetice dentare, concepute pentru a îmbunătăți zâmbetul și a crește încrederea în sine a pacienților. Asta include albirea dinților, fațetele dentare și multe altele. Puteți afla mai multe despre aceste proceduri și despre cum să vă pregătiți pentru ele pe site-ul nostru.

4. Ce este profilaxia dentară și de ce este importantă?

Profilaxia dentară include curățirea profesională a dinților și este foarte importantă pentru menținerea unei sănătăți orale bune. Prin profilaxie, suntem în măsură să îndepărtăm placa dentară și tartrul care nu pot fi îndepărtate prin periajul obișnuit. Aflați mai multe despre importanța profilaxiei dentare pe site-ul nostru.

5. Care sunt beneficiile tratamentului cu laser oferit de clinica dvs. TopAltDent?

Tratamentul cu laser are multe beneficii, inclusiv recuperare mai rapidă, mai puțină durere și șanse mai mici de infecție post-procedurală. De asemenea, acesta poate fi folosit pentru o varietate de probleme dentare, de la carii până la probleme de parodontologie. Puteți afla mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser pe pagina noastră de internet.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp