Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Sacele din Brașov

Furnizăm servicii de Cosmetică Dentară de la TopAltDent, cea mai bună alegere în proximitatea Săcele pentru un zâmbet perfect.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară SACELE

TopAltDent – Clinica de Top în SACELE pentru Cosmetică Dentară

Situată în vecinătatea cartierului SACELE din Brașov, clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, aduce zâmbete pe chipurile pacienților noștri de ani buni. Ne mândrim cu un personal format exclusiv din doctori profesioniști și experți în domeniul lor, dedicați să vă ofere cele mai bune servicii stomatologice posibile. Fie că aveți nevoie de o curățare de rutină, o plombă sau de cosmetică dentară avansată, sunteți în mâinile cele mai bune. Ne străduim să ne menținem standardul ridicat de îngrijire, considerând că fiecare pacient merită un zâmbet sănătos și strălucitor. Vă invităm să experimentați calitatea excepțională a serviciilor noastre și să descoperiți diferența pe care o face TopAltDent.

Pentru ce este important să alegeți o clinică dentară de încredere pentru Cosmetică dentară?

Îngrijirea danturii este fundamentală pentru sănătatea și încrederea în sine. Alegerea unei clinici dentare de calitate, precum TopAltDent, situată aproape de cartierul SACELE din Brașov, se potrivește perfect cu aceasta nevoie. Tratamentele noastre de cosmetica dentară nu fac doar minuni pentru aspectul dvs., dar și pentru starea de bine și calitatea vieții. Profesionalismul, competența și experiența echipei noastre sunt un angajament pentru rezultatele de neegalat. Păstrăm mereu un nivel ridicat de igienă și folosim tehnologii de ultimă oră, astfel vă puteți bucura de un zâmbet strălucitor și sănătos. Cosmetica dentară de calitate este mult mai mult decât frumusețea, este o chestiune de sănătate și încredere în sine. Alegeți TopAltDent pentru a vă bucura de un zâmbet perfect!

profesionistă Cosmetică dentară SACELE

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de SACELE

Beneficiile alegerii celui mai bun serviciu de Cosmetică Dentară la TopAltDent

Cosmetică dentară este nu doar despre înfrumusețarea zâmbetului tău, este despre a avea încredere în tine și a te simți confortabil în propria ta piele. Un zâmbet frumos transmite încredere în sine și te ajută să te conectezi mai ușor cu ceilalți. La TopAltDent, clinica dentară de top situată în apropiere de cartierul SACELE din Brașov, îți oferim cele mai bune servicii de cosmetică dentară pe care le poți găsi. Având recenzii excelente și un rang înalt de clasare, este esențial să alegeți o clinică dentară pe care o puteți încredere. Sănătatea orală este extrem de importantă, iar alegerea clinicii potrivite poate face diferența între un zâmbet frumos și sănătos și unul care nu este. La TopAltDent, îți garantăm că vei primi cele mai bune servicii și că ne vom asigura că zâmbetul tău va radia de sănătate și încredere. Alege cosmetică dentară de la TopAltDent și bucură-te de avantajele unui zâmbet frumos și sănătos.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SACELE

Serviciile noastre dentare de top în SACELE, Brașov

La clinica noastră dentară TopAltDent din apropierea cartierului SACELE, în Brașov, suntem mândri să oferim o gamă variată de servicii stomatologice de înaltă calitate. Pentru cei care caută Implant Dentar, echipa noastră cu experiență este gata să vă asiste. Oferim de asemenea Tratamente dentare cu laser, o metodă modernă și eficientă. Serviciile noastre includ și Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară pentru a menține sănătatea orală. În plus, oferim Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră dentare. Vă așteptăm cu drag la clinica noastră pentru a vă oferi cele mai bune servicii stomatologice.

FAQ - Cosmetică dentară in SACELE

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent din Sacele pentru Cosmetică Dentară?

Clinica de stomatologie TopAltDent situată în apropiere de cartierul Sacele din Brașov, oferă o gamă variată de servicii pentru cosmetică dentară. Acestea includ albirea dinților, fațetele dentare, coroanele și punțile, precum și restaurările dentare cosmetice. Fiecare procedură este personalizată pentru a îndeplini nevoile individuale ale fiecărui pacient. Avem o echipă de profesioniști calificați care lucrează împreună pentru a crea zâmbete frumoase și sănătoase. Puteți afla mai multe despre cosmetică dentară în acest articol de pe site-ul nostru.

2. Ce presupune un Implant Dentar la TopAltDent?

Un implant dentar oferit la TopAltDent este o modalitate eficientă și durabilă de a înlocui un dinte lipsă. Este o procedură chirurgicală în care un dispozitiv mic, similar cu un șurub, este inserat în maxilar pentru a acționa ca rădăcină a dintelui. Pe aceasta este montată o coroană sau o punte. Avantajele includ aspectul natural, funcționalitatea îmbunătățită, confortul și durabilitatea. Avem mai multe informații despre implanturi dentare aici, în această postare de pe blogul nostru.

3. Cum funcționează Tratamentele Dentare cu Laser la TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser de la TopAltDent utilizează tehnologia laser pentru a trata diverse afecțiuni dentare. Acestea includ cariile dentare, îndepărtarea țesutului moale sau dur, albirea dinților și multe altele. Tratamentele cu laser sunt confortabile, minim invazive și pot ajuta la vindecarea mai rapidă. Detalii suplimentare despre beneficiile tratamentului cu laser puteți găsi în această postare a blogului.

4. De ce este importantă Protetica Dentară?

Proteza dentară este esențială pentru restaurarea funcției și esteticii orale după pierderea unuia sau a mai multor dinți. La TopAltDent, oferim o gamă largă de opțiuni protetice, inclusiv coroane și punți, proteze parțiale sau totale și implanturi dentare. Aflați mai multe despre soluțiile moderne pentru zâmbetul dvs. în acesta postare a blogului.

5. Cum pot preveni și trata bolile de gingii cu ajutorul Parodontologiei la TopAltDent?

Parodontologia se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor gingiilor și structurilor de susținere ale dintelui. La TopAltDent, oferim o serie de tratamente parodontale, inclusiv detartraj și igienizare profesională, tratament cu laser și chirurgie parodontala. Mai multe informații despre cum puteți avea grija de sănătatea gingiilor dvs. poate fi găsit în aceasta postare a blogului.

Link-uri

Cosmetică dentară SACELE