Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Florilor din Brașov

Pe lângă cartierul Florilor din Brașov se află clinica noastră dentară TopAltDent, specializată în implantologie de vârf, unde zâmbetul dumneavoastră devine prioritatea noastră.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie FLORILOR

Clinica stomatologică TopAltDent

Situată în apropierea cartierului FLORILOR din Brașov, Clinica de stomatologie TopAltDent este locul în care va puteți încredința sănătatea orală cu încredere. Suntem recunoscuți pentru excelența operațiilor noastre de Implantologie și suntem mândri să avem cele mai profesioniste și experimentate cadre medicale din domeniu. Prioritatea noastră este pacientul și îndrăznește să oferim servicii stomatologice la cele mai înalte standarde, asigurând wo confort maximă pentru toți pacienții noștri. Optează pentru TopAltDent și îți vei păstra zâmbetul radia și sănătatea orală pentru mereu. Alege calitate, profesionalism și tehnic de înaltă performanță. Alege TopAltDent!

Importanța alegerii unei clinici de top pentru implantologie

Alegeți clinica potrivită pentru tratamentele dvs. de implantologie este de o importanță crucială. TopAltDent, situată în preajma cartierului Florilor din Brașov, oferă servicii de înaltă calitate și este o alegere excelentă pentru această procedură complexă. Noi înțelegem cât de important este zâmbetul frumos pentru fiecare pacient. Echipa noastră de profesioniști dedicați este la dispoziția dumneavoastră pentru a asigura rezultate optime, realizând procedurile cu măiestrie și precizie. De asemenea, folosim numai echipamente moderne și materiale de top, astfel încât fiecare implant să fie sigur și durabil. Aici la TopAltDent, ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii pentru a vă reda zâmbetul și încrederea.

profesionistă Implantologie FLORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de FLORILOR

Care sunt beneficiile unei Implantologie de calitate superioară și de ce alegerea unei clinici dentare cu recenzii pozitive este atât de importantă

Implantologia dentară reprezintă în prezent vârful tehnologiei în domeniul stomatologic și oferă o serie de beneficii semnificative pacienților. La TopAltDent, clinica dentară situată în apropierea cartierului FLORILOR, Brașov, suntem mândri că oferim servicii de implantologie de cea mai bună calitate. Implanturile dentare pot restaura nu doar funcția, dar și estetica danturii, ducând la îmbunătățirea încrederii în sine și a calității vieții pacienților noștri.

Alegerea unei clinici dentare cu recenzii pozitive este esențială în asigurarea că vei primi serviciile optime de care ai nevoie. Recenziile vă permit să vă faceți o idee despre calitatea serviciilor, profesionalismul personalului și satisfacția generală a pacienților. TopAltDent se mândrește cu o gamă largă de recenzii laudative, care reflectă angajamentul nostru ferm de a oferi servicii stomatologice de calitate superioară.

Într-un domeniu atât de important și intim precum stomatologia, alegerea corectă face toată diferența. Vă invităm să descoperiți TopAltDent, clinica dumneavoastră de implantologie de top, pentru un zâmbet frumos și sănătos.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de FLORILOR

Serviciile Noastre la TopAltDent în Cartierul FLORILOR, Brașov

La clinica noastră stomatologică, TopAltDent, situată în apropierea cartierului FLORILOR din Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice, de la Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, până la Radiologie Dentară sau Cosmetică Dentară. Suntem mândri să oferim și servicii de Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie and Pedodonție. Obiectivul nostru este să oferim fiecărui pacient cele mai bune servicii stomatologice personalizate, într-un mediu confortabil și prietenos. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să vă ajutăm să aveți un zâmbet sănătos și strălucitor.

FAQ - Implantologie in FLORILOR

1. Ce servicii oferă Clinica Dentară TopAltDent în apropierea cartierului FLORILOR?

TopAltDent este o clinică dentară de înaltă performanță situată în apropierea cartierului FLORILOR, în Brașov. Noi oferim o gamă completă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Pentru detalii despre serviciile noastre, accesați această pagină.

2. Ce este implantologia și cui i se adresează?

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți prin intermediul unui implant dentar, un substitut artificial al rădăcinii dintelui. Aceasta este o soluție de lungă durată pentru înlocuirea dinților. Implanturile dentare sunt recomandate pentru oricine a pierdut unul sau mai mulți dinți, indiferent de vârstă. Pentru mai multe informații despre implantologia dentară, vă rugăm să verificați acest articol pe site-ul nostru.

3. Ce beneficii aduc tratamentele dentare cu laser?

Tratamentele dentare cu laser sunt minim invazive, durerea și disconfortul sunt mult diminuate în comparație cu metodele tradiționale. Alte beneficii includ vindecarea mai rapidă, reducerea riscului de infecții și reducerea sângerărilor. Aflați mai multe despre beneficiile tratamentelor dentare cu laser pe site-ul nostru.

4. De ce este importantă profilaxia dentară?

Profilaxia dentară include mai multe proceduri preventive care ajută la menținerea sănătății orale și prevenirea cariilor și a altor boli dentare. Scopul ei este de a curăța dinții și gingiile în profunzime, locuri unde periuța și ața dentară nu pot ajunge. Pentru mai multe informații despre importanța profilaxiei dentare, accesați această pagină.

5. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de el?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este un proces de eliminare a infecției din interiorul unui dinte și de prevenire a reinfectării. Este necesar atunci când pulpa dentară, adică partea interioară a dintelui, devine infectată. Acest process este descris pe larg în acest articol de pe site-ul nostru.

Link-uri

Implantologie FLORILOR