Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Codlea din Brașov

“La TopAltDent în apropiere de cartierul Codlea din Brasov, vă oferim servicii de implantologie dentară de top pentru un zâmbet sănătos și de neuitat.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie CODLEA

Cabinetul nostru stomatologic de elită TopAltDent, situat lângă cartierul CODLEA, Brasov

Suntem bucuroși să vă anunțăm că cabinetul nostru stomatologic, TopAltDent, poziționat strategic lângă cartierul CODLEA, în Brasov, reprezintă locul perfect pentru toate nevoile dumneavoastră de îngrijire a sănătății orale. Cabinetul nostru este recunoscut pentru asistența sa dentală de calitate superioară, fiind condus de o echipă de medici stomatologi extrem de profesioniști și experți în domeniul lor. Unul dintre serviciile noastre de specialitate este Implantologia, unde pacienții pot beneficia de cea mai avansată asistență tehnică și medicală. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să redescoperiți puterea unui zâmbet sănătos și atractiv într-un mediu primitor și prietenos, unde veți fi tratat cu cea mai mare atenție și respect. TopAltDent – alegerea cea mai bună pentru zâmbetul dumneavoastră!

Importanța alegerii unei clinici dentare de încredere pentru Implantologie

Este extrem de important să alegeți o clinică dentară de încredere pentru procedurile de implantologie. În clinicile dentare precum TopAltDent, situată în apropiere de cartierul Codlea din Brașov, punem pe primul loc siguranța și confortul pacienților noștri. Echipa noastră de medici dentisti calificați oferă o vastă experiență în domeniul implantologiei, asigurând proceduri minuțioase și rezultate premium. Sănătatea orală este un aspect esențial al bunăstării generale, astfel că trebuie întotdeauna tratată cu seriozitate. Alegeți TopAltDent pentru îngrijire dentară de calitate superioară și lăsați-vă în mâinile specialiștilor dedicați. Faceți pasul către un zâmbet mai frumos și o sănătate orală îmbunătățită într-un mediu profesional și prietenos.

profesionistă Implantologie CODLEA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de CODLEA

Beneficiile alegerii celei mai bune Implantologie la TopAltDent

Alegerea celei mai bune Implantologie este un pas crucial în direcția unui zâmbet complet și încrezător. La TopAltDent, clinică stomatologică de top amplasată în apropierea cartierului CODLEA din Brașov, ne mândrim cu peste o sută de recenzii pozitive din partea pacienților noștri, o dovadă clară a angajamentului nostru de a oferi servicii stomatologice de calitate superioară. Un factor esențial pentru a obține rezultate pozitive în Implantologie este experiența și competența medicului stomatolog. Recenziile înalte și mărturiile satisfăcției pacienților sunt o recomandare a profunzimii cunoștințelor și experienței noastre în acest domeniu. De-a lungul anilor, am ajutat sute de pacienți să-și recâștige încrederea în zâmbetul lor printr-o Implantologie eficientă și de calitate. Alegeți TopAltDent pentru a beneficia de cea mai bună Implantologie, pentru un zâmbet de invidiat!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CODLEA

Servicii de top în domeniul stomatologic oferite de TopAltDent lângă cartierul CODLEA, Brașov

Pentru a ne asigura că fiecare zâmbet lângă CODLEA este unul plin de sănătate și fericire, TopAltDent oferă numeroase servicii stomatologice. Dintre acestea, ne mândrim cu profesionalismul nostru în materie de Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, și Protetică Dentară. Oferta noastră se extinde către Radiologie Dentară, folosindu-ne de tehnologie de ultimă generație pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cel mai bun tratament posibil. Domeniul Cosmetică Dentară îl includem și el în portofoliul de servicii, dar acordăm mare atenție și Profilaxiei Dentare, pentru a preveni apariția unor boli stomatologice. Tratamentul Endodontic, Parodontologia, Ortodonția, Odontologia și Pedodonția completează gama noastră de specializări, toate fiind executate cu maximă dăruire și profesionalism de către echipa noastră de medici stomatologi. Vă așteptăm la TopAltDent, pentru un zâmbet de invidiat, chiar lângă cartierul CODLEA, Brașov.

FAQ - Implantologie in CODLEA

1. Ce servicii oferă clinica stomatologică TopAltDent din Cartierul CODLEA în Brașov?

TopAltDent este o clinică stomatologică modernă care oferă o varietate largă de servicii, inclusiv Implantologie Dentară, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Echipa noastră dedicați se preocupă de sănătatea orală a pacienților noștri și ne mândrim cu oferirea unui zâmbet frumos și sănătos tuturor pacienților noștri.

2. Ce înseamnă implantologia dentară și este disponibilă la TopAltDent?

Da, la TopAltDent efectuăm procedura de Implant Dentar. Implantul dentar este o operatiune prin care pierderea unui dinte este compensata prin inserarea în os a unui implant care va avea rolul de rădăcină. Acest proces este realizat cu tehnologie modernă și de către medicii stomatologi profesioniști. Aflați mai multe despre aceasta se proceduăaici.

3. Oferiți tratamente dentare cu laser la clinica dumneavoastră în Cartierul CODLEA în Brașov?

Da, la TopAltDent avem tratamente dentare culaser. Tratamentul cu laser este eficient, precis și minim invaziv, avand posibilitatea de a diminua disconfortul pacientilor in timpul și după intervenție. Tratamentele cu laser sunt folosite in multiple situatii in stomatologie, de la tratamente paradontale pana la tratamente endodonice.

4. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de el?

Tratamentul endodontic este cunoscut mai popular drept “tratamentul de canal” și este necesar atunci când inflamația sau infecția apare în interiorul dintelui. Acesta constă in îndepărtarea nervului inflamat sau mort, curățarea căilor de acces și obturarea acestora. Citiți mai multe despretratamentul endodonticpe site-ul nostru.

5. Ce este profilaxia dentară și cum contribuie la sănătatea orală?

Profilaxia dentară reprezintă un set de măsuri preventive care vizează împiedicarea formării cariilor și a altor boli dentare. Menținerea unei igiene orale corecte prin periajul regulat, folosirea apei de gură și aței dentare, precum și controlul periodic la dentist sunt câteva dintre cele mai eficiente metode de profilaxie. Pe site-ul nostru puteți găsi mai multe informații despreimportanța profilaxiei dentare.

Link-uri

Implantologie CODLEA