Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Noua din Brașov

“Bun venit la TopAltDent – Excelența în cosmetică dentară în inima cartierului NOUA din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară NOUA

Clinica noastră de stomatologie TopAltDent – Experți în Cosmetică Dentară

La TopAltDent, localizat în proximitatea cartierului NOUA din Brașov, ne mândrim cu o echipă de medici stomatologi de înalt profesionalism și expertiză în domeniul lor. Elevam standardul în serviciile de Cosmetică Dentară prin asigurarea unui tratament de înaltă calitate, orientat către nevoile pacienților noștri. Ne dedicăm constant îmbunătățirii și inovării în tratamentele pe care le oferim, asigurându-ne că îmbinăm cea mai recentă tehnologie cu compasiunea și grijă pentru fiecare pacient. Alege TopAltDent și fă primul pas către zâmbetul perfect!

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Cosmetică dentară

Cosmetica dentară nu este doar despre un zâmbet frumos; este despre sănătatea și încrederea ta. Alegerea unei clinici dentare de calitate, precum TopAltDent din vecinătatea NOUA din Brașov, este esențială pentru a beneficia de cele mai bune servicii. La TopAltDent, ne dedicăm oferirii unui serviciu de înaltă calitate, cu medici profesioniști și tehnologie avansată. Înțelegem cât de important este pentru tine să ai un zâmbet pe care îl poți purta cu mândrie, de aceea ne-am angajat să oferim nu doar un tratament eficient, dar și unul care ține cont de confortul și nevoile tale specifice. Lasă-ne să îți redăm încrederea și să îți îmbunătățim sănătatea orală, alegând TopAltDent pentru cosmetica ta dentară.

profesionistă Cosmetică dentară NOUA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de NOUA

Ce beneficii aduce alegerea celei mai bune Cosmetice dentare?

Avantajele pe care le oferă utilizarea celei mai bune Cosmetice dentare sunt numeroase și semnificative. În primul rând, vă poate îmbunătăți încrederea în sine, având un zâmbet mai strălucitor și mai atractiv care poate face o diferență în cariera dvs. și în viața personală. În al doilea rând, utilizând produse calitative de Cosmetică dentară, vă puteți proteja sănătatea orală, evitând probleme precum cariile sau bolile gingivale. Cele din urmă pot fi nu numai dureroase și inestetice, dar pot duce și la pierderea dinților în cazuri grave. În plus, a opta pentru o clinică stomatologică cu recenzii pozitive este cu adevărat important. TopAltDent, situat în apropierea cartierului NOUA din Brașov, vă oferă servicii de top în materie de Cosmetică dentară. Alegeți un cabinet dentar cu experiență și recuzii excelente pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai bune servicii și de rezultatele pe care vi le doriți. Încrederea în profesionistul cu care lucrați este esențială, de aceea vă invităm să ne vizitați la TopAltDent.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de NOUA

Serviciile noastre la TopAltDent, aproape de cartierul NOUA în Brașov

La TopAltDent, ne mândrim cu furnizarea unei game largi de servicii stomatologice de înaltă calitate, aproape de cartierul NOUA din Brașov. Oferim Implant Dentar realizat de specialiști cu experiență, Tratamente dentare cu laser pentru o mai bună precizie și confort, Protetică Dentară pentru restaurarea zâmbetului dumneavoastră, și Radiologie Dentară pentru diagnosticare precisă.

Este important pentru noi să vă ajutăm să aveți un zâmbet strălucitor, tocmai de aceea avem servicii de Cosmetică Dentară. Păstrarea sănătății generale a gurii este esențială, astfel încât oferim și Profilaxie Dentară. Prin Tratament Endodontic, ne asigurăm că problemele de la rădăcina dintelui sunt rezolvate eficient.

O altă specializare a noastră este Parodontologia, împreună cu Ortodonția pentru alinierea corectă a dinților. Serviciul nostru de Odontologie vă ajută, de asemenea, în combaterea bolilor dentare. Înțelegând că copiii au nevoie de o îngrijire specială, TopAltDent oferă și servicii de Pedodonție.

Vă așteptăm la clinica noastră dentară TopAltDent, aproape de cartierul NOUA în Brașov, pentru a vă oferi cele mai bune servicii stomatologice.

FAQ - Cosmetică dentară in NOUA

1. Ce tipuri de servicii oferă clinica TopAltDent în apropiere de cartierul NOUA?

Clinica TopAltDent oferă o gamă largă de servicii dentare printre care: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Echipa noastră pune mare accent pe profilaxia dentară, fiind un element vital în menținerea sănătății dentare a pacienților noștri.

2. Care este avantajul tratamentului dentar cu laser oferit de clinica TopAltDent?

Tratamentul dentar cu laser este o metodă modernă, minim invazivă, care reduce disconfortul pacientului, durerea și timpul de recuperare. El poate fi folosit într-o varietate de proceduri stomatologice, precum tratamentul cariilor, tratamentul parodontozei, sau în tratamentele endodontice.

3. Ce este Cosmetică Dentară și cum poate îmbunătăți aspectul danturii mele?

Cosmetica Dentară este specialitatea stomatologică care se ocupă cu îmbunătățirea aspectului estetic al danturii. Aceasta poate include diverse proceduri precum albirea dinților, fațetele dentare, coroanele și punțile dentare. Echipa noastră expertă de la TopAltDent vă poate ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi l-ați dorit întotdeauna.

4. Ce este Proteza Dentară și de ce ar trebui să aleg din oferta clinicii TopAltDent în acest sens?

Proteza Dentară este o soluție utilă și eficientă pentru înlocuirea dinților pierduți. La TopAltDent, oferim solutii moderne de protezare dentară precum implanturile dentare și punțile dentare, care sunt concepute să se potrivească perfect cu restul dinților dvs., astfel încât nimeni nu va observa că aveți un dinte fals.

5. Ce este tratamentul endodontic și cum ajută pacienții TopAltDent?

Tratamentul endodontic, sau canalul radicular, este o procedură folosită pentru a salva și a repara un dinte care este grav deteriorat sau infectat. La TopAltDent, realizăm tratamente endodontice eficiente care elimină durerea și desconfortul asociate cu infecțiile dentare severe.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp