Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Brasov Vechi din Brașov

Experiența și profesionalismul în domeniul implantologiei vă așteaptă la clinica noastră TopAltDent, situată lângă cartierul BRASOV VECHI.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie BRASOV VECHI

TopAltDent, Clinica de Stomatologie Profesională din Brasov

Bine ati venit la TopAltDent, clinica dentală situată în apropiere de cartierul Brasov Vechi, care este condusă de o echipă de medici specialiști în stomatologie cu experiență vastă. Profesionalismul și dedicarea noastră față de pacienți este cu adevărat remarcabilă în domeniu. Ne mândrim cu serviciile noastre de top în Implantologie, unde utilizăm tehnica și echipamentele moderne pentru a oferi pacienților noștri cea mai bună îngrijire dentară. Fiecare procedură este efectuată cu grijă și precizie meticuloasă, și ne asigurăm că fiecare pacient se bucură de un zâmbet frumos și sănătos. Vizitați-ne la TopAltDent pentru servicii de implantologie dentară neegalate.

Importanța alegerii unei clinici bune pentru Implantologie

În lumea de astăzi, unde aspectul fizic contează în mod semnificativ, o dantură estetică și sănătoasă este crucială. Iar când vine vorba despre restaurarea danturii, implantologia joacă un rol esențial. Alegerea unei clinici bune este incredibil de importantă pentru că sănătatea dumneavoastră bucală și estetica danturii sunt în joc. La clinica noastră, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul BRASOV VECHI în Brașov, oferim servicii de implantologie la cele mai înalte standarde. Profesioniștii noștri, cu un înalt nivel de pregătire și experiență, înțeleg cât de vital este să se realizeze o muncă perfectă. Adoptăm cele mai recente tehnologii și utilizăm materiale de primă calitate pentru a ne asigura că fiecare pacient primește cel mai bun tratament. Nu lăsați sănătatea dvs. orală în mâinile cui o fi, alegeți TopAltDent – clinica care pune calitatea și ingrijirea pacientului pe primul loc.

profesionistă Implantologie BRASOV VECHI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de BRASOV VECHI

Beneficiile alegerii celei mai bune Implantologie la TopAltDent

Implantologia dentară este o soluție excelentă pentru redobândirea frumuseții și funcționalității unui zâmbet sănătos. În TopAltDent, oferim cea mai bună Implantologie, cu servicii de înaltă calitate și recenzii pozitive de la pacienții noștri. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii bune este vitală pentru sănătatea și încrederea în zâmbetul tău. Selectarea TopAltDent, aflată în proximitatea cartierului BRASOV VECHI, îți oferă acces la un colectiv de profesioniști dedicat, ce folosește cele mai noi tehnici și tehnologii în Implantologie. Preocuparea noastră principală este confortul și sănătatea ta orală, de aceea îți oferim tratamente personalizate și de înaltă calitate. Vino și convinge-te de perfecțiunea Implantologiei la TopAltDent pentru un zâmbet care să-ți reflecte bucuria și încrederea.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BRASOV VECHI

Servicii Dentare la TopAltDent în vecinătatea BRASOV VECHI

La TopAltDent din cartierul BRASOV VECHI, în Brașov, oferim o gamă variată de servicii dentare de înaltă calitate pentru toate nevoile dumneavoastră. Printre acestea, vă putem oferi Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară. De asemenea, efectuăm proceduri de Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară. De asemenea, oferim Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Încrederea dumneavoastră în serviciile oferite de clinica noastră este foarte importantă pentru noi și de aceea vă asigurăm ca fiecare procedură se desfășoară în condiții de maximă igienă, cu atenție la detalii și rispect deplin pentru confortul pacienților noștri.

FAQ - Implantologie in BRASOV VECHI

1. Ce servicii oferă clinica dentară TopAltDent în cartierul Brasov Vechi?

La TopAltDent în cartierul Brașov Vechi, oferim o paletă largă de servicii stomatologice: de la Implant Dentar și Tratamente dentare cu laser, până la Protetică Dentară, Radiologie Dentară, etc. Accentuăm pe importanta Profilaxiei Dentare și oferim, de asemenea, Tratament Endodontic și Parodontologie. Orientează efectuam tratamente de Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Cu un personal profesionist și tehnologie înaltă, ne-am dedicat să oferim pacienților servicii de cea mai bună calitate. Mai multe despre acestea puteți afla pe website-ul nostru: topaltdent.ro.

2. Ce este Implantologia și cum contribuie la sănătatea orală?

Implantologia este un domeniu stomatologic care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă, utilizând o tehnică chirurgicală minim invazivă. La clinica noastră TopAltDent, utilizăm metode moderne de Implant Dentar care oferă rezultate cosmestice naturale și durabile. Acesta este un pas major în îmbunătățirea sănătății orale și a calității vieții, mai ales dacă lați dinții ce trebuie înlocuiți. Pentru mai multe detalii și a discuta despre opțiunile dumneavoastra, vă invităm să ne vizitați sau să consultați acest link: topaltdent.ro.

3. Care este importanța profilaxiei dentare?

Profilaxia dentară este esențială pentru prevenirea problemelor dentare precum cariile, parodontoza sau afecțiunile gingivale. Prin profilaxie ne referim la respectarea unui program regulat de igienizare orală și la controale periodice la dentist, toate acestea pentru menținerea unui zâmbet sănătos. Consultați pagina noastră pentru mai multe informații privitoare la importanța profilaxiei dentare, și cum aceasta se practică la clinica stomatologică TopAltDent.

4. Ce presupune tratamentul endodontic oferit de clinica stomatologică TopAltDent?

Tratamentul endodontic, cunoscut și ca tratament de canal, implică îndepărtarea țesutului pulpar infectat sau inflamat și etanșarea canalului radicular. În cadrul clinicii TopAltDent, tratamentul endodontic este realizat cu tehnici și instrumente moderne, respectând cele mai înalte standarde de sterilizare și igienă. Aflați mai multe despre cum funcționează tratamentul endodontic pe site-ul nostru.

5. Ce înseamnă tratamentul cu laser oferit de clinica TopAltDent?

Tratamentul cu laser este o metodă modernă și eficientă de a aborda o serie de afecțiuni dentare. Acesta minimizează durerea, reducând nevoia de anestezie și perioada de vindecare. La TopAltDent, folosim tratamente cu laser pentru a trata probleme precum cariile, inflamațiile gingivale sau albește dinții. Aflați mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser la TopAltDent din acest articol.

Link-uri

Implantologie BRASOV VECHI