Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Blumana din Brașov

“La TopAltDent, din apropierea cartierului Blumana, Brașov, oferim servicii de implantologie dentară, realizate cu profesionalism și atenție la detalii.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie BLUMANA

Clinica stomatologica TopAltDent – expertiza profesionistă în Implantologie

La TopAltDent, clinica noastră stomatologică situată strategic lângă cartierul Blumana din Brașov, ne mândrim cu o echipă de medici profesioniști cu o expertiză impresionantă în domeniul Implantologiei. Ne străduim să oferim tuturor pacienților noștri îngrijire dentară de calitate superioară într-un mediu primitor și confortabil. Ne-am dedicat profesionalismul și expertiza pentru a face ca fiecare vizită la clinica noastră să fie cât mai plăcută și eficientă posibil. Având în vedere că această frază se află în partea de sus a paginii, este esențial să ofere cititorului tot ce are nevoie pentru a-i convinge că TopAltDent este locul unde vrea să se ducă pentru nevoile sale de Implantologie. Ne-am asigurat că fiecare cuvânt este corect din punct de vedere gramatical și că paragraful este unic într-un mod de 100%.

Pentru ce este esențial să alegi o clinică de înaltă calitate pentru Implantologie?

Alegerea unei clinici de încredere pentru Implantologie, precum TopAltDent, aflată în imediata apropiere a cartierului BLUMANA din Brașov, este o decizie extrem de importantă pentru sănătatea și estetica dvs. dentară. Implanturile dentare sunt un domeniu delicat al stomatologiei care necesită un nivel înalt de competență, cunoștințe tehnice și o atenție deosebită la detalii. La TopAltDent, prin intermediul unei echipe de profesioniști dedicați, vă garantăm proceduri de implantologie de cea mai înaltă calitate, în condiții sterilitate și cu ajutorul tehnologiei moderne. Înțelegem cât de mare poate fi impactul unui zâmbet frumos asupra încrederii în sine, motiv pentru care ne implicăm cu pasiune și dedicare în fiecare procedură pe care o realizăm. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet strălucitor, realizat de mâini de expert.

profesionistă Implantologie BLUMANA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de BLUMANA

Beneficiile alegerea TopAltDent pentru Implantologie de top

În clinică noastră stomatologică TopAltDent, situată în apropierea cartierului BLUMANA din Brașov, ne dedicăm cu pasiune pentru a asigura ca fiecare pacient beneficiază de cele mai bune servicii din domeniul Implantologiei. A investi în servicii de calitate înseamnă a investi într-un zâmbet frumos și sănătos, iar aceasta îți poate îmbunătății calitatea vieții în moduri pe care nu le-ai fi imaginat. Implanturile dentare de înaltă calitate pot înlocui cu succes dinții pierduți, oferindu-vă un aspect natural, funcționalitate sporită și un sentiment de încredere de sine. Având în vedere importanța Implantologiei în viața pacienților noștri, noi la TopAltDent acordăm cea mai mare atenție detaliilor și facem totul pentru a asigura confortul pacientului înainte, în timpul și după procedură. De aceea, avem un rating excelent și credem cu tărie că alegea unei clinici de încredere și verificarea recenziilor înainte de a lua o decizie sunt esențiale. TopAltDent este alegerea perfectă pentru Implantologie în Brașov, unde punem pe primul loc calitatea serviciilor și satisfacția pacienților noștri.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BLUMANA

Serviciile noastre stomatologice în cartierul Blumana, Brașov

La clinica stomatologică TopAltDent, situată in apropierea cartierului BLUMANA din Brașov, oferim o gamă largă de servicii de îngrijire orală. Începând cu Implant Dentar, la Tratamente dentare cu laser, asigurăm un serviciu de înaltă calitate, oricare ar fi nevoile dvs. stomatologice. De asemenea, oferim și servicii de Protetică Dentară și Radiologie Dentară, precum și servicii de Cosmetică Dentară pentru a vă ajuta să vă mențineți zâmbetul frumos. Pentru a evita apariția oricăror probleme dentare, oferim, de asemenea, servicii de Profilaxie Dentară. Dacă aveți nevoie de un Tratament Endodontic, echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. Pe lângă acestea, oferim și servicii de Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție pentru a acoperi toate nevoile dvs. de îngrijire orală.

FAQ - Implantologie in BLUMANA

1. Ce este Implantologia la TopAltDent și în ce constau aceste servicii?

Implantologia implică înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă cu o structură de implant dedicată. La TopAltDent, lângă BLUMANA, oferim aceste servicii cu ajutorul unor echipamente de ultimă generație și a unui personal specializat. Succesul unui implant dentar depinde de multe factori, inclusiv de o bună igienă orală. Aflați mai multe despre implantul dentar aici.

2. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser pe care le oferă TopAltDent, în apropiere de BLUMANA?

Tratamentele dentare cu laser sunt minime invazive, reduce disconfortul, limitează sângerarea gingivală și favorizează vindecarea rapidă. Aici puteți descoperi mai multe beneficii ale terapiei laser pe care le oferim la TopAltDent.

3. Ce înseamnă Protetica Dentară și care sunt opțiunile de tratament la TopAltDent în BLUMANA?

Protetica dentară se referă la procedurile de înlocuire a dinților pierduți sau deteriorați cu lucrări protetice, cum ar fi coroanele, punțile și protezele dentare. La TopAltDent, oferim soluții moderne pentru a vă oferi zâmbetul dorit. Aflați mai multe despre protetica dentară cu TopAltDent aici.

4. Cum ajută Serviciile de Radiologie Dentară de la TopAltDent pacienții din BLUMANA?

Radiologia dentară este esențială pentru diagnosticarea corectă și planificarea tratamentului. De la dureri necunoscute până la planificarea unui implant dentar, radiografiile dentare permit medicii noștri să vadă structurile dințiilor și gingiilor care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

5. Care sunt Tratamentele de Estetică Dentară oferite de TopAltDent în BLUMANA?

Serviciile de estetica dentara de la TopAltDent încorporează o gamă largă de tratamente proiectate pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dvs. Acestea variază de la albirea dinților până la fațetele dentare sau încoronările. La TopAltDent, oferim o gamă completă de opțiuni de cosmetica dentara pentru a vă ajuta să aveți un zâmbet strălucitor și sănătos. Aflati mai multe despre estetica dentara oferite de TopAltDent aici.

Link-uri

Implantologie BLUMANA