Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului San-Petru din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent în apropierea cartierului SAN-PETRU din Brașov, locul unde cosmetica dentară este mai mult decât un serviciu, este o artă.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară SAN-PETRU

TopAltDent – Clinica de stomatologie cu specialiști în cosmetică dentară

Situată în proximitatea cartierului SAN-PETRU din Brașov, clinica noastră dentară, TopAltDent, vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii destinate să vă recupereze și să vă mențină sănătatea dentară. Avem la dispoziție o echipă de medici profesioniști și experți, care are ca obiectiv principal oferirea unui zâmbet perfect clienților noștri. Am reușit să ne creăm un renume datorită profesionalismului, dedicării și corectitudinii pe care le arătăm fiecărui pacient în parte. Serviciul nostru deosebit de solicitat este cosmetica dentară. Acesta implică o serie de proceduri menite să îmbunătățească aspectul danturii dumneavoastră, influențând în mod pozitiv încrederea în sine. La TopAltDent, ne străduim să vă oferim cele mai bune soluții dentare, care să se potrivească nevoilor dumneavoastră unice.

De ce este esențial să alegi o clinică de încredere pentru cosmetica dentară?

Frumusețea și sănătatea zâmbetului dumneavoastră sunt prioritățile noastre la clinica TopAltDent, situată convenabil lângă cartierul SAN-PETRU din Brașov. Într-o lume în care prima impresie este crucială, cosmetica dentară a devenit mai importantă ca niciodată. Alegerea unei clinici dentare de încredere asigură nu numai rezultate estetice, ci și o abordare profesională și respectuoasă a sănătății orale. Accesând serviciile noastre, veți beneficia de tehnologie de ultimă oră, medici dentiști cu experiență, materiale de înaltă calitate și soluții personalizate pentru nevoile specifice ale zâmbetului dumneavoastră. La TopAltDent, transformăm cosmetica dentară dintr-un vis în realitate, garantând un zâmbet care vă va crește încrederea în sine și vă va îmbunătăți sănătatea orală. Alegeți TopAltDent și transformați-vă zâmbetul astăzi!

profesionistă Cosmetică dentară SAN-PETRU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de SAN-PETRU

Beneficiile alegerii celei mai bune Cosmetice Dentare de la TopAltDent

Optarea pentru cea mai bună Cosmetică Dentară este esențială pentru un zâmbet strălucitor și o sănătate orală optimă. La Clinica noastră, TopAltDent, situată în apropierea cartierului SAN-PETRU, Brasov, oferim servicii de Cosmetică Dentară de cea mai înaltă calitate. Alegând o clinică stomatologică cu recenzii excelente, aveți siguranța cunoștințelor, experienței și profesionalismului. Importanța alegerii bunei Cosmetice Dentare este îmbinarea perfectă dintre funcționalitate și estetică, iar aceasta poate fi cel mai bun pas în direcția îmbunătățirii încrederii în sine și a calității vieții. În clinica noastră, prețuim fiecare pacient și ne străduim să oferim un serviciu de invidiat, personalizat pentru nevoile dvs. specifice. Păstrați-vă zâmbetul frumos și sănătos alegând TopAltDent pentru toate nevoile dvs. de Cosmetică Dentară.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SAN-PETRU

Servicii Dentare de top în SAN-PETRU, Brașov

Situată în apropiere de cartierul SAN-PETRU din Brașov, TopAltDent este o clinică stomatologică dedicată sănătății și frumuseții zâmbetului dumneavoastră. Oferim o gamă largă de servicii de înaltă calitate precum Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Având la dispoziție cel mai avansat echipament și specialiști cu experiență, ne dedicăm asigurării unei îngrijiri dentare complete pentru toată familia. Descoperiți serviciile noastre excepționale în clinica noastră, TopAltDent!

FAQ - Cosmetică dentară in SAN-PETRU

1. Ce servicii de Cosmetică Dentară oferă TopAltDent în apropierea cartierului SAN-PETRU din Brasov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii de cosmetică dentară pentru a îmbunătăți zâmbetul pacienților noștri. Acestea includ albirea dinților, fațete dentare, coroane dentare, botox sau restaurări dentare. Scopul nostru este de a crea un zâmbet frumos și sănătos. Echipa noastră de specialiști oferă cele mai bune soluții pentru toate nevoile de estetica dentara. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați ghidul nostru despre Cosmetică Dentară.

2. Oferă TopAltDent servicii de Implant Dentar în apropierea cartierului SAN-PETRU?

Da, în cadrul clinicii noastre oferim servicii de Implant Dentar. Aceasta este o metodă eficientă de a înlocui dinții lipsă, rezultând un zâmbet natural și funcțional. Oferim soluții moderne de protetică dentară, inclusiv implanturile dentare, care pot fi o opțiune mai bună decât punțile sau protezele dentare tradiționale.

3. Ce este Tratamentul Endodontic și când este nevoie de acesta?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de root canal, se referă la tratamentul interiorului dintelui pentru a elimina infecția și a proteja dinții de viitoare invazii bacteriene. Acest tratament poate fi necesar ca urmare a unui accident dentar, a unei carii severe sau a unei infecții la rădăcina dintelui. Consultați ghidul nostru despre Tratamentul Endodontic pentru mai multe detalii.

4. Ce tipuri de Tratamente dentare cu laser oferă TopAltDent în apropierea cartierului SAN-PETRU?

La TopAltDent, utilizăm tehnologia laser pentru o varietate de tratamente dentare, incluzând îndepărtarea țesuturilor moi și dure, tratamentul parodontozelor și chiar vindecarea leziunilor la nivelul mucoaselor bucale. Tratamentele cu laser sunt minim invazive și oferă un timp de recuperare mai scurt pentru pacienți. Cititi despre beneficiile tratamentului cu laser pe site-ul nostru.

5. Ce este Parodontologia și cum poate ajuta la sănătatea gingiilor mele?

Parodontologia este specialitatea în stomatologie dedicată sănătății gingiilor și structurilor care sprijină dinții. Serviciile noastre includ tratamentul și prevenirea bolilor parodontale, precum parodontoza. Oferim și instrucțiuni pentru îngrijirea orală la domiciliu, pentru a vă ajuta să vă păstrați gingiile sănătoase. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru de parodontologie.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp