Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Astra din Brașov

Descoperă TopAltDent, clinica ta de încredere din apropierea cartierului ASTRA, Brașov, specializată în implantologie dentară de ultimă generație!

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie ASTRA

TopAltDent – Experții dvs în Implantologie în Brasov

La clinică stomatologică TopAltDent, situată în apropiere de cartierul ASTRA în Brasov, vă punem la dispoziție servicii de implantologie dentară de cea mai înaltă calitate. Cu o echipă de medici stomatologi profesioniști și cu experiență, prin precizia și dedicarea noastră ne asigurăm că fiecare pacient primește îngrijirea dentară de care are nevoie. Ne străduim să depășim așteptările pacienților noștri cu un serviciu excepțional, de aceea ne considerăm alegerea ideală pentru Implantologie în Brasov. Investiți într-un zâmbet perfect cu TopAltDent, clinica stomatologică unde profesionalismul și umanitatea fac din dvs prioritatea noastră.

Importanța alegerii unei clinici de calitate pentru Implantologie

Alegeți cu încredere TopAltDent, clinica noastră de stomatologie situată lângă cartierul Astra din Brașov, pentru serviciile de implantologie dentală. Siguranța, confortul și rezultatele superioare sunt trei aspecte esențiale în alegerea unei clinici bune pentru implanturile dentare. Ne mândrim cu expertiza și dedicarea echipei noastre de medici specializați în implantologie, care îți vor reda frumusețea zâmbetului tău prin proceduri minim invazive, indiferent de complexitatea cazului. Clinica TopAltDent folosește tehnologia și echipamentele de ultimă generație, pentru a asigura cele mai bune rezultate și o recuperare rapidă. Optează pentru serviciile noastre pentru a te bucura de un zâmbet strălucitor, sănătate orală deplină și o încredere în sine sporită.

profesionistă Implantologie ASTRA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de ASTRA

Beneficiile alegerii celei mai bune clinici de Implantologie

In lumea modernă de astăzi, statutul dvs. oral și sănătatea dvs. dentară sunt la fel de importante ca și restul aspectelor vieții dvs. Acesta este motivul pentru care alegerea celei mai bune clinici de implantologie este esențială. La TopAltDent, am îmbinat experiența, profesionalismul și tehnologia avansată pentru a vă oferi cele mai bune servicii de implantologie din apropierea cartierului ASTRA, în Brașov. Avantajele alegerii unei clinici de top, cu recenzii de înaltă calificare, sunt numeroase. În primul rând, dispunem de expertiza necesară pentru a asigura proceduri sécurizate și eficiente. În plus, reputația noastră impecabilă de încredere ne-a adus aproape de comunitate și ne-a permis să oferim rezultate pozitive constant. Oferirea celor mai bune servicii de implantologie nu este doar un obiectiv al nostru, ci reprezintă și pasiunea și angajamentul nostru de a îmbunătăți sănătatea orală a fiecărui pacient. Păstrați-vă zâmbetul frumos și sănătatea orală în siguranță cu TopAltDent, clinica dvs. de încredere în implantologie.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de ASTRA

Serviciile Noastre de Top în Cartierul ASTRA, Brașov

La TopAltDent, suntem dedicați să oferim servicii stomatologice de elita în cartierul ASTRA din Brașov. Oferim o gamă largă de servicii, dtntre care Implant Dentar, Tratamente Dentare cu Laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară și Cosmetică Dentară. În plus, avem o abordare preventivă prin Profilaxie Dentară, și asigurăm tratamente specializate cum ar fi Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Credem în oferirea de îngrijire dentară completă și integrată, care să satisfacă nevoile specifice ale fiecărui pacient.

FAQ - Implantologie in ASTRA

1. Ce tipuri de servicii oferă clinica dumneavoastră în cartierul ASTRA din Brașov?

Clinica noastră, TopAltDent, oferă o gamă largă de servicii stomatologice, de la Implantologie și tratamente dentare cu laser, la Profilaxie Dentară și Cosmetică Dentară. Oferim, de asemenea, servicii de Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Suntem mândri de calitatea serviciilor noastre și de profesionalismul echipei noastre. Puteți afla mai multe despre serviciile noastre pe site-ul nostru, topaltdent.ro.

2. Ce este Implantologia și cum ajută pacienții?

Implantologia este o procedură de substituire a unui dinte lipsă printr-un implant dentar. Acesta oferă nu doar un aspect estetic îmbunătățit, dar și funcționalitate mai bună. La TopAltDent, folosim tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezultate durabile.

3. Cum funcționează tratamentele dentare cu laser în clinica TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser sunt o soluție modernă și eficientă pentru diverse afecțiuni dentare. Acestea sunt necostisitoare, rapide și minim invazive. În plus, tratamentele cu laser pot reduce durerea și disconfortul, promovând vindecarea rapidă. Puteți afla mai multe despre avantajele tratamentelor laser pe site-ul nostru.

4. Oferiți servicii de Prototică Dentară?

Da, la TopAltDent oferim o gamă completă de servicii de Prototică Dentară. Folosim soluții moderne pentru a vă reda zâmbetul. Dacă aveți nevoie de coroane, punți sau proteze, echipa noastră de experți este aici pentru a vă ajuta. Aveți la dispoziție mai multe informații despre Prototică Dentară pe site-ul nostru.

5. Ce înseamnă Tratament Endodontic și când este nevoie de el?

Tratamentul Endodontic, sau «tratamentul de canal», este necesar când pulpa dentară este inflamată sau infectată. Dacă este lăsat netratat, acest lucru poate duce la durere sau la formarea unui abces. La TopAltDent, acest tratament este realizat în condiții de maximă siguranță și confort. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează acest tratament, vizitați această pagină pe site-ul nostru.

Link-uri

Implantologie ASTRA