Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Blumana din Brașov

“Prin serviciile noastre de cosmetică dentară de la TopAltDent, oferim zâmbete strălucitoare direct în inima BLUMANA, Brasov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară BLUMANA

Clinica noastră de stomatologie – TopAltDent, expertiză și profesionalism în Cosmetică dentară

Cheia succesului nostru se bazează pe dedicația și expertiza medicilor stomatologi, care aduc la fiecare zâmbet bucuria și frumusețea dorită. La TopAltDent, dorim să schimbăm percepțiile pacienților despre vizitele la stomatolog prin valorile pe care le promovăm: respect, încredere și, mai presus de toate, calitate. Echipa noastră profesională pune la dispoziție o gamă largă de servicii, de la tratamente de bază, până la cele mai complexe proceduri de Cosmetică dentară. Fiecare pacient este la fel de important pentru noi, de aceea ne străduim să oferim servicii de stomatologie de calitate superioară, folosind tehnologii moderne și inovatoare. Cu clinica noastră situată în apropierea cartierului BLUMANA, în Brașov, îți oferim sărbătoarea unui zâmbet sănătos și strălucitor.

Importanța alegerii unei bune clinici de Cosmetică Dentară

Pentru a avea încredere și a zâmbi fără rețineri, estetica dentară reprezintă un aspect deosebit de important. La clinica noastră, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul BLUMANA din Brașov, ne preocupăm nu doar de sănătatea danturii dumneavoastră, ci și de aspectul acesteia. Este de mare importanță alegerea unei clinici de cosmetică dentară de încredere, care utilizează tehnologii moderne, sigure și eficiente ca tratamentele noastre. Profesionalismul, experiența și pasiunea pentru frumos ne unesc și ne ghidează în munca noastră zilnică. Aici, vă puteți aștepta la o îngrijire de calitate, un mediu plăcut și o comunicare deschisă, centrată pe necesitățile și dorințele dumneavoastră. TopAltDent este clinica dentară ce pune accent pe rezultate superioare și clienți mulțumiți. Hai să lucrăm împreună pentru un zâmbet perfect!

profesionistă Cosmetică dentară BLUMANA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de BLUMANA

Cosmetică Dentară la TopAltDent – alegerea ideală pentru un zâmbet de invidiat!

Vă gândiți la un upgrade al zâmbetului dvs? Alegeți Cosmetică Dentară la TopAltDent. Noi suntem conștienți că un zâmbet frumos este o investiție în încredere, fericire și succes. Clinică Dentară TopAltDent, localizată în apropierea cartierului Blumana din Brașov, vă oferă cele mai bune servicii de cosmetică dentară. De la albire dentară, pana la fațete dentare sau coroane, specialistii nostri vă oferă soluții personalizate, menite să rezolve problemele dumneavoastră. De ce este important să alegeți cea mai bună clinică dentară? Pentru că doriți rezultate superioare, durabile și sigure și aceasta este garantată de reviwe-uri de top și o reputație excelentă în domeniul stomatologic. Nu lăsați un zâmbet în mâinile oricui, optați pentru profesionism și experiență în Cosmetică Dentară la TopAltDent. Păstrați-va zâmbetul perfect cu noi!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BLUMANA

Serviciile Clinicii Dentare TopAltDent în cartierul BLUMANA, Brașov

La TopAltDent, clinica noastră dentală situată în zona BLUMANA din Brașov, oferim o gamă largă de servicii dentare. Fie că aveți nevoie de un Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser sau Protetică Dentară, echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ajute. De asemenea, clienții noștri pot beneficia de servicii de Radiologie Dentară și Cosmetică Dentară.

Se pune un accent deosebit pe Profilaxie Dentară, pentru a preveni orice problemă dentară înainte de a se dezvolta. Oferim, de asemenea, Tratament Endodontic, Parodontologie și Ortodonție.

Pentru clienții noștri tineri, oferim servicii specializate de Odontologie și Pedodonție. Vă așteptăm la clinica noastră pentru a vă oferi o îngrijire dentară de calitate, într-un mediu confortabil și prietenos.

FAQ - Cosmetică dentară in BLUMANA

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cartierul Blumana din Brașov?

TopAltDent este un centru dentar complet ce oferă o gamă variată de servicii, de la tratamente dentare cu laser, implant dentar, profilaxie dentară la radiologie dentară. De asemenea, oferim servicii de estetică dentară, tratament endodontic, ortodonție, odontologie și pedodonție. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști înalt calificați care utilizează tehnicile cele mai avansate pentru a vă oferi rezultatele pe care le doriți.

2. Cum îmi pot îmbunătăți aspectul zâmbetului cu serviciile de cosmetică dentară oferite de TopAltDent?

Serviciile noastre de cosmetică dentară includ albirea dinților, fațetele dentare, implanturile dentare și multe altele. Aceste tratamente ajută la îmbunătățirea aspectului zâmbetului dumneavoastră, aducând un plus de încredere în sine. Vă încurajăm să ne contactați pentru a discuta care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

3. Ce este profilaxia dentară și cât de importantă este aceasta?

Profilaxia dentară se referă la o serie de tratamente preventive care ajută la menținerea sănătății orale prin prevenirea formării cariilor dentare și a altor afecțiuni. Aceasta este extrem de importantă în menținerea sănătății și frumuseții zâmbetului dumneavoastră pe termen lung.

4. Ofertați tratament pentru parodontoza?

Da, TopAltDent oferă tratament pentru parodontoza, o afecțiune orală gravă ce poate duce la pierderea dinților dacă nu este tratată corespunzător. În clinica noastră, tratăm fiecare pacient cu cea mai mare atenție și ne asigurăm că tratamentele pe care le oferim contribuie la menținerea sănătății orale pe termen lung.

5. Ce tipuri de tratament endodontic oferiți și când este nevoie de el?

Tratamentul endodontic este adesea necesar pentru a trata infecțiile grave ale dinților care afectează nervii și țesuturile din interiorul acestora. Tratamentul endodontic oferit de TopAltDent include clătirea și curățarea canalelor radiculare, precum și umplerea și sigilarea acestora pentru a preveni infectarea ulterioară. Acest tratament este necesar atunci când un dinte este sever deteriorat sau infectat.

Link-uri

Cosmetică dentară BLUMANA