Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Ghimbav din Brașov

“Descoperiți strălucirea zâmbetului dumneavoastră cu serviciile noastre de cosmetică dentară de la TopAltDent, clinica stomatologică de top din apropierea cartierului Ghimbav, Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară GHIMBAV

Clinica stomatologică TopAltDent – Profesionalism și expertiză în cosmetică dentară

Bine ați venit la Clinica stomatologică TopAltDent, situată în apropiere de cartierul GHIMBAV din Brașov, unde vă așteaptă o echipă de medici stomatologi de top, specialiști în cosmetică dentară. Cu o abordare centrată pe pacient și o implicare deplină în fiecare caz în parte, medicii noștri stomatologi vă oferă cele mai eficiente și sigure metodologii și tratamente în cosmetică dentară. Satisfacția dumneavoastră și zâmbetul strălucitor sunt obiectivele noastre principale. În clinica noastră există perfecta simbioză între tehnologie avansată și dexteritatea medicilor, care contribuie la succesul fiecărui tratament de cosmetică dentară. Ne place să credem că reușim să facem vizita dumneavoastră în clinica noastră cât mai plăcută și să obținem cele mai bune rezultate prin serviciile noastre de cosmetică dentară.

Pentru ce este important să alegeți o clinică de încredere pentru Cosmetică dentară?

Alegerea unei clinici de încredere pentru cosmetica dentară este esențială pentru că sănătatea și frumusețea danturii tale sunt pe primul loc. La TopAltDent, situată în preajma cartierului Ghimbav din Brașov, punem la dispoziție servicii de înaltă calitate și personal foarte bine pregătit. Nu numai că ne concentrăm pe estetică, dar ne asigurăm și că sănătatea generală a gurii tale este asigurată. De aceea, acest aspect nu trebuie neglijat când vine vorba de igiena orală, deoarece un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos. Profesionalismul, pasiunea și dedicarea noastră pentru meseria pe care o practicăm reprezintă garanția unui tratament de cosmetică dentară de calitate superioară, care să te ajute să îți recapăți încrederea în tine. Optează pentru TopAltDent, pentru o experiență profesională în cosmetică dentară.

profesionistă Cosmetică dentară GHIMBAV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de GHIMBAV

Beneficiile Celei Mai Bune Cosmetice Dentare la TopAltDent

Utilizarea celei mai bune Cosmetice Dentare este esențială pentru un zâmbet frumos și sănătos. La clinica noastră TopAltDent, situată lângă cartierul GHIMBAV din Brașov, suntem specializați în a oferi cele mai bune servicii de Cosmetica Dentara, pentru a vă asigura că veți avea întotdeauna un zâmbet de invidiat. Este crucial să alegeți o clinică dentară cu recenzii de top, deoarece calitatea serviciilor este direct proporţională cu îngrijirea și satisfacția dvs. Cu o echipă de profesioniști pasionați și dedicati, clinica noastră se mândrește cu recenzii de la pacienții mulțumiți, demonstrând că oferim doar tratamente și servicii de înaltă calitate.

Optarea pentru o clinică cu un rating înalt și recenzii pozitive, vă garantează că veți beneficia de cele mai bune servicii. La TopAltDent, punem accent pe oferirea unei îngrijiri dentare superioare, convenabile, confortabile și, mai ales, eficiente. O tehnică cosmetică dentară atent executată nu doar îmbunătățește aspectul zâmbetului, dar și îmbunătățește sănătatea orală. Alegeți TopAltDent pentru o cosmetică dentară de top în apropierea cartierului GHIMBAV, Brașov.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de GHIMBAV

Servicii Dentare de Calitate în GHIMBAV de la TopAltDent

La TopAltDent, suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii dentare de înaltă calitate pentru pacienții noștri din cartierul GHIMBAV și zonele înconjurătoare. Oferim Implant Dentar, pentru cei care au nevoie de restaurarea zâmbetului lor. Noi efectuăm Tratamente Dentare cu Laser în Brasov, pentru o gamă largă de probleme. Oferim, de asemenea, servicii de Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, și Profilaxie Dentară, pentru a menține dinții sănătoși și strălucitori.

Oferta noastră include și Tratament Endodontic pentru problemele mai severe, precum și servicii de Parodontologie și Ortodonție, pentru a vă asigura că aveți un zâmbet sănătos și drept. De asemenea, ne ocupăm de Odontologie și Pedodonție pentru a asigura bunăstarea orală a copiilor.

Calitatea serviciilor noastre este garantată de profesioniștii noștri cu experiență, care se angajează să asigure un tratament confortabil și eficient pentru fiecare pacient. Vizitați-ne la TopAltDent în GHIMBAV pentru toate nevoile dumneavoastră dentare.

FAQ - Cosmetică dentară in GHIMBAV

1. Care sunt serviciile de cosmetica dentară oferite de Clinica Dentară TopAltDent din apropierea cartierului GHIMBAV?

TopAltDent oferă o serie largă de servicii de cosmetica dentară, inclusiv albirea dintilor, fațetele dentare, coroanele și punțile dentare și multe altele. Toate aceste proceduri sunt efectuate într-un mediu confortabil și sigur. Ne mândrim cu a aduce zâmbetul perfect în viața pacienților noștri. Puteți afla mai multe despre acestea pe pagina noastră dedicată serviciilor de cosmetică dentară .

2. Care sunt beneficiile serviciilor de tratamente dentare cu laser oferite de Clinica dentară TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser realizate de TopAltDent sunt mai puțin dureroase, reduc semnificativ umflarea și sângerarea și scad timpul de vindecare. Astfel, acestea sunt ideale pentru un tratament dentar non-invaziv, confortabil și eficient. Puteți citi mai multe despre beneficiile tratamentelor dentare cu laser pe site-ul nostru.

3. Ce tipuri de tratamente oferă Clinica Dentară TopAltDent pentru copii în cadrul Pedodonției?

În cadrul serviciului nostru de pedodonție, oferim o gamă largă de tratamente dentare pentru copii, inclusiv curățări dentare regulare, plombe, extracții, sigilările și tratamentele de fluor. Ne dedicăm asigurării faptului că experiența vizitei la dentist a copilului dvs. este cât mai degajată posibil. Puteți afla mai multe despre pedodonție pe site-ul nostru .

4. De ce să aleg Clinica Dentară TopAltDent pentru Implanturi Dentare?

TopAltDent este devotat furnizării de soluții personalizate pentru fiecare pacient, inclusiv implanturile dentare. Echipa noastră de experți lucrează cu tehnologia de ultimă oră pentru a vă asigura că primiți grijă de calitate și tratamentul adecvat nevoilor dvs. individuale. Mai multe detalii despre implantul dentar puteți găsi pe pagina noastră dedicată .

5. Ce fel de tratament endodontic oferă Clinica Dentară TopAltDent?

La TopAltDent, oferim tratament endodontic sau “tratament al canalului radicular”, care este necesar atunci când pârțile interne ale dintelui sunt infectate sau deteriorate. Aceasta este o procedură eficientă care vă va ajuta să vă păstrați dantura naturală. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina noastră despre tratamentul endodontic .

Link-uri

Cosmetică dentară GHIMBAV