Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov

“Bun venit la TopAltDent, clinica ta de încredere pentru implantologie în proximitatea cartierului Centru Civic din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie CENTRU CIVIC

Clinica Dentara TopAltDent – Profesionalism și Expertiză în Implantologie

Bine ați venit la clinica dentară TopAltDent, situată în apropierea cartierului Centru Civic din Brasov. Ne mândrim cu faptul că avem la dispoziție cei mai profesioniști și experimentați medici în domeniul stomatologic, specializându-ne în Implantologie . Echipa noastră dedicată este angajată să ofere servicii de înaltă calitate, utilizând tehnici de ultimă oră pentru a asigura rezultate de excepție. Veniți să experimentați îngrijirea dentară de calitate superioară într-un mediu prietenos și confortabil. La TopAltDent, vă punem sănătatea orală pe primul plan, oferindu-vă cele mai bune soluții de implantologie ale momentului. Voluntatea noastră de a depăși așteptările pacienților este evidențiată în fiecare zâmbet pe care îl transformăm. Așadar, nu așteptați, vizitați-ne astăzi și să vă asigurați de o experiență stomatologică fără stres!

Importanța alegerii unei clinici bune pentru implantologie

Scopul nostru la TopAltDent este să vă ajutăm să zâmbiți din nou cu încredere! Alegerea unei clinici bune pentru implantologie este esențială. A avea un medic dentist de încredere este la fel de important ca tratamentul în sine. Expertiza și abilitățile echipei noastre din Brasov, aproape de cartierul Centru Civic, sunt cheia pentru a garanta un tratament de implantologie de succes. Echipa noastră experimentată, echipamentul de ultimă generație, precum și abordarea noastră personalizată pentru fiecare pacient, sunt esențiale pentru confortul și rezultatele pe care le doriți. La TopAltDent, ne dedicăm să oferim cel mai înalt nivel de îngrijire dentară profesională deoarece sănătatea și zâmbetul dvs. reprezintă prioritatea noastră numărul unu. Avem abordarea adecvată pentru a transforma experiența dvs. de implantologie într-o călătorie confortabilă și liniștită.

profesionistă Implantologie CENTRU CIVIC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de CENTRU CIVIC

Calea către o zâmbet perfect: avantajele utilizării Implantologie de top

Alegerea clinicii potrivite pentru sănătatea dentară este esențială, iar TopAltDent din apropierea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov este alegerea ideală. Pentru o zâmbet perfect și sănătate orală de excepție, tehnologia avansată de Implantologie pe care o folosim este doar una dintre numeroasele avantaje pe care le oferim. Prin Implantologie, redăm funcționalitatea și estetica dentară, oferind nu doar o mai bună calitate a mâncării, ci și o încredere de sine sporită. Clinica noastră este cunoscută pentru revizuirile sale înalte, care stau marturie pentru calitatea superioară a serviciilor pe care le oferim. Sănătatea ta orală este prioritatea noastră, și prin alegerea unei clinici dentare cu recenzii excelente, esti asigurat că primești cele mai bune servicii de îngrijire a sănătății orale. Nu compromite atunci când vine vorba de zâmbetul tău, alege TopAltDent, alege Implantologie de top.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CENTRU CIVIC

Servicii Dentare de Top la TopAltDent, În Apropiere de CENTRU CIVIC, Brasov

Pentru locuitorii din Cartierul CENTRU CIVIC, TopAltDent oferă o varietate de servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. Începând cu Implant Dentar, excelent pentru redarea încrederii în zâmbet, până la Profilaxie Dentară, esențială pentru menținerea sănătății orale pe termen lung. Oferta noastră mai include și Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară precum și Tratament Endodontic.
Nu neglijăm nici specializările de Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. La TopAltDent, ne obligăm să oferim fiecărui pacient un tratament personalizat și eficient, folosind tehnologii moderne și practici inovatoare.

FAQ - Implantologie in CENTRU CIVIC

1. Ce servicii oferă clinica dvs. în apropierea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov?

Clinica noastră, TopAltDent, oferă o gamă largă de servicii stomatologice în apropierea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov, inclusiv implantologie dentară, tratamente dentare cu laser, protetică dentară, radiologie dentară, cosmetică dentară, profilaxie dentară, tratament endodontic, parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. Ne mândrim cu serviciile noastre de înaltă calitate și cu abordarea noastră holistică a îngrijirii dentare.

2. Cum poate ajuta clinica TopAltDent cu necesitațile mele de implantologie dentară?

La TopAltDent, avem experiență în oferirea de soluții de implantologie dentară de înaltă calitate. Implanturile dentare sunt o soluție modernă pentru înlocuirea dinților pierduți, care oferă un aspect natural și o funcționalitate excelentă. Procesul de implantologie dentară implică inserarea unui implant în maxilarul pacientului, care va servi ca rădăcină artificială pentru un dinte nou. Pentru mai multe informații, puteți explora procedura noastră de implantologie dentară pe site-ul nostru.

3. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de el?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub denumirea de îndepărtare a nervului, este necesar atunci când inflamația sau infecția pătrund în centrul dintelui. Această procedură implică înlăturarea pulpei dentare, curățarea și etanșarea căii accesului. La TopAltDent, noi oferim tratament endodontic de înaltă calitate pentru a menține sănătatea orală a pacienților noștri. Mai multe detalii despre acest tratament pot fi găsite pe pagina noastră dedicată tratamentului endodontic.

4. Ce implică tratamentele dentare cu laser la TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser la TopAltDent folosesc tehnologia laser pentru a trata o varietate de probleme dentare. Acestea includ albirea dinților, tratamentul cariilor dentare și gestionarea problemele gingivale. Laserul oferă precizie excepțională, minimizează disconfortul și accelerează vindecarea. Vă puteți familiariza cu beneficiile tratamentului dentar cu laser pe site-ul nostru.

5. Care sunt opțiunile de protetică dentară la TopAltDent?

Alegerea celei mai potrivite proteze dentare poate fi o provocare fără ghidarea corectă. TopAltDent oferă o gamă variată de opțiuni de protetică dentară, de la coroane și punți la proteze totale sau parțiale. De asemenea, oferim proteze implantare pentru o stabilizare și confort superioare. Detalii despre serviciile noastre de protetică dentară pot fi găsite pe pagina noastră de protetică dentară.

Link-uri

Implantologie CENTRU CIVIC