Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Cosmetică Dentară în apropierea cartierului Triaj din Brașov

Dobândiți zâmbetul visurilor dvs. cu Cosmetică dentară de înaltă calitate la TopAltDent, clinică dentară prestigioasă în apropierea cartierului TRIAJ, Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Cosmetică dentară TRIAJ

Clinica noastră de stomatologie TopAltDent – Excelență în Cosmetică dentară

Bine ați venit la clinica noastră de stomatologie TopAltDent, renumită în apropierea cartierului TRIAJ din Brașov pentru oferta noastră de servicii de înaltă calitate în domeniul Cosmetică dentară. Suntem consacrați satisfacerii nevoilor pacienților noștri prin furnizarea celor mai eficiente, profesionale și personalizate servicii de îngrijire a dinților. Echipa noastră este compusă din medici dentiști specializați și experimentați, adevărați experți în domeniul Cosmeticii dentare, gata să vă redă încrederea în zâmbetul dumneavoastră. La TopAltDent, ne străduim să oferim fiecărui pacient un zâmbet sănătos și strălucitor. Vă așteptăm cu drag!

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru cosmetică dentară

Când vine vorba de sănătatea și estetica danturii dumneavoastră, alegerea unei clinici dentare de încredere precum TopAltDent în apropierea cartierului Triaj din Brașov este esențială. Având la dispoziție o gamă largă de servicii de cosmetică dentară, de la albirea dinților și fațete dentare până la implanturi și proteze, clinica noastră vă asigură rezultate impresionante și un zâmbet care să vă inspire încredere. Este crucial să alegeți o clinică dentară cu specialiști experimentați, tehnologie de vârf și un mediu steril, toate acestea pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate și un zâmbet frumos și sănătos. Alegeți TopAltDent, unde tratarea pacienților cu profesionalism și furnizarea celor mai bune servicii sunt mereu prioritățile noastre principale.

profesionistă Cosmetică dentară TRIAJ

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Cosmetică dentară in apropiere de TRIAJ

Beneficiile alegerii celei mai bune Cosmetice dentare la TopAltDent

Deși există numeroase clinici stomatologice în jurul cartierului TRIAJ din Brasov, la TopAltDent, oferim servicii de înaltă calitate în domeniul cosmeticii dentare. Alegerea celui mai bun prestator de servicii de cosmetică dentară poate avea un impact profund asupra încrederii în sine prin îmbunătățirea zâmbetului și a sănătății orale. Păstrându-și prioritatea pe servicii de calitate superioară, TopAltDent se poate lăuda cu recenzii excelente, demonstrând dedicarea noastră pentru clienții noștri. Valorizăm fiecare pacient care trece pragul clinicii noastre din apropierea TRIAJ, prin urmare, efectuăm fiecare procedură de cosmetică dentară cu cea mai mare atenție și grija. Înțelegem importanța smilesului tău și ne dorim să aducem zâmbirea pe fețe. În consecință, alegerea unui dentist cu experiență în cosmetica dentară, precum TopAltDent, este vitală pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului tău. Încrederea ta în noi este cea mai bună recompensă pentru serviciile noastre de cosmetică dentară de top.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRIAJ

Serviciile noastre dentare în apropiere de cartierul TRIAJ, Brașov

La TopAltDent, clinica noastră dentară situată aproape de cartierul TRIAJ în Brașov, asigurăm o gamă largă de servicii dentare pentru toate necesitățile dumneavoastră. Oferim de la Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară, până la Radiologie Dentară și Cosmetică Dentară. De asemenea, accentuăm importanța Profilaxiei Dentare și oferim servicii de Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne mândrim nu doar cu experiența și calificările noastre, dar și cu dedicarea și pasiunea pe care o avem pentru a asigura că toți pacienții noștri primesc cea mai bună îngrijire dentară.

FAQ - Cosmetică dentară in TRIAJ

1. Care sunt serviciile de Cosmetică Dentară pe care le oferă clinica dentară TopAltDent din apropierea cartierului Triaj din Brașov?

Răspuns: Clinica noastră dentară oferă numeroase servicii cosmetice dentare personalizate pentru fiecare pacient. Acestea includ albirea dinților, fațetele dentare, coroanele dentare și multe altele. Aceste proceduri sunt realizate de medicii noștri dentiști, cu experiență și înalt calificați, care vor avea grijă de tine pe tot parcursul procesului, pentru a-ți asigura un zâmbet frumos și sănătos. Ai putea citi mai multe pe site-ul nostru, în articolul nostru despre Cosmetică Dentară.

2. Cu ce se ocupă departamentul de Parodontologie la clinica TopAltDent?

Răspuns: Departamentul nostru de Parodontologie se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor gingiilor și ale altor structuri care susțin dinții. Acestea includ parodontoza, gingivita și multe altele. Prin vizitarea clinicilor noastre situate aproape de Triaj, te poți asigura că gingiile tale sunt sănătoase și fără probleme. Pentru mai multe informații, vizitează pagina noastră de Parodontologie.

3. Ce sunt tratamentele dentare cu laser care se efectuează în clinica TopAtDent?

Răspuns: Tratamentele dentare cu laser sunt proceduri moderne și eficiente care utilizarea raze laser în tratarea diverselor afecțiuni ale danturii. Ele pot fi folosite pentru a elimina cariile, pentru albirea dintilor, pentru tratamentul afecțiunilor parodontale și altele. În clinica noastră din apropierea cartierului Triaj, utilizăm tehnologia cu laser pentru a oferi pacienților noștri o îngrijire dentară de calitate superioară. Pentru mai multe informații, te invităm să vizitezi pagina noastră despre Tratamente dentare cu laser.

4. Care sunt serviciile de Radiologie Dentară pe care le oferă clinica dentară TopAltDent?

Răspuns: Radiologia dentară este esențială pentru o gamă largă de tratamente și diagnostice dentare. La TopAltDent, folosim tehnologie de ultimă oră pentru a asigura imagini clare și precise, care sunt esențiale în planificarea tratamentului. Aceasta include radiografiile simple, panaromice, 3D și CBCT. Poți afla mai multe despre serviciile noastre de Radiologie Dentară pe site-ul nostru.

5. Cum pot beneficia de Tratament Endodontic în clinica dvs. din apropierea cartierului Triaj din Brașov?

Răspuns: Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament al canalului radicular, este o procedură în care pulpa infectată sau inflamată a unui dinte este îndepărtată, curățată și înlocuită cu un material de umplutură. TopAltDent oferă acest tratament ca o opțiune eficientă pentru salvarea unui dinte care altfel ar trebui extras. Vizitează pagina noastră despre Tratament Endodontic pentru mai multe informații.

Link-uri

Cosmetică dentară TRIAJ