Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Cetru Istiric Brasoc din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent – frumusețea zâmbetului tău prin cosmetică dentară de elită, chiar în inima cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară CETRU ISTIRIC BRASOC

TopAltDent – Clinică de Cosmetică Dentară de Excepție în Brazov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dumneavoastră de încredere din apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC, Brașov. Avem placerea să vă oferim servicii de top în domeniul stomatologic promovând sănătatea și frumusețea danturii tale. La TopAltDent, suntem mândri de echipa noastră de medici, considerată a fi cea mai profesională și mai expertă. Medicina dentară nu este doar meseriea noastră – este și pasiunea noastră, și acest lucru se reflectă în calitatea excelentă a muncii noastre. Fiecare aspect al serviciului nostru este conceput în jurul nevoilor pacienților, și ne străduim în permanență să oferim cele mai bune rezultate posibile pentru fiecare individ. Un element central al filosofiei noastre îl reprezintă desigur – Cosmetică dentară. Eleganța, naturalețea și armonia sunt valorile pe care le așteptăm de la un zâmbet perfect, iar noi suntem aici pentru a te ajuta să le obții. Vă invităm să descoperiți serviciile noastre și promisiunea noastră de excelență.

Importanța Alegerii unei Clinici de Înaltă Calitate pentru Cosmetică Dentară

Păstrarea unui zâmbet strălucitor și sănătos are un impact pozitiv asupra încrederii de sine și a stării generale de sănătate. Clinică dentară TopAltDent, situată în apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC din Brașov, este locul ideal unde îți poți îndeplini aceste dorințe. Alegerea unei clinici de încredere pentru cosmetica dentară constituie o decizie de o importanță crucială. TopAltDent este renumită pentru profesionalism, competență și abordarea personalizată. Înfrumusețarea zâmbetului nu este doar o chestiune estetică, ci și una de sănătate. Echipa noastră de medici dentiști cu vastă experiență și cunoștințe de specialitate va asigura că fiecare pacient beneficiază de cele mai bune soluții de îngrijire orală. Optând pentru TopAltDent, vei primi servicii de cosmetica dentară de înaltă calitate, într-un cadru modern și plăcut, care îți va transforma vizitele la dentist într-o experiență pozitivă.

profesionistă Cosmetică dentară CETRU ISTIRIC BRASOC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Beneficiile alegerii unei Cosmetică Dentare de calitate superioară la Clinica TopAltDent

Cosmetică dentară reprezintă mai mult decât simpla îmbunătățire a aspectului dentației. Este vorba despre confort, siguranță și încredere în propria persoană. La Clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată în apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC, ne străduim să oferim pacienților noștri nu doar un zâmbet atractiv, ci și o sănătate buco-dentară exemplară. Alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii înalte este esențială pentru că doar așa vă puteți asigura că beneficiați de servicii de înaltă calitate, executate de profesioniști experimentați. Fiecare pacient este tratat cu o atenție deosebită, ne concentrăm pe personalizarea fiecărui tratament pentru a satisface nevoile individuale. Încredințați-vă sănătatea orală unei clinici de top, cum este TopAltDent. Cosmetică dentară este mai mult decât o profesie pentru noi, este o pasiune.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Serviciile Dentare oferite de TopAltDent în apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC

La TopAltDent, furnizam o gamă diversă de servicii stomatologice de înaltă calitate pentru rezidenții din apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC. Oferim Implanturi Dentare de top pentru a înlocui dinții pierduți și a restabili frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Practicăm tratamente dentare cu laser pentru o experiență minim invazivă și eficientă. De asemenea, oferim protetică dentară pentru a vă ajuta să vă redobândiți funcționalitatea și estetica dantură. Echipa noastră este specializată în radiologie dentară, oferind imagini clare și de înaltă rezoluție ale dinților și maxilarelor dumneavoastră. Ne străduim să facem fiecare zâmbet să strălucească prin cosmetică dentară, iar profilaxia dentară este esențială pentru noi pentru menținerea sănătății orale. Ne ocupăm de tratamentele endodontice, asigurându-ne că rădăcinile dinților sunt sănătoase. Suntem experți în domeniul parodontologiei, tratăm și prevenim bolile parodontale. Echipa noastră de ortodonție oferă tratamente personalizate pentru a îmbunătăți alinierea și ocluzia dinților. În cadrul serviciilor de odontologie tratăm diverse probleme ale dinților și gurii, iar prin pedodonție ne ocupăm de sănătatea orală a copiilor. Ne mândrim cu serviciile noastre și suntem gata să vă oferim cel mai bun tratament stomatologic!

FAQ - Cosmetică dentară in CETRU ISTIRIC BRASOC

1. Ce servicii oferă clinica dvs. de stomatologie în apropiere de cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC din Brașov?

Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Scopul nostru este de a asigura că pacienții noștri au un zâmbet sănătos și fericit. Puteți afla mai multe detalii despre serviciile noastre pe website-ul nostru, aici.

2. Ce este cosmetică dentară și cum mă poate ajuta?

Cosmetica dentara este o specialitate a medicinii dentare care se axează pe îmbunătățirea aspectului danturii, pentru un zâmbet frumos și încrezător. Acest lucru poate implica albirea dinților, închiderea spațiilor dintre dinți, schimbarea formei sau lungimii dinților, sau tratarea dinților crăpați sau ciobiți. Avem un ghid despre lucrurile de luat în considerare înainte de a obține cosmetice dentare, ce va fi util pentru pacienții noștri.

3. Cum pot preveni sau trata parodontoză?

Paradontoza este o afecțiune în care gingiile și oasele care susțin dinții sunt deteriorate. Se manifestă prin roșeață, umflare și sângerare a gingiilor. Importanța unei bune igiene orale, inclusiv periaj regulat și folosirea aței dentare, nu poate fi subestimată în prevenirea și tratarea parodontozei. Aveți posibilitatea să aflați mai multe despre această afecțiune și cum s-o tratați pe website-ul nostru.

4. Ce este un tratament endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este necesar atunci când interiorul unui dinte (pulpa) se infectează sau este lezat. Aceasta implică îndepărtarea pulpei infectate, curățarea canalelor dintelui și umplerea și sigilarea acestuia. Pentru a afla cum funcționează un tratament endodontic și când ar putea fi necesar, vizitați site-ul nostru.

5. Ce face un ortodont și ce servicii oferiți în cadrul clinicii dvs.?

Ortodonția este o specialitate a medicinii dentare care se ocupă de corecția poziției dinților și a maxilarelor. Acest lucru se face de obicei folosind aparate dentare sau aliniatori invizibili. La TopAltDent, oferim o serie de tratamente ortodontice pentru a ajuta pacienții să obțină zâmbetul dorit.

Link-uri

Cosmetică dentară CETRU ISTIRIC BRASOC