Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere pentru cosmetică dentară, amplasată în apropierea Cartierului Centru Civic din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară CENTRU CIVIC

TopAltDent – experți în Cosmetică Dentară din Centrul Civic, Brașov

La clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, localizată în inima Brașovului, mai exact în cartierul Centru Civic, suntem caracterizați prin implicare, profesionalism și mai ales prin pasiunea pe care o avem pentru sănătatea și frumusețea danturii dumneavoastră. Echipa noastră este compusă doar din medici dentiști specializați în diverse ramuri ale stomatologiei, printre care și cosmetică dentară, pionieri în domeniu cu rezultate excelente în activitatea lor. Abordarea lor meticuloasă și utilizarea ultimelor tehnologii ne pozitionează ca fiind topul clinicilor dentare și ne recomandă în serviciile de cosmetică dentară. Având pacientul în centrul atenției, clinica noastră oferă servicii de cea mai înaltă calitate ce aliniază perfect esteticul cu funcționalul. Păstrăm frumusețea zâmbetului dumneavoastră la TopAltDent!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru cosmetica dentară

Este esențial să alegeți o clinică de înaltă calitate pentru cosmetica dentară, așa cum este TopAltDent, situată în imediata apropiere a cartierului CENTRU CIVIC din Brașov. Îngrijirea orală nu este doar o necesitate, ci un simbol al sănătății și încrederii. Clinica noastră îmbină arta cu știința pentru a vă oferi zâmbetul pe care l-ați visat întotdeauna. Cosmetica dentară implică proceduri complexe și delicate care necesită mânuirea precisă și expertiză înaltă – două caracteristici definitorii ale practicienilor noștri. Avem o echipă dedicată de experți dornici să vă ajute să ajungeți la cele mai înalte niveluri de estetică orală. Alegerile dvs. în materie de îngrijire dentară pot avea implicații majore asupra stării dvs. de sănătate și a calității vieții. Alegeți calitatea, alegeți TopAltDent!

profesionistă Cosmetică dentară CENTRU CIVIC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de CENTRU CIVIC

TopAltDent – Profesionalism și excelență în Cosmetică dentară

TopAltDent, localizată în imediata apropiere a cartierului CENTRU CIVIC din Brașov, vă oferă beneficii incontestabile în cadrul serviciilor de Cosmetică dentară. Noi înțelegem cât este de important pentru dumneavoastră să aveți un zâmbet atrăgător și sănătos, iar scopul nostru este de a vă oferi rezultatele dorite cu ajutorul tehnologiei avansate și a expertizei noastre în Cosmetică dentară. Alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii de înaltă clasă este esențială pentru succesul intervențiilor dvs. stomatologice. La TopAltDent, ne mândrim cu înalte standarde de calitate și mulțumirea pacienților noștri, lucru reflectat de recenziile pozitive pe care le-am primit. Marcam nu numai prin serviciile de Cosmetică dentară superioară, dar și prin abordarea noastră personalizată și orientată către pacient. Alegeți TopAltDent – alegeți calitatea, confortul și estetica zâmbetului dumneavoastră.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CENTRU CIVIC

TopAltDent – Servicii Stomatologice de Top în Cartierul CENTRU CIVIC, Brașov

La clinica stomatologică TopAltDent, situată aproape de cartierul CENTRU CIVIC din Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice, începând cu Implant Dentar și până la Pedodonție. Punem la dispoziţia pacienţilor noştri tehnologie modernă și o echipă de specialiști experimentați, care pot asigura Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție și Odontologie. Alegeți TopAltDent pentru o îngrijire dentară de cea mai bună calitate într-o atmosferă amicală și profesională!

FAQ - Cosmetică dentară in CENTRU CIVIC

1. Ce servicii oferă clinica dvs. de stomatologie și cosmetică dentară în apropierea cartierului CENTRU CIVIC din Brasov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice și de cosmetică dentară, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Suntem dedicați în a oferi cele mai bune servicii pacienților noștri. Puteți vedea lista completă a serviciilor noastre disponibile pe site-ul nostru, în secțiunea [servicii oferite](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

2. Ce fel de tratamente dentare cu laser oferiți?

Oferim o serie de tratamente dentare cu laser, de la albirea cu laser până la tratamentele parodontale cu laser. Laserul este o tehnologie modernă, care reduce disconfortul și timpul de recuperare după tratamente dentare. Puteți citi mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser [aici](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/).

3. Ce este Protetica Dentară și cum vă poate ajuta?

Protetica Dentară este o componentă importantă a medicinii dentare. Aceasta implică înlocuirea dinților lipsă sau a părților de dinți cu proteze sau alte mijloace artificiale. Puteți afla mai multe despre soluțiile moderne pe care le oferim pentru zâmbetul dvs. în articolul nostru despre [protetica dentara](https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/).

4. Cum pot beneficia de serviciile de cosmetică dentară la clinica dvs.?

Serviciile noastre de cosmetică dentară includ albirea dinților, fațetele, coroanele și punțile dentare, care pot îmbunătăți semnificativ aspectul zâmbetului dvs. Puteți citi mai multe despre acest subiect [aici](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/).

5. Ce tipuri de tratamente endodontice oferiți?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este un proces utilizat pentru a trata o infecție la rădăcina unui dinte. Acesta este de obicei necesar atunci când o carie dentală attend pulpa dintelui. Oferim o gamă largă de opțiuni de tratament endodontic, pe care le puteți explora mai detaliat [aici](https://topaltdent.ro/cum-functioneaza-tratamentul-endodontic-tot-ce-trebuie-sa-stiti/).

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp