Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Cristian din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de elită pentru Implantologie, în inima cartierului CRISTIAN din Brașov, destinatia ideală pentru un zâmbet de vis.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie CRISTIAN

Clinica de Stomatologie ‘TopAltDent’

În inima cartierului CRISTIAN din Brașov, clinica noastră de stomatologie ‘TopAltDent’ își deschide cu o ospitalitate caldă ușile pentru toți cei care își doresc un zâmbet sănătos și strălucitor. Cu o echipă de medici experți și profesioniști în domeniul stomatologic, TopAltDent este locul ideal unde să beneficiezi de cele mai bune servicii din Brașov. Ne mândrim cu specializarea noastră în Implantologie, asigurându-ne că fiecare pacient se bucură de beneficiile unor proceduri de implant dentar realizate cu precizie și grijă maximă. La TopAltDent, îți garantăm că satisfacția și confortul tău sunt prioritățile noastre de top. Te invităm să descoperi profesionalismul și experiența echipei noastre, pentru că alături de TopAltDent, zâmbetul tău devine cea mai frumoasă carte de vizită.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru implantologie

Este esențial să alegeți o clinică de încredere pentru implantologia dentară, iar la TopAltDent, din apropierea cartierului CRISTIAN, în Brașov, vă oferim servicii de calitate superioară. Alegerea corectă a clinicii pentru implanturi dentare poate avea un impact uriaș asupra sănătății și încrederii dvs. Prin alegerea noastră, veți beneficia de un personal cu o vastă experiență în domeniu și utilizarea celor mai avansate tehnologii, asigurând confortul și eficiența în fiecare etapă a tratamentului. Grija pentru detalii și abilitatea usurinței în a ne adapta la nevoile individuale ale fiecărui pacient fac din Clinica TopAltDent alegerea ideală pentru implantologia dentară. Investiția în zâmbetul tău este o investiție în sănătatea ta, și ca atare, nu este un compromis pe care trebuie să îl faci. Alege înțelept, alege TopAltDent.

profesionistă Implantologie CRISTIAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de CRISTIAN

Beneficiile utilizării celei mai bune Implantologie la TopAltDent

Implantologia de înaltă calitate oferită de TopAltDent, clinica noastră de stomatologie situată în apropierea cartierului CRISTIAN din Brașov, asigură soluții eficiente și durabile pentru problemele dentare ale pacienților. Optând pentru cea mai bună Implantologie, vă oferiți șansa de a redobândi un zâmbet frumos, sănătos și funcțional. Cheia succesului nostru este legată de angajamentul nostru pentru rezultate superioare, asistență profesională, utilizarea tehnologiei de ultimă generație și gestionarea cu grijă a fiecărui pacient. Alegerea unei clinici stomatologice cu evaluări excelente este esențială pentru a vă asigura că veți primi cele mai bune servicii și că sănătatea dvs. orală este în mâini sigure și profesioniste. Încredere, profesionalism și dedicare – acestea sunt motivele pentru care pacienții aleg Implantologia de la TopAltDent, întotdeauna primind îngrijire de top, personalizată pentru fiecare pacient în parte.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CRISTIAN

Serviciile noastre de stomatologie in apropiere de cartierul CRISTIAN din Brasov

La TopAltDent, suntem mândri că oferim o gamă completă de servicii dentare pentru pacienții noștri din apropierea cartierului CRISTIAN, Brasov. Noi respectăm fiecare pacient și îi tratăm cu cele mai bune Implanturi Dentare, Tratamente dentare cu laser și multe altele. Cu un accent puternic pe Profilaxie Dentară, ne asigurăm că pacienții noștri rămân sănătoși și fericiti.

Echipa noastră de specialiști este aptă să efectueze proceduri precise de Radiologie Dentară, Protetică Dentară și Cosmetică Dentară. În plus, suntem specializați în Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție.

Suntem dedicați îngrijirii dentare complete pentru întreaga familie, indiferent de vârstă. Vă așteptăm la clinica noastră din apropiere de cartierul CRISTIAN pentru a vă ajuta să aveți un zâmbet sănătos și frumos.

FAQ - Implantologie in CRISTIAN

1. Ce servicii oferă clinica stomatologică TopAltDent din apropierea cartierului CRISTIAN, Brașov?

La TopAltDent, ne mândrim cu o varietate de servicii stomatologice de top pentru a satisface nevoile dvs specifice. Oferim Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Fie că aveți nevoie de ajutor pentru a preveni sau a trata o problemă dentară, echipa noastră este pregătită să vă ofere soluțiile cele mai potrivite. Detalii despre toate aceste servicii disponibile în clinica noastră puteți găsi pe website-ul nostru.

2. Ce înseamnă Implant Dentar și cum vă poate ajuta?

Implanturile dentare sunt răspunsul modern la pierderea dinților. Acestea oferă un aspect natural, confort și siguranță, spre deosebire de protezele tradiționale. În plus, implanturile dentare pot stimula creșterea osoasă, prevenind astfel pierderea osoasă ulterioară. La clinica stomatologică TopAltDent, furnizăm servicii de implant dentar de înaltă calitate pentru a reface zâmbetul dvs. și a vă îmbunătăți încrederea în sine.

3. Ce este tratamentul endodontic?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de îndepărtarea nervului, se referă la tratamentul interiorului dintelui. Acest procedeu este necesar atunci când polpa dintelui, care conține nervii și vasele de sânge, devine infectată sau este afectată. La TopAltDent, oferim tratamente endodontice pentru a salva dinții afectați și a preveni nevoia de extracție a acestora.

4. Cum pot beneficia de servicii de Cosmetică Dentară în cartierul CRISTIAN?

Dacă vă doriți să vă îmbunătățiți aspectul și să vă illuminați zâmbetul, serviciile noastre de Cosmetică Dentară sunt soluția ideală. Putem efectua o serie de proceduri cosmetice, de la albirea dinților la fațetele dentare, care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele estetice. Puteți afla mai multe despre aceste servicii pe pagina noastră de Cosmetică Dentară.

5. Ce este Parodontologia și cum poate îmbunătăți sănătatea gurii mele?

Parodontologia se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor care afectează gingiile și alte structuri care susțin dinții. Această ramură a stomatologiei este esențială pentru menținerea unei sănătăți orale adecvate. La TopAltDent, suntem specializați în parodontologie și utilizăm cele mai recente tehnologii pentru a vă asigura că aveți grijă corespunzătoare de sănătatea gingiilor dvs.

Link-uri

Implantologie CRISTIAN