Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Florilor din Brașov

Descoperiți lumea cosmeticii dentare la TopAltDent, clinica noastră situată lângă cartierul Florilor în Brașov, unde transformăm zâmbetele în opere de artă.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară FLORILOR

TopAltDent – Clinica de stomatologie cu cei mai profesionali medici

Vrei să îți îmbunătățești zâmbetul? Clinica noastră dentară, TopAltDent, situată în apropierea cartierului Florilor, Brașov, poate fi soluția pe care o căutați. Avem cei mai profesioniști și experimentați medici care sunt specializați în oferirea celor mai eficiente tratamente de cosmetică dentară. Serviciile noastre de cosmetică dentară se îmbină cu tehnologia modernă și cunoașterea aprofundată a medicilor noștri, pentru a vă oferi rezultate uluitoare. Ne concentram pe oferirea dumneavoastră a celor mai bune servicii pentru a vă rezolva orice problemă dentară cu profesionalism și dedicare. Alegeți TopAltDent – unde zâmbetul dumneavoastră primește atenția pe care o merită!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Cosmetica Dentară

Ești în căutarea unui zâmbet perfect? Atunci, cosmetica dentară este soluția ideală. Însă, alegerea unei clinici profesioniste este esențială pentru ca rezultatele să fie așa cum îți dorești. Clinica noastră TopAltDent, situată în proximitatea cartierului Florilor din Brașov, dispune de o echipă de specialiști cu mare experiență in domeniul stomatologic, dedicată în oferirea celor mai eficiente soluții pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului tău. Avem o gamă largă de servicii, de la albirea dinților, până la fațetele dentare și coroanele dentare, toate realizate în conformitate cu standardale de siguranță și igienă cele mai înalte. În plus, utilizăm tehnologii de ultimă generație în toate procedurile noastre de cosmetică dentară, garantând astfel rezultate optime. Alege acum TopAltDent, clinica ta dentară de încredere care îmbină calitatea, profesionalismul și confortul pentru a-ți reda zâmbetul dorit!

profesionistă Cosmetică dentară FLORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de FLORILOR

De ce să alegeți Cosmetică Dentară de Top?

Beneficiile alegerii unei cosmetici dentare de înaltă calitate, precum cea oferită de clinica noastră TopAltDent din apropierea cartierului FLORILOR, sunt numeroase și semnificative. Însăși conceptul de Cosmetică Dentară se referă nu doar la îmbunătățirea estetică a danturii, dar și la restabilirea funcționalității ei. Selecționarea unei clinici dentare cu recenzii excelente este de o importanță critică, întrucât este garanția că veți beneficia de tratamente de ultimă generație, realizate de medici specialiști în domeniu, dedicați și cu experiență. În clinica noastră, ne străduim să vă oferim nu doar tratamente de înaltă calitate în domeniul Cosmetică Dentară, ci și un confort maxim și o experiență plăcută. De asemenea, punem un accent deosebit pe comunicarea cu pacienții noștri, înțelegând că informația clară și concisă este esențială în procesul de tratament. Așadar, alegeți TopAltDent – pentru un zâmbet frumos și sănătos!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de FLORILOR

Serviciile Noastre de Calitate, Acum Disponibile in Cartierul FLORILOR, Brasov

Lansam un apel catre toti locuitorii din Brasov, in special cei din cartierul FLORILOR: TopAltDent este aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii stomatologice. Din lista noastră vastă de servicii profesionale, oferim Implant Dentar, care este un serviciu modern și eficient. Pentru pacienții care se confruntă cu dureri dentare, Tratamentele Dentare cu Laser sunt soluția perfectă. Putem, de asemenea, să ne ocupăm de nevoile dvs. de Protezare Dentară pentru a va reda zambetul. La TopAltDent, suntem echipati cu aparatura de ultima generatie pentru Radiologie Dentara garantand astfel, precizie in diagnostic. Stim ca aspectul conteaza, motiv pentru care oferim Cosmetica Dentara pentru a va ajuta să obțineți zâmbetul perfect. De asemenea, avem Profilaxie Dentara pentru menținerea sănătății dvs. dentare. În ceea ce privește tratamentele specializate, vă oferim Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție pentru nevoile speciale ale celor mici. Așadar, nu mai așteptați și adresați-vă nevoilor dvs. stomatologice cu TopAltDent, cabinetul stomatologic din apropierea cartierului FLORILOR.

FAQ - Cosmetică dentară in FLORILOR

1. Ce tipuri de servicii de cosmetică dentară oferă clinica TopAltDent lângă cartierul FLORILOR din Brașov?

Clinica noastră TopAltDent, situată aproape de cartierul FLORILOR în Brașov, oferă o gamă variată de servicii de cosmetică dentară, printre care: albirea dinților, închiderea diastemelor, fațetarea dinților și multe altele. Ne străduim să îmbinăm excelent estetica dentară cu funcționalitatea perfectă pentru un zâmbet minunat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați acest link: informații despre dentiștie cosmetică.

2. Avem la dispoziție tratamente dentare cu laser în clinica TopAltDent din Brașov?

Da, în clinica TopAltDent, dispunem de opțiunea de a realiza diverse tratamente dentare cu laser. Tehnologia laser este folosită pentru a efectua procedura fără durere și fără sângerare. Acesta contribuie la o vindecare mai rapidă și mai eficientă. Mai multe despre acest lucru puteți citi aici.

3. Oferiți servicii de profilaxie dentară în TopAltDent?

Absolut, clinica noastră dentară TopAltDent din Brașov oferă servicii complete de profilaxie dentară. Acestea includ detartraj, periaj profesional, fluorizare și sigilare dentară. Îmbinăm tehnologia modernă cu experiența pentru a preveni problemele dentare. Vă invităm să aflați mai multe despre importanța profilaxiei dentare aici.

4. Ce este implantul dentar și îl puteți realiza în clinica dvs. din Brașov?

Implantul dentar este o soluție modernă pentru înlocuirea dinților lipsă. Aceasta presupune inserarea unui implant de titan în osul maxilar, pe care ulterior se montează coroana dentară. La TopAltDent, realizăm cu succes astfel de intervenții, dispunând de tehnologia necesară și experiența vastă. Detalii despre aceasta procedură puteți găsi aici.

5. Care este procesul de tratament endodontic la TopAltDent și cum poate fi acesta benefic?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este o procedură prin care se elimină inflamația sau infecția de la nivelul rădacinii unui dinte. Acesta poate salva un dinte care altfel ar putea să necesite extracție. La TopAltDent, acest proces este realizat cu cea mai mare grijă și profesionalism pentru a asigura confortul pacienților noștri. Puteți citi mai multe despre tratamentul endodontic aici.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp