Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Clinica Dentara în apropierea cartierului Triaj din Brașov

“CLINICA DENTARA TopAltDent din apropierea cartierului TRIAJ Brasov – unde zambetele sanatoase si frumoase incep.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

CLINICA DENTARA TRIAJ

Clinica noastră dentară – TopAltDent

La CLINICA DENTARA TopAltDent, din apropierea cartierului Triaj din Brasov, suntem dedicați să oferim servicii dentare de calitate superioară. Echipa noastră de experți și medici profesioniști este hotărâtă să vă asigure un zâmbet perfect. Ne-am înzestrat clinica cu cele mai recente tehnologii și aparatură de avangardă pentru a vă oferi cele mai bune servicii posibile. Fie că aveți nevoie de o vizită de rutină, o urgență dentară sau doar să vă îmbunătățiți zâmbetul, sunteți întotdeauna bineveniți la noi. Veniți și descoperiți de ce suntem considerați una dintre cele mai bune clinicí dentare din Brasov.

Importanța alegerii unei clinici dentare bune

Este esențial să optăm pentru o clinică dentară de încredere precum TopAltDent, situată în apropierea cartierului TRIAJ din Brașov. Într-o lume în care sănătatea și estetica zâmbetului sunt esențiale, alegerea unei clinici dentare potrivite devine una dintre cele mai importante decizii. TopAltDent reprezintă alegerea corectă datorită profesionalismului echipei noastre, tehnologiei de ultimă generație pe care o utilizăm și grijei pe care o acordăm fiecărui pacient. Înțelegem că fiecare persoană are nevoi specifice, motiv pentru care ne adaptăm serviciile pentru a oferi cele mai bune soluții. Sănătatea orală afectează întreg organismul, deci alegerea unei clinici dentare de top nu este doar o chestiune de estetică, ci și de sănătate. Optați pentru experiența și calitatea oferite de TopAltDent pentru un zâmbet perfect și o sănătate orală de neegalat.

profesionistă CLINICA DENTARA TRIAJ

Programează o vizită în cabinetul nostru!

CLINICA DENTARA in apropiere de TRIAJ

Beneficiile alegerii celei mai bune CLINICA DENTARA

Alegerea unei CLINICA DENTARA de top precum TopAltDent aproape de cartierul TRIAJ din Brașov poate avea nenumărate beneficii pentru sănătatea și încrederea dumneavoastră. În primul rând, o clinica dentara cu evaluări înalte inspiră încredere și asigură pacienților că vor primi servicii de înaltă calitate. Este esențial să aveți încredere în medicul dentist, aceasta nu doar că vă poate îmbunătăți experiența, dar vă poate asigura și că veți primi cel mai bine îngrijirea pentru sănătatea dumneavoastră orală. În al doilea rând, alegerea celei mai bune CLINICA DENTARA pentru nevoile dumneavoastră poate face toata diferența în ceea ce privește confortul și satisfacția dumneavoastră în timpul tratamentului. În încheiere, alegerea unei clinici dentare de top precum TopAltDent, cu personal calificat și tehnologii moderne va garanta că veți avea un zâmbet sănătos și frumos, indiferent de necesitățile dumneavoastră dentare.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRIAJ

Serviciile noastre de stomatologie la TopAltDent, în apropiere de cartierul TRIAJ, Brașov

La TopAltDent, o clinică de stomatologie situată în apropiere de cartierul TRIAJ din Brașov, oferim o gamă largă de servicii dentare de înaltă calitate. Fie că aveți nevoie de Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, sau Protetică Dentară, echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție cu cele mai bune soluții. Oferim, de asemenea, servicii de Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, și Profilaxie Dentară pentru a vă menține zâmbetul sănătos și frumos. Dacă aveți nevoie de Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, sau Pedodonție, la TopAltDent puteți să vă bazați pe experiența și profesionalismul nostru. Vă așteptăm cu drag la clinica noastră!

FAQ - CLINICA DENTARA in TRIAJ

1. Ce fel de servicii oferă Clinica DENTARA TopAltDent situată lângă cartierul TRIAJ din Brașov?

TopAltDent, situată lângă cartierul TRIAJ din Brașov, oferă o gamă largă de servicii dentare, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Noi oferim servicii de înaltă calitate pentru a asigura că aveți un zâmbet sănătos și strălucitor.

2. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser oferite de Clinica TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser sunt eficiente, rapide și mai puțin dureroase. Datorită tehnologiei laser, vă puteți aștepta la o vindecare mai rapidă, un confort sporit în timpul intervenției și un rezultat estetic superior. Pentru mai multe informații, puteți citi pe site-ul nostru articolul despre beneficiile tratamentului dentar cu laser.

3. Care este importanța profilaxiei dentare și cum mă poate ajuta?

Profilaxia dentară este esențială pentru menținerea unui zâmbet sănătos pe termen lung. Aceasta include curățarea dentară profesională, aplicarea de fluor și instruirea pacienților despre igiena orală zilnică. Vă invităm să citiți pe site-ul nostru importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos.

4. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este necesar atunci când pulpa dintelui devine infectată sau inflamată. Acesta implică îndepărtarea pulpei, curățarea, dezinfecția și umplerea canalului radicular. Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați secțiunea aferentă cum funcționează tratamentul endodontic.

5. Ce opțiuni de protetică dentară oferă Clinica TopAltDent?

La TopAltDent oferim o serie de opțiuni moderne de protetice dentare, inclusiv coroane, poduri, dinti de înlocuire și proteze. Aceste tratamente îmbunătățesc funcționalitatea danturii și aspectul estetic. Descoperă mai multe despre opțiunile de protetică dentară pe pagina noastră.

Link-uri

CLINICA DENTARA TRIAJ