Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Tractorul din Brașov

Bun venit la TopAltDent, clinica ta de încredere din apropierea cartierului Tractorul, Brașov, specializată în Cosmetică dentară de top!

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară TRACTORUL

TopAltDent – Clinică de Cosmetică Dentară Profesională și de Top

Situată în apropiere de cartierul Tractorul din Brașov, clinica noastră stomatologică TopAltDent este recunoscută pentru profesionalismul și expertiza remarcabilă a medicilor noștri dentisti. Foarte cunoscuți în domeniul stomatologic și, în special, în domeniul cosmeticii dentare, medicii noștri sunt dedicați să vă ofere un zâmbet impecabil și sănătos într-un mediu ce pune accent pe calm și confort. Cu o abordare prietenoasă și personalizată pentru fiecare pacient, ne străduim să transformăm fiecare vizită într-o experiență plăcută și să schimbăm percepțiile convenționale despre vizita la dentist. Suntem una dintre cele mai respectate clinici stomatologice și suntem mândri să fim la avangarda tehnologiei și a practicilor eficiente de cosmetică dentară. Echipa noastră vă așteaptă pentru a vă îndruma și a vă asista în călătoria dvs. spre un zâmbet strălucitor și sănătos.

Importanța alegerii unei clinici de top pentru Cosmetica Dentară

Alegerea unei clinici dentare de încredere este esențială în obținerea rezultatelor dorite. Un zâmbet atrăgător este o componentă esențială a autoîncrederii și nu poate fi obținut fără intervenția unui medic dentist specializat, cu o înaltă calificare în estetica dentară. La Clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în apropierea cartierului Tractorul din Brașov, echipa noastră de profesioniști dedicată calității și perfecțiunii, vă va ajuta să obțineți zâmbetul perfect, într-un mediu curat, sigur și rafinat. Echipamentul de ultimă generație, tehnicile moderne de tratament, dar și atenția constantă la detalii, asigură cele mai bune rezultate, un confort maxim în timpul tratamentului și o experiență plăcută. Nu lăsați întâmplarea să decidă când vine vorba de estetica dentară, alegeți profesionalismul, alegeți TopAltDent!

profesionistă Cosmetică dentară TRACTORUL

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de TRACTORUL

Beneficiile Alegerii celei mai bune Cosmetice Dentare

A opta pentru cea mai bună Cosmetică dentară nu este doar o alegere estetică, ci o investiție în sănătatea și încrederea în sine. Transformarea zâmbetului prin tehnici avansate de Cosmetică dentară, cum ar fi albirile, fațetele dentare, inlay-urile sau coroanele dentare, reprezintă întotdeauna o decizie importantă. Prin urmare, este important să ne încredem în mâinile celor mai bine pregătiți specialiști, cu recenzii excelente și un înalt nivel de profesionalism. La TopAltDent, suntem mândri de expertiza noastră în domeniul Cosmetică dentară, și ne dedicăm oferirii serviciilor cele mai inovative și de înaltă calitate. Situată lângă cartierul TRACTORUL din Brașov, clinica noastră s-a diferențiat de-a lungul anilor prin calitatea superioară a serviciilor și satisfacția deplină a pacienților. Alegera clienților noștri ne stimulează să continuăm să punem la dispoziție cele mai bune soluții de estetică dentară. Investește în sănătatea ta orală și redescoperă bucuria unui zâmbet strălucitor cu TopAltDent, clinica ta de încredere în Cosmetică dentară.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRACTORUL

Serviciile Noastre Dentare

Situat în apropierea cartierului TRACTORUL din Brașov, TopAltDent oferă o gamă variată de servicii stomatologice personalizate pentru nevoile fiecărui pacient. Printre serviciile noastre se numără Implant Dentar, garantând rezultate estetice și funcționale, și Tratamente Dentare cu Laser, pentru o procedură precisă și fără durere. Pentru restaurarea sau înlocuirea dinților, oferecem servicii profesionale de Protetică Dentară.

Pentru un diagnostic corect și complet, avem la dispoziție Radiologie Dentară. De asemenea, suntem specializați în Cosmetică Dentară pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care îl doriți. Pentru a menține sănătatea dentară, oferim servicii complete de Profilaxie Dentară.

Fie că aveți nevoie de Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie sau Pedodonție, echipa noastră de profesioniști este aici pentru a vă asigura că primiți cel mai bun tratament posibil. În TopAltDent, pacienții noștri sunt întotdeauna prima noastră prioritate.

FAQ - Cosmetică dentară in TRACTORUL

1. Ce servicii de cosmetica dentara ofera clinica TopAltDent?

Răspuns: La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii de cosmetičă dentară menite să îmbunătățească zâmbetul pacienților noștri. Printre acestea se număra albinsirea dinților, reconturarea dentară, veneții dentari, coroanele, punțile și tratamentul ortodontic. Oferim, de asemenea, servicii de profilaxie dentară pentru a preveni apariția problemelor dentare. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul nostru https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/.

2. Sunt in cartierul TRACTORUL, Brasov. Unde pot gasi clinica dumneavoastra?

Răspuns: Clinica noastră, TopAltDent, este situată în apropiere de cartierul TRACTORUL, în Brașov. Oferim o gamă mare de servicii stomatologice care includ Cosmetică Dentară, Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară și multe altele. Pentru a obține indicatii despre cum să ajungi la clinica noastră, te rugăm să ne contactezi sau să consulți site-ul nostru.

3. Ce este tratamentul endodontic si când este necesar?

Răspuns: Tratamentul endodontic, cunoscut și sub denumirea de tratament de canal, este necesar atunci când pulpa dintelui devine inflamată sau infectată. În cadrul acestui tratament, pulpa este îndepărtată, interiorul dintelui este curățat și apoi sigilat. S-ar putea să fie nevoie de acest tratament din cauza unei carii dentare profunde, a unei fisuri sau fracturi în dinte sau a unei răniri a dintelui. Mai multe informații despre acest tratament găsiți pe site-ul nostru https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/.

4. Ce este parodontologia și cum poate ajuta la îngrijirea sănătății gingiilor mele?

Răspuns: Parodontologia este o ramură specială a stomatologiei care se ocupă de sănătatea gingiilor și a altor structuri care susțin dinții. Parodontologii se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor parodontale, cum ar fi parodontoza. Ei pot ajuta la menținerea sănătății gingiilor și prevenirea pierderii dinților. Mai multe informații despre parodontologie găsiți pe site-ul nostru – https://topaltdent.ro/parodontologia-cum-sa-aveti-grija-de-sanatatea-gingiilor-dvs/.

5. Ce include Protetica Dentară si cum poate îmbunătăți zâmbetul meu?

Răspuns: Protetica Dentară include un spectru larg de soluții concepute pentru înlocuirea dinților pierduți, refacerea funcției dentare și îmbunătățirea aspectului estetic al zâmbetului dumneavoastră. Acesta poate include lucrări protetice, cum ar fi coroane, punți, dentare sau proteze dentare. Protetica dentară nu îmbunătățește doar aspectul zâmbetului dumneavoastră, dar contribuie și la îmbunătățirea sănătății generale a gurii. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul nostru – https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp