Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Scheii din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere pentru cosmetica dentară din apropierea cartierului Scheii din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară SCHEII

TopAltDent – experți în Cosmetică Dentară în cartierul Scheii, Brașov

Bun venit la TopAltDent, clinica dvs. de elită, situată în apropiere de cartierul Scheii din Brașov, unde ne mândrim cu cei mai profesioniști și experimentați medici stomatologi. Echipa noastră este dedicată domeniului Cosmetică dentară, oferind o gamă largă de tratamente pentru a vă îmbunătăți și a vă menține zâmbetul strălucitor. Promisiunea noastră pentru pacienți este de a asigura servicii de înalt standard printr-o abordare personalizată și minuțioasă pentru fiecare pacient în parte. Înfrumusețarea zâmbetului dvs. este misiunea noastră principală și nu ne oprim până când nu sunteți pe deplin mulțumit. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet perfect și pentru experiența unei îngrijiri dentare de înaltă calitate.

Importanța alegerii unei bune clinici pentru Cosmetică Dentară

Alegerea unei clinici dentare de înaltă calitate este de o importanță crucială atunci când vine vorba de cosmetică dentară. O astfel de decizie poate avea un impact semnificativ asupra rezultatului final și asupra sănătății și încrederii noastre. La TopAltDent, situată în proximitatea cartierului Scheii din Brașov, ne dedicăm în a oferi cele mai bune servicii de cosmetică dentară. Profesionalismul echipei noastre de medici dentisti, alături de folosirea celor mai noi tehnologii în domeniul dentar, are drept scop oferirea unui zâmbet sănătos și armonios. TopAltDent este o alegere ideală pentru toți cei care au nevoie de tratamente sau intervenții în domeniul stomatologiei estetice, punând la dispoziție un personal bine instruit și o experiență plăcută din momentul în care pășiți în clinică, până la sfârșitul tratamentului.

profesionistă Cosmetică dentară SCHEII

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de SCHEII

Cosmetică dentară de înaltă calitate la TopAltDent!

Ești în căutarea unei Cosmetică dentară excepționale care să îți elibereze zâmbetul adevărat? TopAltDent, situată în apropierea cartierului SCHEII din Brașov, îți oferă servicii stomatologice de top, care nu numai că îți păstrează sănătatea orală, dar transformă și aspectul tău prin intermediul cosmeticei dentare. Alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii foarte bune este esențială pentru a asigura rezultate de lungă durată și a preveni problemele viitoare. Prin alegerea TopAltDent vei beneficia de expertiza unei echipe profesioniste care pune la dispoziția ta ultimele tehnologii în materie de Cosmetică dentară. Acest lucru îți oferă nu numai un zâmbet strălucitor, dar și încredere în sine și o mai bună calitate a vieții. Nu mai aștepta, descoperă avantajele unui zâmbet de vedetă cu Cosmetică dentară la TopAltDent!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCHEII

Serviciile Stomatologice TopAltDent în apropierea cartierului SCHEII, Brasov

La clinica noastră TopAltdent, situată lângă cartierul Scheii din Brasov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice profesionale pentru toți membrii familiei. Unul dintre serviciile noastre este Implantologia Dentară, ce constă în înlocuirea dinților lipsă cu ajutorul unui implant dentar. De asemenea, oferim Tratamente Dentare cu Laser pentru o gamă largă de probleme dentare, cum ar fi cariile, parodontoza și alte boli gingivale. Pentru pacienții care au dinți deteriorați, putem oferi restaurări prin intermediul servicului de Protetică Dentară.

Oferim de asemenea Radiologie Dentară pentru a diagnostica diferite afecțiuni dentare, îmbunătățind astfel calitatea tratamentului. De asemenea, pentru a asigura că zâmbetele pacienților noștri sunt cât mai luminoase, oferim servicii de Cosmetică Dentară. Pentru a preveni apariția bolilor dentare, oferim Profilaxie Dentară pentru întreținerea generală a sănătății dentare.

Dacă este necesar un Tratament Endodontic pentru a trata problemele pulpului dentar, clinica noastră este gata să vă servească. Mai mult, dacă suferiți de boli ale țesuturilor care susțin dinții, expertii noștri în Parodontologie sunt aici pentru a vă ajuta. Pentru aceia care necesita un tratament ortodontic, clinica noastră oferă servicii de Ortodonție.

De asemenea, noastră clinica ofera servicii de Odontologie si Pedodontie pentru a asigura că sănătatea dentară a copiilor este bine întreținută.

Vă așteptăm cu drag la clinica noastră TopAltDent în apropierea cartierului Scheii pentru a vă oferi un zâmbet sănătos și fericit!

FAQ - Cosmetică dentară in SCHEII

1. Ce servicii oferă clinica dumneavoastră de stomatologie în cartierul SCHEII, Brașov?

Clinica noastră, TopAltDent, oferă o gamă largă de servicii stomatologice în apropierea cartierului SCHEII, în Brașov. Serviciile noastre includ: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Suntem dedicați în a oferi cele mai bune servicii clienților noștri, utilizând cele mai noi tehnologii și metode. Mai multe detalii despre serviciile noastre puteți găsi [aici.](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/)

2. Care sunt beneficiile stomatologiei cosmetice?

Stomatologia cosmetică are multiple beneficii. Nu numai că îmbunătățește aspectul danturii, dar și ridică încrederea în sine a pacientului. Oferim o gamă largă de tratamente cosmetice dentare, de la albirea dinților până la fațetele dentare și coroanele complete. Datorită tehnologiilor avansate pe care le folosim, aceste tratamente sunt eficiente și sigure. Pentru mai multe detalii, [click aici.](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/)

3. Ce este profilaxia dentară și de ce este importantă?

Profilaxia dentară se referă la un set de măsuri luate pentru prevenirea bolilor dentare. Aceasta include curățarea profesională a dinților și a gingiilor, fluorizare, educație pentru o igienă orală corespunzătoare. Profilaxia dentară este esențială pentru menținerea sănătății orale. [Aflați mai multe](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/) despre importanța profilaxiei dentare.

4. Ce este un tratament endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic este un tratament stomatologic care tratează interiorul dintelui pentru a elimina infecția și a proteja dintelui de ulterioare infecții. Este necesar atunci când pupa dintelui devine inflamată sau infectată. Acest proces permite salvarea dintelui și prevenirea extracției. Detalii suplimentare despre acest tratament și când este necesar puteți găsi [aici.](https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/)

5. Ce este parodontologia și cum contribuie la sănătatea orală?

Parodontologia se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor parodontale, adică ale țesuturilor care susțin dinții. O igienă orală corespunzătoare, vizite regulate la medicul dentist și tratamentele parodontale pot contribui la prevenirea pierderii dinților și la menținerea sănătății orale. [Aflați mai multe](https://topaltdent.ro/parodontologia-cum-sa-aveti-grija-de-sanatatea-gingiilor-dvs/) despre parodontologie.

Link-uri

Cosmetică dentară SCHEII