Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Ghimbav din Brașov

TopAltDent, clinica stomatologică de top din Brasov, aproape de cartierul Ghimbav, oferă servicii de implantologie dentară superioare pentru un zâmbet perfect.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie GHIMBAV

Clinica Dentară TopAltDent – Experți în Implantologie

Vă invităm să descoperiți diferența la TopAltDent, clinica dentară din apropierea cartierului Ghimbav, Brașov, unde punem la dispoziția pacienților noștri servicii de Implantologie realizate de cei mai buni și mai experimentați medici. Înțelegem cât de importantă este sănătatea orala pentru fiecare dintre pacienții noștri și ne mândrim cu faptul că, prin experiența și profesionalismul medicilor noștri, putem oferi cea mai calitativă îngrijire orală. Nu căutați mai departe pentru expertiza de top în implanturi dentare. La TopAltDent, garantăm nu doar un zâmbet frumos, dar și o experiență plăcută și confortabilă în timpul tratamentelor.-

Importanța alegerii unei clinici dentare de top pentru Implantologie

Seleccionarea corectă a unei clinici dentare pentru serviciile de implantologie este crucială pentru sănătatea dvs. orală. La TopAltDent, situată în apropierea cartierului Ghimbav din Brașov, suntem dedicați menținerii unui standard înalt de profesionalism și asigurarea celor mai eficiente tratamente pentru pacienții noștri. Avem la dispoziție tehnologia modernă și personalul medical cu experiență înaltă, pregătit să vă ofere cele mai bune servicii dentare. Tratamentul adecvat al implantului dvs. nu doar că îmbunătățește sănătatea orală, dar și îmbunătățește încrederea în sine prin oferirea unui zâmbet strălucitor. Alegeți acum clincia noastră de stomatologie pentru un serviciu superior, confort de neegalat și rezultate remarcabile.

profesionistă Implantologie GHIMBAV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de GHIMBAV

Beneficiile alegerii celei mai bune Implantologie și importanța alegerii unei clinici stomatologice cu recenzii excelente

Esențial este să alegeți serviciile de Implantologie eficiente și de înaltă calitate. La clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată aproape de cartierul GHIMBAV din Brașov, ne mândrim cu a furniza cele mai bune servicii de Implantologie din județ. Studiile arată că un implant dentar reușit nu doar îmbunătățește estetică dentară, dar și calitatea vieții prin îmbunătățirea câtorva aspecte esențiale, cum ar fi vorbirea, mestecarea și zâmbetul. Este total necesar să alegeți o clinică dentară cu recenzii excelente, pentru că acestea sunt dovezi ale competenței și profesionalismului echipei stomatologice. Satisfacția pacienților noștri este o prioritate pentru noi și ne angajăm să asigurăm cele mai înalte standarde de îngrijire. Pentru TopAltDent, Implantologia nu este doar o procedură medicală, este parte din misiunea noastră de a vă reda zâmbetul și încrederea în sine.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de GHIMBAV

Serviciile Noastre de Stomatologie la TopAltDent în Apropiere de Cartierul GHIMBAV, Brașov

La TopAltDent, oferim o gamă completă de servicii stomatologice pentru cei din cartierul GHIMBAV, Brașov și împrejurimile acestuia. Printre serviciile noastre se numără Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. Misiunea noastră este de a vă oferi servicii stomatologice de top, într-un mediu confortabil și relaxant. Valorăm fiecare pacient și ne străduim să oferim cele mai bune rezultate pentru toate serviciile noastre. TopAltDent este locul ideal pentru îngrijirea orală completă, aproape de cartierul tău, GHIMBAV.

FAQ - Implantologie in GHIMBAV

1. Ce servicii oferă TopAltDent în apropiere de cartierul GHIMBAV din Brașov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii stomatologice în apropiere de cartierul GHIMBAV din Brașov. Aceste servicii include Implantologie Dentară, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Fiecare dintre aceste servicii sunt oferite de către personalul nostru bine pregătit și dedicat. Puteti citi mai multe despre serviciile noastre pe site-ul nostru, aici.

2. Care este importanța profilaxiei dentare pe care o puteți oferi în clinica dumneavoastră?

Profilaxia dentară este extrem de importantă pentru a menține sănătatea orală. La TopAltDent, ne concentrăm pe păstrarea unui zâmbet sănătos prin profilaxie dentară sediul nostru din GHIMBAV, Brașov. Aceasta include curățarea profesională a dinților pentru a elimina tartrul și placă care nu poate fi înlăturată prin periajul obișnuit. Citind acest articol, puteți învăța mai multe despre importanța profilaxiei dentare.

3. Ce este tratamentul endodontic oferit de TopAltDent?

Tratamentul endodontic sau “tratamentul de canal” este un proces în care se îndepărtează pulpa infectată sau deteriorată din interiorul dintelui pentru a evita răspândirea infecției și pentru a salva dintelui. La TopAltDent, oferim tratament endodontic de înaltă calitate realizat de specialiștii noștri experimentați.

4. Cum se realizează implantul dentar la TopAltDent?

Implantul dentar este un proces în care se utilizează rădăcini artificiale de dinte pentru a înlocui un dinte care lipsește. Acest serviciu oferit de TopAltDent este efectuat de medici dentiști cu experiență și cu un nivel ridicat de precizie, garantând un rezultat de durată și de cea mai bună calitate. Pentru mai multe informații despre implanturile dentare puteți citi acest articol de pe site-ul nostru.

5. Ce este tratamentul dentar cu laser oferit de TopAltDent?

Tratamentul dentar cu laser este o metodă modernă, eficientă și mai puțin dureroasă de tratare a problemelor dentare. La TopAltDent, tratamentul cu laser este efectuat de profesioniști care asigură siguranța și confortul pacienților. Cu ajutorul laserului putem trata cariile, înălbirea dinților și multe altele. Pentru mai multe detalii despre tratamentul cu laser, vizitați această pagină.

Link-uri

Implantologie GHIMBAV