Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Harman din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dumneavoastră de încredere pentru cosmetica dentară în apropiere de HARMAN, Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară HARMAN

TopAltDent – Experții Dvs. în Cosmetică Dentară

Suntem încântați să vă prezentăm TopAltDent, o clinică stomatologică din apropierea cartierului HARMAN, în Brașov, care dispune de cele mai profesionale și experimentate cadre medicale. Echipa noastră de specialiști este dedicată primirii dumneavoastră cu servicii de înaltă calitate și cu o dorință sinceră de a vă ajuta să vă îmbunătățiți și să vă păstrați sănătatea orală.

La TopAltDent, vă oferim cele mai bune soluții de Cosmetică Dentară, de la albirea dinților la restaurarea completă a zâmbetului, personalizate pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor unice ale fiecărui pacient. Este esențial pentru noi să vă ajutăm să aveți un zâmbet sănătos și strălucitor. Alegeți specialiștii noștri în Cosmetică Dentară și descoperiți diferența pe care o poate face un zâmbet frumos în viața dumneavoastră.

Pentru ce este important să alegeți o clinică bună pentru Cosmetică Dentară

Un zâmbet frumos este cartea de vizită a oricărei persoane. De aceea, este esențial să alegeți cu mare atenție clinica dentară pentru serviciile de cosmetică dentară. Clinica TopAltDent, situată aproape de cartierul HARMAN din Brașov, este alegerea ideală pentru cei care își doresc un zâmbet impecabil. Avem specialiști care sunt devotați pentru a oferi cele mai bune servicii și rezultate superioare în cosmetică dentară. Indiferent că doriți albirea dinților, fațete dentare sau alte tipuri de tratamente cosmetice, TopAltDent este clinica dumneavoastră de încredere pentru a obține zâmbetul pe care l-ați dorit mereu. Cu echipamente de vârf, tehnici inovatoare și un personal amabil și profesionist, ne asigurăm că experiența dumneavoastră Dentară este cât mai plăcută și eficientă. Alegeti TopAltDent pentru un zâmbet care nu numai că arată bine, dar și se simte bine!

profesionistă Cosmetică dentară HARMAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de HARMAN

Beneficiile alegerii celui mai bun serviciu de Cosmetică dentară

La TopAltDent, situat în apropierea cartierului HARMAN din Brasov, ne dedicăm pentru a oferi cel mai înalt nivel de Cosmetică dentară. Alegerea unui cabinet de stomatologie cu recenzii de înaltă calitate este foarte importantă și poate avea influențe puternice asupra rezultatelor tratamentului dvs. Acordăm o atenție deosebită detalilor și suntem dedicați în a furniza rezultate excepționale care vor îmbunătăți sănătatea și starea de bine a pacienților noștri. Cosmetică dentară implică o gamă largă de tratamente concepute pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului dvs., de la albirea dinților la înlocuirea dinților pierduți. Acest tip de tratament nu îmbunătățește doar aspectul dvs., ci oferă de asemenea beneficii importante pentru sănătatea generală orală. În cadrul TopAltDent, suntem mândri că putem oferi servicii de Cosmetică dentară de nivel înalt, pentru a ajuta pacienții să se bucure de un zâmbet frumos și sănătos.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de HARMAN

Serviciile noastre stomatologice în apropiere de cartierul HARMAN din Brasov

La TopAltDent, întâmpinăm pacienții din cartierul HARMAN din Brasov cu o gamă largă de servicii stomatologice. Oferim Implant Dentar, pentru a înlocui în mod sigur și eficient dinții pierduți. Pentru afecțiunile mai complexe oferim Tratamente dentare cu laser pentru o vindecare mai rapidă și mai puțină durere. Pentru necesități de proteze, dispunem de servicii de Protetică Dentară.

Asigurăm o diagnosticoză precisă cu ajutorul Radiologie Dentară și oferim servicii de Cosmetică Dentară pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care vă doriți. De asemenea, oferim Profilaxie Dentară, pentru păstrarea sănătății orale pe termen lung. Pentru intervențiile la nivelul canalelor radiculare și nervilor dintelui, oferim Tratament Endodontic.

În domeniul Parodontologie, tratăm afectiunile gingiei și țesuturilor inconjurate. În clinica noastră se practică si Ortodonție, ce corectaaza ocluzia dentară și alinierea dintilor. Dispunem de servicii de Odontologie, unde oferim tratamente pentru diferite probleme dentare și oferim de asemenea și Pedodonție, unde ne ocupăm de sănătatea orală a celor mici.

La TopAltDent, îngrijirea dvs. orală este prioritara noastră!

FAQ - Cosmetică dentară in HARMAN

1. Ce servicii oferiți în cadrul clinicii dumneavoastră de stomatologie din apropierea cartierului HARMAN în Brașov?

La TopAltDent oferim o gamă largă de servicii care includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne străduim să oferim un tratament complet și holist de îngrijire a sănătății orale, făcându-ne în același timp serviciile accesibile pentru toti cei care locuiesc în apropierea cartierului HARMAN.

2. Care este importanța serviciilor de cosmetică dentară pe care le oferiți?

Serviciile noastre de cosmetică dentară au ca scop îmbunătățirea esteticii zâmbetului dumneavoastră. Acestea nu numai că vă pot îmbunătăţi încrederea în sine, dar pot avea și beneficii de sănătate, deoarece un zâmbet sănătos poate duce la o viață mai sănătoasă. Puteți citi mai multe despre acest subiect pe blogul nostru.

3. Care sunt avantajele tratamentelor dentare cu laser?

Tratamentele dentare cu laser sunt mai puțin dureroase, reduc șansele de infecție, accelerează timpul de vindecare și pot fi folosite pentru o gamă largă de proceduri dentare. În plus, acestea oferă precizie și eficiență înalte, ceea ce face ca experiența stomatologică să fie mai confortabilă. Puteți afla mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser aici.

4. Cum ne puteti ajuta cu problemele de parodontoză?

La TopAltDent, avem o echipă de experți în parodontologie care se ocupă de sănătatea gingiilor. Parodontoza este o afecțiune gravă care poate duce la pierderea dinților dacă nu este tratată corespunzător. Oferim tratamente eficiente pentru parodontoză care vizează eliminarea bacteriilor și îmbunătățirea sănătății gingiei. Mai multe informații despre parodontoză și tratamentul său pot fi găsite aici.

5. Ce tipuri de tratamente pentru copii oferiți?

Oferim tratamentul dentar pentru copii sau pedodonție care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea problemelor dentare la copii. Medicii noștri stomatologi sunt instruiți să ofere o îngrijire dentară minunată și prietenoasă pentru copii, garantându-le o experiență pozitivă la dentist. Aveți mai multe informații despre pedodonție aici.

Link-uri

Cosmetică dentară HARMAN