Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Darste din Brașov

La TopAltDent, aproape de cartierul DARSTE din Brasov, vă oferim servicii profesioniste de implantologie dentară de cea mai înaltă calitate.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie DARSTE

TopAltDent – Experti în Implantologie la Brașov

La TopAltDent suntem mândri să oferim servicii dentare de înaltă calitate în cartierul DARSTE din Brașov. Dispunând de cei mai profesioniști și experți medici în domeniu, clinica noastră este recunoscută ca un centru de excelență în Implantologie. Ne dedicăm în mod constant îmbunătățirii și actualizării tehnologiilor pe care le folosim, pentru a asigura că pacienții noștri primesc doar cele mai bune servicii. Combinând experiența, cunoștințele și tehnologia de vârf, suntem capabili să oferim o gamă largă de tratamente dentare, menite să îmbunătățească și să restabilească sănătatea orală. Veniți la TopAltDent și trăiți experiența serviciilor noastre excepționale în implantologie!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Implantologie

Alegeți cu încredere clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în imediata vecinătate a cartierului DARSTE, Brașov. Este de o importanță vitală să alegeți o clinică care să vă asigure servicii superioare de Implantologie, iar noi suntem locul potrivit pentru acest lucru. Competența, profesionalismul și experiența noastră vă oferă încredere că fiecare procedură se va desfășura în cele mai bune condiții posibile, având ca rezultat un zâmbet perfect, care va reflecta nu doar frumusețea, ci și starea dumneavoastră de sănătate. Ne mândrim cu o echipă dedicată, aptă să conducă procedurii complexe, cu un minim de disconfort pentru pacient. Clinica noastră TopAltDent investește constant în tehnologie de top și urmează cele mai recente tendințe în domeniu, pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cele mai bune soluții în materie de implantologie dentară. Sănătatea zâmbetului dumneavoastră este prioritatea noastră!

profesionistă Implantologie DARSTE

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de DARSTE

Descoperă beneficiile utilizării celei mai bune implantologie

Pentru un zâmbet frumos și sănătos, alegerea celei mai bune clinici de stomatologie este esențială. La TopAltDent, în apropiere de cartierul DARSTE din Brasov, ne dedicăm să oferim servicii superioare de implantologie, pentru a vă restabili încrederea în zâmbetul dumneavoastră. Alegerea unei clinici de stomatologie cu recenzii foarte bune este importantă pentru că reprezintă garanția unui tratament de top, realizat cu maximă precizie și calitate, usurând astfel orice experiență stresantă legată de sănătatea danturii. În plus, folosirea tehnologiei de ultimă generație în implantologie asigură cel mai ridicat nivel de confort și eficiență. Alegeți TopAltDent pentru servicii profesioniste de implantologie și savurați beneficiile unui tratament dentar de calitate superioară.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de DARSTE

Servicii dentare de top la TopAltDent, aproape de cartierul DARSTE, Brasov

La clinica noastră dentală, TopAltDent, aflată în apropierea cartierului DARSTE, Brasov, am pus la dispoziție o gamă variată de servicii stomatologice de înaltă calitate. Pregătiții noștri specialiști vă pot ajuta cu Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară și Cosmetică Dentară. De asemenea, oferim servicii de Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție.

Vizitați-ne pentru a experimenta servicii dentare profesionale și prietenoase, care vă vor reda sănătatea și frumusețea zâmbetului!

FAQ - Implantologie in DARSTE

1. Care sunt serviciile de implantologie oferite la TopAltDent?

R: La TopAltDent, ne mândrim cu serviciile noastre de implantologie dentară. Datorită tehnologiei de ultimă generație și a specialiștilor noștri dedicați, oferim implanturi dentare de înaltă calitate pentru toți pacienții noștri. Implanturile dentare sunt o soluție eficientă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de un zâmbet complet și sănătos. Mai multe informații despre acest serviciu pot fi găsite la https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/ .

2. Cum pot preveni parodontoza cu TopAltDent?

R: Parodontologia este un alt domeniu în care excelați la TopAltDent. Cu ajutorul unei îngrijiri adecvate și a unor consultații regulate, parodontoza poate fi prevenită. O informare corectă este esențială pentru a evita această boală, motiv pentru care vă invităm să citiți mai multe detalii pe https://topaltdent.ro/parodontoza-ce-este-cum-o-previi-si-cum-o-tratezi/ .

3. TopAltDent oferă tratamente dentare cu laser?

R: Da, TopAltDent oferă tratamente dentare cu laser. Laserul dentar este un instrument modern care poate îmbunătăți eficiența multor tratamente dentare. Puteți descoperi mai multe detalii despre aceste tratamente și beneficiile lor pe https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/ .

4. Există servicii de cosmetica dentară la TopAltDent?

R: La TopAltDent, suntem dedicați nu numai sănătății orale a pacienților noștri, dar și frumuseții zâmbetului lor. Serviciile noastre de cosmetică dentară includ albirea dinților, fațetele dentare, și mai mult. Pentru a afla mai multe despre aceste servicii, vă rugăm să vizitați https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/ .

5. Ce sunt serviciile de profilaxie dentară de la TopAltDent?

R: Profilaxia dentară la TopAltDent implică o serie de tratamente preventive care ajută la menținerea sănătății orale. Printre acestea se numără curățarea profesională a dinților, folosirea tratamentelor cu fluor sau sigilarea foselor și fisurilor. Mai multe detalii despre aceste proceduri și importanța lor puteți afla pe https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/ .

Link-uri

Implantologie DARSTE