Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Codlea din Brașov

La TopAltDent în apropierea cartierului CODLEA din Brașov, îți oferim cea mai avansată cosmetica dentară pentru zâmbetul perfect.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară CODLEA

TopAltDent – Clinica Ta de Încredere

La TopAltdDent, suntem mândri să avem la dispoziție o echipă de medici dentiști de top, profesioniști și experți în domeniul lor. Ei au dedicat foarte mult timp și efort pentru a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele, astfel încât să poată oferi pacienților noștri soluții de top la problemele dentare. De asemenea, clinica noastră este cunoscută pentru excelența în domeniul cosmeticii dentare. Beneficiind de cele mai moderne tehnologii și tehnici, oferim o gamă largă de servicii de cosmetică dentară pentru a ajuta pacienții noștri să zâmbească din nou cu încredere. Cu TopAltDent, veți primi nu doar asistență medicală de calitate, ci și un zâmbet pe care îl veți iubi.

De ce este esențial să alegeți o clinică de încredere pentru Cosmetică dentară?

Atunci când vine vorba despre zâmbetul dumneavoastră, nimic nu este mai important decât să vă asigurați că aveți încredere în mâinile profesioniștilor care vă îngrijesc dinții. La clinica noastră TopAltDent, localizată în apropiere de cartierul CODLEA în Brașov, ne mândrim cu furnizarea de servicii de cosmetica dentară de cea mai înaltă calitate. Abordarea noastră profesională, echipa noastră de medici dentiști experimentați, tehnologia avansată pe care o utilizăm și atenția la detalii ne diferențiază și ne asigură că puteți avea încredere că sunteți în mâini bune . Vă putem ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi l-ați dorit mereu, îmbunătățind în același timp sănătatea și funcționalitatea danturii dumneavoastră. Așadar, nu compromiteți când vine vorba despre cosmetica dentară; alegeți experiența, calitatea și profesionalismul nostru.

profesionistă Cosmetică dentară CODLEA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de CODLEA

Beneficiile alegerii unei cosmetică dentare de top

Optând pentru cea mai bună cosmetică dentară, pacienții vor experimenta o multitudine de beneficii. Prin serviciul nostru de cosmetică dentară de la TopAltDent, clinica de stomatologie din apropiere de cartierul CODLEA din Brașov, vă puteți transforma complet zâmbetul. Cosmetică dentară avansată poate îmbunătăți nu numai aspectul estetic al danturii, ci și sănătatea generală a gurii. A alege o clinică dentară cu recenzii de înaltă calitate este extrem de important, deoarece aceasta reflectă angajamentul clinicii în a oferi servicii de excepție. În cazul nostru, prioritatea noastră este satisfacția pacienților și oferirea unui zâmbet de neuitat prin serviciul nostru de cosmetică dentară profesională. Vom lucra împreună pentru a vă oferi un zâmbet de încredere care vă va îmbunătăți și mai mult frumusețea naturală. Alegeți intotdeauna ce este mai bun pentru sănătatea și încrederea dvs.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CODLEA

Servicii Dentare de Înaltă Calitate în Cartierul CODLEA, Brașov

La clinica noastră dentară, TopAltDent, situată aproape de cartierul CODLEA din Brașov, oferim o gamă variată de servicii pentru sănătatea dumneavoastră orală. Oferim Implant Dentar, un serviciu esențial pentru înlocuirea dinților pierduți. De asemenea, realizăm Tratamente Dentare cu Laser, pentru a vă asigura că beneficiati de o îngrijire dentară minim invazivă și eficientă.

Oferim, de asemenea, servicii de Protetică Dentară, pentru a vă restabili funcția și estetica dentară, și Radiologie Dentară în scop de diagnostic și planificare a tratamentului. Pentru cei care doresc să îmbunătățească aspectul zâmbetului lor, oferim servicii de Cosmetică Dentară.

În cadrul clinicii noastre, ne asigurăm de sănătatea orală a pacienților prin serviciile de Profilaxie Dentară și Tratament Endodontic. De asemenea, ne preocupăm de sănătatea gingiilor prin serviciile noastre de Parodontologie.

La TopAltDent, ne ocupăm și de copiii dumneavoastră, oferind servicii specializate de Pedodonție. De asemenea, vă ajutăm să vă mențineți zâmbetul drept și sănătos cu serviciile noastre de Ortodonție.

În final, clinica noastră oferă servicii cuprinzătoare de Odontologie, pentru a se asigura că fiecare aspect al sănătății orale este bine întreținut. Visăm la o comunitate cu zâmbete sănătoase în CODLEA și lucrăm incansabil pentru a realiza acest lucru.

FAQ - Cosmetică dentară in CODLEA

1. Ce servicii de Cosmetică Dentară oferă TopAltDent în apropiere de cartierul CODLEA, Brașov?

Oferim o gamă largă de servicii de cosmetică dentară, printre care albirea dinților, fațete dentare, coroane și punți, plus o varietate de alte proceduri care ajută pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc. Utilizăm tehnologii moderne și sigure, precum tratamente dentare cu laser. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina noastră [Cosmetică Dentară] (https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/).

2. Realizați implanturi dentare la clinica dvs. din CODLEA, Brașov?

Da, la TopAltDent oferim servicii de înaltă calitate pentru implanturi dentare. Beneficiile implanturilor dentare includ îmbunătățirea aspectului și a discursului, confort crescut și autoîncredere. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina noastră [Proteza dentară sau implant](https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/).

3. Oferiți vreun tratament endodontic la clinica din apropiere de cartierul CODLEA, Brașov?

Da, oferim tratamente endodontice de calitate, utilizând tehnici și echipamente moderne. Tratamentul endodontic este o procedură esențială pentru a scăpa de durerile dentare și pentru a salva dinții afectați. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să verificați [Cum funcționează tratamentul endodontic] (https://topaltdent.ro/cum-functioneaza-tratamentul-endodontic-tot-ce-trebuie-sa-stiti/).

4. Care sunt serviciile de Radiologie Dentară disponibile la clinica dvs.?

Radiologia dentară este esențială pentru diagnosticarea și planificarea tratamentului. TopAltDent pune la dispoziție pacienților imagini dentare digitale de calitate superioară, cu expunere la radiații minime. Acestea ajută la identificarea cariilor, la analiza rădăcinilor dinților și oaselor maxilare și la planificarea implanturilor dentare.

5. Care este abordarea dvs. cu privire la profilaxia dentară în cadrul clinicii TopAltDent, aproape de CODLEA, Brașov?

La TopAltDent, ne concentrăm pe profilaxia dentară ca parte esențială a sănătății orale, oferind pacienților noștri o gamă largă de servicii preventive, inclusiv igienizări profesionale, aplicarea de fluor și sfaturi privind îngrijirea orală acasă. Pentru mai multe informații despre importanța profilaxiei dentare, verificați [Importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos] (https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/).

Link-uri

Cosmetică dentară CODLEA