Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Astra din Brașov

“Pentru o Cosmetică Dentară de top în apropierea cartierului ASTRA din Brașov, alegeți clinică noastră TopAltDent, unde zâmbetul tău este prioritatea noastră!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară ASTRA

TopAltDent -Centrul dvs. de Cosmetică Dentară în Brasov

La TopAltDent, ne mândrim cu angajamentul nostru față de excelent sănătate orală în toată comunitatea noastră a ASTRA. Avem la dispoziție o echipă de medici stomatologi profesioniști și experți, care își dedică timpul pentru a oferi servicii de înaltă calitate și personalizate fiecărui pacient. Ne specializăm în principal pe “Cosmetica Dentară”; lucrăm cu angajamentul de a vă oferi un zâmbet strălucitor și sănătos prin serviciile noastre de cosmetica dentară de top. Indiferent dacă aveți nevoie de albire a dinților, tampelă sau coroane, la noi sunteți în mâinile cele mai bune. Prioritatea noastră este sănătatea și confortul dumneavoastra. Programează-te astăzi pentru a experimenta diferența pe care TopAltDent o poate face!

Importanța alegerii unei clinici bune pentru Cosmetică Dentară

Un zâmbet frumos este fundamental pentru o primă impresie de succes, iar o clinică dentară de înaltă calitate este esențială pentru a obține acest lucru. La TopAltDent, situată lângă cartierul ASTRA din Brașov, oferim servicii de cosmetica dentară de top, garantând un rezultat estetic optim. Noi înțelegem că fiecare pacient este unic, de aceea ne dedicăm întru totul fiecărui caz în parte, pentru a satisface cele mai exigente așteptări. Cu o echipă de specialiști cu înaltă pregătire profesională și cu tehnologia inovativă pe care o utilizăm, ne asigurăm că vă oferim întotdeauna servicii de cosmetica dentară superioare. Alegerea unei clinici de încredere pentru cosmetica dentară, cum este TopAltDent, este esențială pentru a vă menține încrederea în zâmbetul dumneavoastră și pentru a vă îmbunătăți în continuare calitatea vieții.

profesionistă Cosmetică dentară ASTRA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de ASTRA

Beneficiile celei mai bune Cosmetice dentare

Selectarea celei mai bune clinici de stomatologie și Cosmetica dentara nu numai că vă va îmbunătăți aspectul vizual, dar are și beneficii substanțiale pentru sănătatea dvs. orală și generală. La TopAltDent, situata aproape de cartierul ASTRA din Brasov, ne mândrim cu peste o mie de recenzii de cinci stele care susțin calitatea și eficiența serviciilor noastre. Prin alegerea unei clinici de stomatologie cu recenzii bune, vă asigurați că tratamentele dvs. sunt efectuate de experți în domeniu care se focusează pe satisfacția și bunăstarea pacienților. Cosmetica dentara de calitate va avea ca rezultat un zâmbet frumos care va îmbunătăți încrederea în sine, fără a compromite starea de bine a sănătății orale. Fiind prima clinică pe care vizitatorii o văd în partea de sus a paginii, TopAltDent este deschisa în a oferi servicii de stomatologie care să se încadreze în nevoile și bugetul dvs. Alegeți TopAltDent pentru o experiență de Cosmetica dentara de neegalat.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de ASTRA

Serviciile Noastre TopAltDent în Zona ASTRA Brasov

Aflați chiar în apropierea cartierului ASTRA din Brasov, Clinica Dentară TopAltDent oferă o gamă diversificată de servicii dentare de înaltă calitate. De la Implantologia Dentară la Tratamente Dentare cu Laser, echipa noastră de specialiști este gata să vă restabilească zâmbetul. Oferim servicii de Protetică Dentară personalizate, precum și Radiologie Dentară de ultimă generație. Obiectivul nostru este să vă oferim un zâmbet strălucitor prin Cosmetică Dentară de calitate și prin Profilaxie Dentară. Alături de acestea, oferim și servicii de Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție.

Suntem dedicați în a oferi cele mai bune servicii stomatologice pentru sănătatea orală a clienților noștri. Vă așteptăm la Clinica Dentară TopAltDent în apropierea cartierului ASTRA, Brasov!

FAQ - Cosmetică dentară in ASTRA

1. Ce servicii oferă Clinica de Stomatologie TopAltDent în cartierul ASTRA din Brașov?

Clinica noastră TopAltDent, situată în apropierea cartierului ASTRA din Brașov, oferă o gamă largă de servicii, inclusiv: Implant dentar, tratamente dentare cu laser, protetică dentară, radiologie dentară, cosmetică dentară, profilaxie dentară, tratament endodontic, parodontologie, ortodonție, odontologie, pedodonție. Echipa noastră de profesioniști este dedicată îmbunătățirii sănătății și înfrumusețării zâmbetului dumneavoastră. Consultați site-ul nostru. aici.

2. Care este importanța unui implant dentar?

Implantul dentar este o soluție excelentă pentru înlocuirea eficientă a dinților lipsă. Este durabil, aspectul estetic este natural și îmbunătățește funcția masticatorie. Avem specialisti în implanturi dentare care vă pot ajuta să vă redobândiți zâmbetul.

3. Ce este tratamentul dentar cu laser și în ce cazuri este recomandat?

Tratamentul dentar cu laser este o alternativă modernă și minim invazivă la tehnicile traditionale. Utilizarea laserului duce la un confort sporit în timpul tratamentului, o vindecare mai rapidă și reduce riscul de infecții.

4. Sunt interesat/ă de cosmetica dentara. Ce servicii oferiti în acest sens?

Cosmetica dentară include o gamă largă de tratamente pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră. De la albirea dinților la fațetele dentare, cosmetica dentară poate avea un impact dramatic asupra încrederii în sine. Aflați mai multe despre cosmetica dentară pe website-ul nostru.

5. Ce este profilaxia dentară și ce rol are ea în sănătatea orală?

Profilaxia dentară se referă la prevenirea și tratamentul bolilor dentare. Acest lucru include curățarea profesională a dinților, periajul corect acasă și alimentația sănătoasă. Este esențială pentru sănătatea orală pe termen lung. Aflați mai multe despre profilaxia dentară pe website-ul nostru.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp