Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Cetru Istiric Brasoc din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dumneavoastră de încredere pentru implantologie din apropierea CETRU ISTIRIC BRASOC din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie CETRU ISTIRIC BRASOC

TopAltDent – Clinica ta de încredere pentru implantologie în Brasov

La TopAltDent, punem la dispoziție o gamă largă de servicii de implantologie și ne mândrim cu un colectiv de medici dentiști care sunt deosebit de specializați și cu o experiență vastă în domeniu. Fiind situată aproape de cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC, clinica noastră este accesibilă și convenabilă pentru toți locuitorii din Brașov. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a oferi servicii profesionale, personalizate pentru fiecare pacient. Cu medicii noștri experți în Implantologie, îți garantăm că vei primi cele mai bune servicii dentare disponibile. Vino să vezi diferența pe care o poate face un medic dentist cu adevărat dedicat și experimentat. Te așteptăm la TopAltDent, clinica ta de implantologie la standard de top!

De ce este atât de important să alegi o clinică bună pentru Implantologie?

Alegerea unei clinici de încredere pentru implantologie este esențială pentru sănătatea și aspectul dvs. dentar pe termen lung. La TopAltDent, localizată în apropiere de cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC din Brașov, ne dedicăm asigurării celui mai înalt standard de îngrijire, păstrând în același timp un mediu prietenos și de încredere. Avem acces la cele mai recente tehnologii și instrumente din domeniul implantologiei, ceea ce ne permite să oferim o gamă variată de opțiuni de tratament personalizate pentru fiecare pacient. Echipa noastră de experți este pasionată de a asigura comfortul și satisfacția pacienților noștri, oferind rezultate excepționale în ceea ce privește estetica și funcționalitatea. În felul acesta, îți putem reda nu doar zâmbetul, dar și încrederea în sine. Alege calitatea, alege TopAltDent, pentru sănătatea ta dentară.

profesionistă Implantologie CETRU ISTIRIC BRASOC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Beneficiile alegerii unui serviciu superior de Implantologie la TopAltDent

Optarea pentru un serviciu de Implantologie de înaltă calitate de la TopAltDent, în apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC, este decisivă pentru sănătatea și încrederea dumneavoastră zâmbet. În primul rând, beneficiile Implantologiei nu se limitează doar la aspectul estetic, implicând și o serie de avantaje funcționale și de sănătate pe termen lung. În plus, la TopAltDent, suntem dedicați să oferim tratamente dentare exceptionale, bazate pe tehnologie avansată şi pe abilităţile echipei noastre de medici, cu multiple recenzii pozitive. Alegerea unei clinici de stomatologie cu recenzii foarte bune nu este doar o chestiune de încredere, ci și o garanție a calității serviciilor oferite. Este important de subliniat că starea noastră generală de sănătate începe cu gura, așadar a investi într-un serviciu de Implantologie de calitate nu este un lux, ci o necesitate pentru o viaţă lungă şi sănătoasă. La clinica noastră de la CETRU ISTIRIC BRASOC prioritizăm nevoile pacienților și îi tratăm cu profesionalism și empatie, pentru a vă oferi cele mai bune servicii de Implantologie, care nu vor aduce doar zâmbetul pe buze, ci și sănătatea în viața dumneavoastră.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

TopAltDent – Servicii de Stomatologie în Cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC, Brasov

La clinica noastră TopAltDent, localizată în apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC, Brasov oferim o gamă variată de servicii stomatologice de top. Printre ele se numără Implant Dentar, Tratamente Dentare cu Laser, Protetică Dentară și Radiologie Dentară.

Pentru cei interesați de estetică, clinica noastră oferă și servicii de Cosmetică Dentară. De asemenea, punem mare accent pe prevenirea problemelor dentare, prin serviciile noastre de Profilaxie Dentară.

În cazul unor probleme mai complexe, nu trebuie să vă îngrijorați! Avem la dispoziție Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție și Odontologie.

Și nu în ultimul rând, ne preocupăm de sănătatea dentară a celor mici, oferind servicii de Pedodonție. Vă așteptăm la clinica TopAltDent pentru a vă oferi cele mai bune servicii stomatologice în apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC, Brasov.

FAQ - Implantologie in CETRU ISTIRIC BRASOC

1. Cine este cel mai bun la furnizarea de servicii de Implantologie în CETRU ISTIRIC BRASOC?

TopAltDent este clinica dvs. de stomatologie de top aproape de CETRU ISTIRIC BRASOC. Suntem specializați în numeroase servicii, inclusiv Implantologie. Echipa noastră este formată din personal calificat, care se angajează să furnizeze cel mai înalt nivel de îngrijire. Oferim soluții de avangardă, cum ar fi Implant dentar, asigurându-vă că puteți avea încredere în tratamentele noastre.

2. Oferiți tratamente dentare cu laser în CETRU ISTIRIC BRASOC?

Da, la TopAltDent oferim tratamente dentare cu laser. Sistemul nostru laser avansat ne permite să executăm o gamă largă de tratamente cu o precizie excepțională și fără dureri. De asemenea, recuperarea este în general mult mai rapidă decât cu metodele tradiționale.

3. Care sunt serviciile pe care le oferiți în zona CETRU ISTIRIC BRASOC?

Clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC, oferă o varietate largă de servicii care includ: Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne angajăm să oferim cele mai avansate tratamente pentru a vă asigura cel mai bun serviciu posibil.

4. Cum pot afla care este cel mai bun tratament pentru mine la TopAltDent?

La TopAltDent, suntem dedicați să vă oferim îngrijire personalizată. Comenzăm cu o consultare pentru a evalua starea dvs. dentară și a discuta despre opțiunile de tratament potrivite pentru dvs. De asemenea, ne folosim de tehnologia de vârf pentru a vă oferi precizie și confort maxime. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul nostru.

5. Ce fac pentru a menține gingiile sănătoase?

Pentru a menține gingiile sănătoase, este esențială o igienă orală bună și vizite regulate la dentist. La TopAltDent, oferim un program complet de profilaxie dentară și parodontologie care ajută la prevenirea și tratarea problemelor gingiilor. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră despre Parodontologie și Profilaxie Dentară.

Link-uri

Implantologie CETRU ISTIRIC BRASOC