Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Cristian din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent! Îmfrumusetarează-ți zâmbetul cu serviciile noastre de cosmetică dentară, în inima cartierului Cristian, Brașov!

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară CRISTIAN

Clinica de Dentară TopAltDent din cartierul CRISTIAN – Profesionalism și Expertiză în domeniul Cosmetică Dentară

Bun venit la Clinica de dentară TopAltDent, locul unde valoarea profesionalismului și expertiza merge mână în mână cu inovația și tehnologia de ultimă oră. Amplasată strategic în proximitatea cartierului CRISTIAN, la TopAltDent avem mândria de a ne număra printre cele mai apreciate clinici stomatologice din Brașov. Medicii noștri experimentați oferă o gamă variată de servicii cu o atenție specială pentru Cosmetică Dentară. Echipa noastră de experți se asigură că fiecare pacient primește cele mai bune servicii si rezultate impresionante, iar zâmbetul dumneavoastră este mărturia muncii și dedicării noastre. Vă invităm să descoperiți nivelul de profesionalism și expertiză pe care îl oferim la TopAltDent, clinica care transformă zâmbetul dumneavoastră într-o operă de artă.

Importanța alegerii unei clinici bune pentru Cosmetică Dentară

Alegeți TopAltDent, clinica noastră de stomatologie situată în apropierea cartierului CRISTIAN din Brașov, pentru serviciile dvs. de cosmetică dentară. Este extrem de important să alegeți o clinică bună, deoarece sănătatea și estetica dintelui dvs. vor afecta calitatea vieții dvs. Un zâmbet frumos nu este doar o chestiune de estetică, dar și o garanție a sănătății și a încrederii în sine. De aceea, îți dăm garanția unor lucrări estetice de excepție, stimulându-ți și îmbunătățindu-ți zâmbetul. Avem medici experimentați și folosim cele mai moderne tehnologii pentru a vă oferi cea mai bună experiență. La TopAltDent, vă punem pe primul loc, oferind servicii de înaltă calitate, într-un mediu confortabil și prietenos.

profesionistă Cosmetică dentară CRISTIAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de CRISTIAN

Beneficiile alegerii celei mai bune Cosmetică Dentară la TopAltDent

Alegerea celei mai bune clinici de cosmetică dentară, cum ar fi TopAltDent, aproape de cartierul CRISTIAN din Brașov, are beneficii incontestabile. Sănătatea și încrederea ta sunt inestimabile, de aceea este vital să alegi o clinică cu recenzii excelente, care oferă cele mai bune servicii. “Cosmetică dentară” nu este doar un cuvânt cheie, este un angajament față de sănătatea ta orală și estetica zâmbetului tău. La TopAltDent, ne dedicăm să îți oferim cele mai bune rezultate, indiferent de nevoile tale dentare. Având o gamă largă de proceduri de cosmetică dentară, suntem în măsură să îmbunătățim nu doar aspectul, dar și funcționalitatea danturii tale. Alege Cosmetică Dentară la TopAltDent și bucură-te de beneficiile unui zâmbet sănătos și estetic. Clinica noastră utilizează tehnologie de ultimă generație și urmează cele mai recente tendințe în tratamente dentare, garantând o experiență plăcută și rezultate satisfăcătoare. Alege calitatea. Alege TopAltDent.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CRISTIAN

TopAltDent – Serviciile noastre stomatologice în apropiere de cartierul CRISTIAN din Brașov

Clinica noastră TopAltDent oferă o varietate extensivă de servicii de îngrijire dentară în apropiere de cartierul CRISTIAN din Brașov. De la Implant Dentar, până la Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară, ne mândrim cu oferirea unei game complete de servicii pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră de îngrijire orală. Echipa noastră experților în Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară vă așteaptă pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate orală. Oferim, de asemenea, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție pe întregul nostru spectru de servicii profesionale. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii posibile, aproape de casa dumneavoastră, în cartierul CRISTIAN. TopAltDent, clinica stomatologică de încredere din Brașov!

FAQ - Cosmetică dentară in CRISTIAN

1. Ce servicii oferă clinica dumneavoastră de stomatologie în apropierea cartierului CRISTIAN în Brașov?

Clinica noastră, TopAltDent, oferă o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Focusul nostru principal este de a asigura că pacienții noștri beneficiază de o îngrijire orală excelentă într-un mediu confortabil și prietenos.

2. De ce ar trebui să aleg Cosmetică Dentară la clinica TopAltDent?

Cosmetica dentară este esențială pentru a avea un zâmbet frumos și o încredere deplină în sine. La TopAltDent, acordăm o atenție deosebită esteticii dentare. Prin procedurile noastre de inalta calitate, cum ar fi albirea dentară, fațetele dentare și restaurările dentare directe și indirecte, vă putem ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Puteți explora mai multe detalii privind serviciile noastre de cosmetică dentară pe website-ul nostru.

3. Cum pot preveni parodontoza prin vizite regulate la clinica dumneavoastră?

Parodontoza este o afecțiune gravă a gingiilor care poate fi prevenită cu ajutorul profilaxiei dentare regulare. La clinica noastră, oferim tratamente eficiente pentru parodontoză, și vă putem instrui cum să îngrijiți corect sănătatea orală acasă pentru a preveni reapariția acesteia. Regula de bază este periajul regulat, curățarea interdentală și vizitele regulate la dentist.

4. Ce implică un tratament endodontic la clinica TopAltDent?

Un tratament endodontic este o procedură dentară care se ocupă de tratarea și salvarea dinților sever afectați sau a celor infectați. Acesta este realizat cu scopul de a elimina bacteriile din canalul dentar infectat, prevenind astfel infectia ulterioară și salvând dantura naturală. Clinica noastră oferă tratamente endodontice efectuate cu o acribie maximă, utilizând echipamente moderne pentru a asigura confortul pacienților noștri și pentru a atinge rezultatele dorite de pacienți.

5. Ce opțiuni moderne de protetică dentară oferă clinica TopAltDent?

La TopAltDent, utilizăm tehnologii de ultimă oră și materiale de înaltă calitate pentru a oferi soluții inovatoare de protetică dentară. Fie că optați pentru o coroană dentară, un pod dentar, o fațetă dentară sau un implant dentar, echipa noastră de specialiști face tot posibilul să vă asigure un zâmbet natural și frumos. Consultați pagina noastră dedicată serviciilor de protetică dentară pentru mai multe informații.

Link-uri

Cosmetică dentară CRISTIAN