clinica-dentara-topaltdent

despre noi

Cabinetul Stomatologic Topaltdent - alegerea potrivită pentru o dantură sănătoasă

Cabinetul stomatologic Topaltdent este alegerea potrivită pentru o dantură sănătoasă. Aparatura performantă, echipa de specialiști dornici să te ajute să zâmbești cu încredere și locația deosebită pe care trebuie să o explorezi – acestea sunt doar câteva motive pentru care trebuie să ne alegi!

Misiunea noastră este ca tu să te bucuri de o dantură sănătoasă și puternică! Activitatea din cadrul clinicii este întotdeauna supravegheată de medicii responsabili pentru zâmbetul tău. Atmosfera este plăcută și relaxată pentru că doar așa putem obține rezultate de excepție.

Ne bazăm pe aparatura de ultimă generație care ajută la depistarea în profunzime a defectelor dentare. Aparatura radiologică digitală funcționează la cele mai înalte standarde.

Specialiștii noștri sunt gata să te primească cu brațele deschise și să te ajute în procesul de rezolvare al complicațiilor dentare.

În plus, îți putem organiza sejurul în inima Brașovului, ca să ai suficient timp și de dispoziția, dar și de dantura ta.

Implantologie

Tratament profesionist pentru o calitate mai bună a vieții și un impact pozitiv asupra aspectului feței.

Cosmetică dentară

Fațete și coroane dentare cu un înalt grad de durabilitate și aspect similar dintelui natural.

Parodontologie

Tratamente minim-invazive pentru parodontoză, gingivită și alte afecțiuni parodontale.

Radiologie

Tehnologii digitale de ultimă oră pentru un diagnostic corect și imediat.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

sergiu-silion

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

zaharia-nedealcov

Zaharia Nedealcov

Medic stomatolog

olga-branza

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

Recenzii

Muncim Pentru Zâmbetul Tău

Rodica Mărginean
Rodica Mărginean
Read More
Doctori specialiști ca la carte! Eu mi-am refăcut mandibula la domnul Silion. Până atunci am purtat proteza mobilă, dar s-a rupt de două ori într-un an și nu puteam să mestec bine. Recomand Topaltdent!
Emilia Negoiu
Emilia Negoiu
Read More
Am făcut recent implanturi Fast & Fixed maxilar și mandibulă în aceeași zi. Nu am avut nici o durere, nici în timpul, nici după operație. Recomand cu cea mai mare căldură echipa Topaltdent.
Cătălin Istrate
Cătălin Istrate
Read More
Un dentist foarte grijuliu, care excelează în a-și liniști pacienții și oferă servicii excelente, explică ce face în fiecare pas. În plus, sejurul la munte a fost excelent. Recomand cu încredere.
Nata Osoianu
Nata Osoianu
Read More
Recomand cu mare drag dl doctor Silion! Cu ajutorul dumnealui, mi-am recăpătat zâmbetul!! Prin calmul și răbdarea de care a dat dovadă la fiecare vizită, m-a ajutat să scap de frica de a veni la dentist.