Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Brasov Vechi din Brașov

“Descoperiți magia Cosmetică dentară la TopAltDent, clinica dumneavoastră de incredere în apropiere de cartierul BRASOV VECHI.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară BRASOV VECHI

Clinica noastră de Stomatologie TopAltDent – Expertiză și profesionalism în Cosmetică Dentară

Consolidând o reputație solidă în apropierea cartierului BRASOV VECHI, Clinica de Stomatologie TopAltDent este un oraș de refugiu pentru sănătatea orală. Cu unii dintre cei mai experimentați și profesioniști medici stomatologi, clinica noastră oferă cele mai înalte standarde de asistență stomatologică. Punctul nostru forte principal este Cosmetică dentară oferind tratamente care nu numai că îmbunătățesc estetica zâmbetului dvs., dar și sănătatea generală a gurii. Oferim pacienților noștri un spectru larg de servicii cosmetice dentare, îmbinând armonios calitatea, experiența și tehnologia de ultimă oră pentru a satisface cele mai exigente cerințe. Să aveți un zâmbet strălucitor și sanatos nu a fost niciodată mai ușor cu TopAltDent! Investiți în zâmbetul dvs., vă meritati să arătați și să vă simțiți cel mai bine. Vă aşteptăm cu cele mai bune servicii stomatologice.

Importanța alegerii unei clinici bune pentru Cosmetica dentară

Acontează enorm să alegeți o clinică dentară de încredere pentru cosmetică dentară. La TopAltDent, situată strategic în vecinătatea cartierului BRASOV VECHI, vă oferim nu numai un serviciu de înaltă calitate, ci și un zâmbet sănătos și strălucitor. Alegerea unei clinici adecvate pentru cosmetica dentară are un impact major asupra rezultatelor finale, a sănătății și a stării de bine a pacientului. Consultanții noștri experimentați sunt dedicați asigurării unei îngrijiri excelente, personalizate în funcție de nevoile individuale ale fiecărui client. Cu cele mai noi tehnologii la dispoziție și cu o abordare orientată către pacient, suntem pregătiți să vă transformăm zâmbetul într-unul de neuitat.

profesionistă Cosmetică dentară BRASOV VECHI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de BRASOV VECHI

Beneficiile alegerii celei mai bune Cosmetică dentară la TopAltDent

A alege cea mai bună clinică de cosmetică dentară nu este doar o chestiune de estetică, ci și de sănătate. La TopAltDent, în apropierea cartierului BRASOV VECHI, ne dedicăm oferirii unei îngrijiri dentare de top și suntem mândri că avem cele mai bune recenzii. A opta pentru TopAltDent înseamnă a avea încredere că zâmbetul tău este în mâini sigure. Experiența noastră în domeniul cosmeticei dentare se reflectă în numărul mare de pacienți mulțumiți și în calitatea serviciilor noastre. Înțelegem cât de important este să te simți încrezător și confortabil cu zâmbetul tău, și de aceea, Cosmetică dentară oferă la TopAltDent nu doar îmbunătățește aspectul danturii, dar contribuie și la îmbunătățirea sănătății generale a gurii tale. În lumea în care trăim, unde primele impresii contează, Cosmetică dentară de înaltă calitate te poate ajuta să strălucești de încredere. Nu risca să-ți compromiți sănătatea orală și alege calitatea, alege TopAltDent – locul unde frumusețea și îngrijirea dentară se aliniază perfect.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BRASOV VECHI

Servicii Stomatologice la TopAltDent în Vecinătatea BRASOV VECHI

La TopAltDent, situată în proximitatea cartierului BRASOV VECHI din Brasov, vă oferim o gamă extinsă și diversificată de servicii stomatologice de înaltă calitate. Oferim tratamente dentare cu laser, pentru o intervenție senzațională, fără durere. Totodată, oferim servicii de Implant Dentar și Protetică Dentară pentru a restabili funcționalitatea și aspectul danturii dumneavoastră.

Oferim, de asemenea, Radiologie Dentară și Cosmetică Dentară pentru a avea întotdeauna un zâmbet perfect. Pentru menținerea unei igiene orale optime, dispunem de servicii de Profilaxie Dentară și Tratament Endodontic.

În plus, avem specialiști în Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție pentru a satisface orice nevoie stomatologică ar avea pacienții noștri, indiferent de vârstă. Suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune servicii stomatologice, cu profesionalism și empatie. Vizitați-ne la clinica noastră din Brasov, în vecinătatea BRASOV VECHI!

FAQ - Cosmetică dentară in BRASOV VECHI

1. Ce servicii oferă TopAltDent pentru rezidenții din Brasov Vechi?

La clinica noastră, TopAltDent, oferim o varietate largă de servicii de stomatologie către rezidenții din Brasov Vechi și din jurul locației noastre. Acestea includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Diferite tipuri de servicii sunt disponibile pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui pacient. [Vedeți toate serviciile oferite](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

2. Cum poate îmbunătăți Cosmetică Dentară zâmbetul?

Cosmetica dentară este o modalitate eficientă de a imbunătăți aspectul zâmbetului dvs. Oferim o serie de tratamente cosmetice dentare, inclusiv albirea dinților și fațetele. Aceste proceduri pot imbunătăti culoarea, forma, mărimea și alinierea dinților pentru a crea un zâmbet mai atractiv și strălucitor. [Aflați mai multe despre Cosmetică Dentară](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/).

3. Cum pot preveni afecțiunile parodontale?

Parodontologia se ocupă cu sănătatea gingiilor. Recomandăm un program regulat de profilaxie dentară pentru a preveni afecțiunile parodontale, printre care se numără curățarea dintilor, folosirea aței dentare și vizitele regulate la dentist. [Învățați mai multe despre cum să aveți grijă de sănătatea gingiilor dvs.](https://topaltdent.ro/parodontologia-cum-sa-aveti-grija-de-sanatatea-gingiilor-dvs/).

4. Ce presupune tratamentul endodontic?

Tratamentul endodontic este cunoscut și sub numele de canal radicular și este important dacă pulpa dinților este infectată sau moartă. În cursul procedurii, înlăturăm pulpa afectată, curățăm și sigilăm canalele dinților pentru a preveni reinfectarea. [Aflați mai multe despre cum funcționează tratamentul endodontic](https://topaltdent.ro/cum-functioneaza-tratamentul-endodontic-tot-ce-trebuie-sa-stiti/).

5. Ce opțiuni oferă clinica dvs. pentru înlocuirea dinților lipsă?

Oferim două opțiuni principale pentru înlocuirea dinților lipsă – proteze dentare și implanturi dentare. Alegerea cea mai potrivită depinde de mai mulți factori, inclusiv sănătatea generală a pacientului, numărul de dinți lipsă și preferințele personale. [Aflați mai multe despre opțiunile de înlocuire a dinților](https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/).

Link-uri

Cosmetică dentară BRASOV VECHI